manius Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Moja sunia ma 5.5 roku jakies porady jak ja masowac i wszystko co mozliwe !!:placz: Robie masuje staram sie ja stawiaci masuje tylen lapki bede w wanie ja kapal zeby prubowala playwac nie iwem wasze opinie co robic jak miliscie taki przypadek :) Jezdzilem zdjecie robielm jest to typowy dla jamnikow przypadek i jka mieliscie taki przypadek dlugo trwal i ile mnije wiecej czekaliscie na jakies sukcesy np zaczela ruszac lapkami :) Prosze pomocy w radach weterynaz daje co moze daje 2 zaszczyki przepisal mi tabletki rimadyl i Caniviton forte plus moze cos dokupic dla psiuni nie iwme poradzcie cos?:placz: Quote
gayka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 rozumiem, ze sunia ma dyskopatię, tak? Z mojego doświadczenia wynika, że leczyć można farmakologicznie lub operacyjnie- co Ci sugeruje lekarz? Moja suka miała dwa razy paraliż, udało się wyleczyc ją bez operacji. Trwało to w sumie po kilka dni, więc szybciutko. Ale każdy przypadek jest różny. Zdecydowanie nalezy przestrzegac zaleceń lekarza. Quote
Recommended Posts