Monika.D Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Pewnie, że zdjęcia będą :) Jeśli wogóle zdecydujemy się spróbować sami, bo narazie tylko się zastanawiamy :) Quote
Aimez_moi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 trzeba sie odwazyc...wiem, ze to nie jest wcale takie latwe..... ja musialam ostatnio obciac nozyczkami koltuny u Duszka i pozniej wszyscy sie z jego i ze mnie smieli......... Quote
kama210 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 eee, nie śmieli się - przynajmniej nie wszyscy ;) - u Duszka trzeba było niezwłocznie udrożnić przepływ koło dupkowy - a teraz tylko trzeba dopracować cięcie włosa... teraz ja może spróbuje... ale zdjęć potem nie zrobię heheh pozdrowienia dla Dyzia i jego rodzinki... Quote
Monika.D Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [B]Aguś[/B] widziałam Duszka przed i po i uważam, że wcale nie jest źle. A przy takich kołtunach jak mial, niemożliwością było precyzyjne obcięcie. Jeśli chodzi o moje psiaki to boję się nie tyle samego efektu końcowego, co faktu, że będą się wiercić i nie dadzą się obcinać. Jednak u obcej osoby / specjalisty zwierzaki zachowują się inaczej. [B]Szarotko[/B] cieszy mnie, że tak myślisz :) Ach! I muszę pochwalić Puff'isia! Jak jesteśmy u teściów to wychodzimy na spacerki bez smyczy. Mały bez problemu przychodzi na zawołanie i nie oddala się ode mnie. Bardzo mnie to cieszy, bo mogę puścić chłopaków, żeby się wybiegały i pobawiły na powietrzu bez smyczy :) Ale, żeby nie było tak fajnie, to muszę się też poskarżyć. Od jakiegoś czasu 'przysmakiem' tego aniołka stały się wszelkiego rodzaju przewody... Poległ już przewód od drukarki, laptopa i głośników oraz parę innych mniej ważnych. Ofiarami stały się tez chodniczki u teściów w domu. Nie wiem czym to może być spowodowane, bo wcześniej tak nie robił. Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 No nie....:):) a ja myslalam, ze beda juz zdjecia po obcinaniu....:):) Quote
kama210 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Monika !!!!!!!!!!!! kto go strzygł w końcu ?????? ja też tak chcę - dla Duszka.... tzn. nie tak bardzo - bo inna rasa .. ale chcę żeby go ktoś go ładnie obciął ... żeby mu do twarzy było ... hehe . ile taka przyjemność w ogóle kosztuje, jakby co ? Quote
Monika.D Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Rozumiem, że się podoba? Byliśmy z nim u gromera. Mamy w Skarżysku taki salon dla psiaków, do którego zawsze chodzimy z naszymi pieszczochami :) Koszt zależy od tego jaki piesek i ile przy nim do zrobienia. Za Puffiego płacimy 50 zł, za Bastiego 40 zł. Ale Duszek mały i ma mniej sierści, więc może mniej... Jak Basti był mały to płaciłam 20 zł. Quote
Aimez_moi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ale przystojniak....:) i ten ogonek....:):) Monika alez masz super psiaki.......:):) Quote
Monika.D Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Aguś powiem Ci, że sporo osób się nimi ostatnio zachwyca... I szczególnie ich teraz pilnujemy. Jestem przewrażliwiona po tym jak ukradli mi psa... Chłopakom nie bardzo pasuje nasz nadzór, ale trudno - to dla ich bezpieczeństwa. A w ogóle to chyba ktoś mi ukradł kota... Miałam adoptowanego norweskiego leśnego i nie przyszedł do domu od 4 dni, co nigdy się nie zdarzało :-( Szukaliśmy wszędzie, ale nie ma go :shake: Quote
Monika.D Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Wykastrowany jest, więc dziewczynki go nie interesują. Od domu nigdy nie odchodził i nie podchodził do obcych... Quote
Aimez_moi Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Kurcze.....to moze faktycznie komus sie spodobal....... Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Monika.....:) jak tam kociamberek? Odnalazl sie? Quote
Monika.D Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Aguś przyszedł kilka dni temu - zjadł, pospał na łóżeczku, poprzytulał się i znowu poszedł... Rajzer się straszny z niego zrobił jak widać. Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Monika......:):) Twoje serce jest przeogromne.......:):) Quote
Monika.D Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ooo... Nie zawstydzaj mnie... I powiedz chociaż dlaczego, bo nie bardzo wiem, czym sobie zasłużyłam na taki komplement... Quote
anita_happy Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 BoSS i wszystko jasne..a ja poznałam Puffiego i Bastiego!!!! :P Quote
Monika.D Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Oj kobiety nie piszcie tak... bo mi głupio :oops: Anitko poznałaś :) Ale Basti to się nie pokazał od najlepszej strony :shake: Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Monikus....:) Basti jest chyba Twoim pierwszym psiakiem...... czuje sie pewniej.....niz reszta.... Quote
Recommended Posts