Aimez_moi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Monika.... ogonek jest mistrzostwo swiata..... A jak sie zachowywal u fryzjera? Quote
Monika.D Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Aguś Pafi u fryzjera był jak aniołek :) Odrazu Pani fryzjerka buziaka dostała :cool3: A potem jak czekaliśmy to przez szybkę widzieliśmy jak psiak dawał całuski Panu, który go obcinał :crazyeye: Ale jak Nas dojrzał to szczekał :evil_lol: Zresztą w domu tez nie ma problemu z myciem i czesaniem. Jedyne czego nie lubi to suszenie. Do fryzjera pojechał delikatnie mokry, bo nie dał się dobrze wysuszyć :shake: Quote
Paula03 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jej jakie metamorfozy, nie było mnie tu trochę, ale Dyzio jest teraz śliczny! Quote
Aimez_moi Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tak dokladnie tak.....:) Monika ale sliczny chlopak Ci sie trafil....:) Quote
Monika.D Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Dzięki dziewczyny:) A jaki był piękny przed chwilką... cud miód ... Wykopał prawie pół metrowy dół na środku podwórka... wiec sobie wyobraźcie jaki wskoczył mi prosto w pościel ... Quote
Monika.D Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 A wyglądał tak słodko w tej pościeli, że nawet nie miałam siły go 'opitolić' ... Quote
Monika.D Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Aguś chłopaki nie mogą już bez siebie żyć :) Gdzie jeden tam i drugi :) A jak Puffi był u fryzjera to Basti go szukał... Quote
Monika.D Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Pewnie, że się przydał :) Mam też pomocnika w przekopywaniu rabatek :cool3: Szkoda tylko, że kopie tam gdzie już coś wsadziłam :diabloti: Quote
Aimez_moi Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Oj tam......:):):) moze po prostu nie zwracaj na to uwagi...:):):) Masz taka pomoc w kopaniu i jeszcze marudzisz...:):):) Quote
Monika.D Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Oj pomoc! Ja wsadzam on wysadza he he Muszę kupić jakiś płotek, bo chyba się nie dogadamy :) Quote
Aimez_moi Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ale wiesz jakie to urocze....... chcialabym to zobaczyc....:):) A jak jest z jedzeniem? Je wszystko tak jak na ulicy? Quote
Monika.D Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Aguś to wpadaj do Nas i zobaczysz :) Je wszystko, aczkolwiek Łukasz mu dogadza coraz bardziej :cool3: Quote
Aimez_moi Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 No wlasnie..... zauwazylam na zdjeciach dumne i radosne oblicze Pana psiaka.....:):) Quote
Monika.D Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Oj i to jaki dumny jest :) Jak Puffy leci na dworek to Łukasz zaraz biegnie sprawdzić czy brama jest zamknięta he he Nie wspomnę już o długich wieczornych miziankach... Quote
Monika.D Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Anitko nie ma nowych fotek :oops: Chłopaki są tak ruchliwi, że ciężko uchwycić coś fajnego na zdjęciu :roll: Wogóle to jestem zła, bo jakimś cudem wykasowałam sobie wszystkie zdjęcia moich zwierzaków z tego roku :placz: Anitko a Ty masz wątek swoich zwierzaków? Quote
Aimez_moi Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No co Ty .... Kochaniutka..... nie badz zla....:):) Beda nowe, fajniejsze.... Quote
Monika.D Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Aguś szkoda mi tych zdjęć poprostu... Napewno będzie ich jeszcze wiele, ale jednak szkoda.... Quote
anita_happy Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a ten wątek moich laseczek to mam zamiar załozyc od dawna :) Quote
Aimez_moi Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Watek laseczek..... no .... to moze byc ciekawe.....:) Quote
Monika.D Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Anitko to na co czekasz :) Zakładaj! Aga a Ty? Quote
Recommended Posts