Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aguś Pafi u fryzjera był jak aniołek :) Odrazu Pani fryzjerka buziaka dostała :cool3: A potem jak czekaliśmy to przez szybkę widzieliśmy jak psiak dawał całuski Panu, który go obcinał :crazyeye: Ale jak Nas dojrzał to szczekał :evil_lol: Zresztą w domu tez nie ma problemu z myciem i czesaniem. Jedyne czego nie lubi to suszenie. Do fryzjera pojechał delikatnie mokry, bo nie dał się dobrze wysuszyć :shake:

Posted

Dzięki dziewczyny:)

A jaki był piękny przed chwilką... cud miód ... Wykopał prawie pół metrowy dół na środku podwórka... wiec sobie wyobraźcie jaki wskoczył mi prosto w pościel ...

Posted

Oj i to jaki dumny jest :) Jak Puffy leci na dworek to Łukasz zaraz biegnie sprawdzić czy brama jest zamknięta he he Nie wspomnę już o długich wieczornych miziankach...

Posted

Anitko nie ma nowych fotek :oops: Chłopaki są tak ruchliwi, że ciężko uchwycić coś fajnego na zdjęciu :roll:

Wogóle to jestem zła, bo jakimś cudem wykasowałam sobie wszystkie zdjęcia moich zwierzaków z tego roku :placz:

Anitko a Ty masz wątek swoich zwierzaków?