Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Z właścicielami Lary mam stały kontakt. Pani dzwoni co jakiś czas i opowiada o postępach psiny. Właściwie Lara już wtopiła się w ich życie całkowicie. Zadomowiła się na dobre tzn. pozbyła się prawie całkowicie dawnych lęków. Piszę prawie, bo mimo wszystko pozostał jej jakiś lęk który nie ciągle, ale co jakiś czas się objawia tym, że podchodzi ostrożnie do wyciągniętej ręki. Państwo ją bardzo kochają - z resztą swoje dwa pozostałe psy też - i mogą długo opowiadać o wspólnych spacerach i wycieczkach.
Jestem wdzięczna ludziom, którzy ją adoptowali. Lara jest tam szczęśliwa. I jestem wściekła na te bestie, które sprawiły takie wypaczenie w psychice tej wspaniałej suki.

• 1 month later...
Posted

A u Lary same dobre wiadomości. Pani dzwoni co kilka tygodni i opowiada o suni. Lara zrobiła ogromne postępy, już nie boi się własnego cienia, jest pewna swojego bytu. To dowód, że tylko we własnym domu pies może pożegnać się z przeszłością i strachami.