Czarodziejka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Obie sunieczki wyczesane i odświeżone. Konsultowałam z wetem stan Carmen. Ona jest już starsza, po schronie i na pewno ma jakieś ukryte dolegliwości. Starszym psom często wysiada coś w układzie pokarmowym - wątroba, żołądek, jakaś niestrawność... Na wszelki wypadek nabyłam dla niej Silivet na wątrobę i gotuję siemię lniane. Quote
ewa36 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Na pewno wszystko będzie dobrze, nawet taki żarłok jak Carmen od czasu do czasu robi sobie post - natura jest mądra :) Ale, że to nie w jej osobistej naturze :) to mamy lekki stres :) Moje dziewczynki też samoczynnie uskuteczniają głodówki, tylko piją, źrą trawę i rzygają :) Pomimo mieszkania w domu, atawizm nie zaniknął ;= Quote
Czarodziejka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jest już dobrze. Martwię się teraz Daszką, bo utyka na tę krzywą łapkę i puchnie jej staw w okolicy nadgarstka....Od złego stawiania łapki, ale inaczej po prostu nie może... Quote
bela51 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='Czarodziejka']. Martwię się teraz Daszką, bo utyka na tę krzywą łapkę i puchnie jej staw w okolicy nadgarstka....Od złego stawiania łapki, ale inaczej po prostu nie może...[/QUOTE] Boze, jaka biedna ta nasza Daszeńka... Chyba nie powinna tak duzo chodzic, to jednak obciazenie dla tej łapeczki. Quote
Zofija Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Belu-wpisz proszę dużymi drukowanymi, pogrubionymi literami przy deklaracjach nieaktualnych i najlepiej kolorem. Zmień proszę kwotę stałych deklaracji- jest 215, a jaka jest faktyczna??????Wrzuć stałe deklaracje zaraz pod tym co napisałaś na samym początku, zeby było widać stan faktyczny finansów. Jeżeli ktos nie wpłąca regularnie to nie ma sensu go wpisywać w deklaracjach stałych bo to tylko daje mylną informację o faktycznym stanie finansowym Carmen. Quote
bela51 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='Zofija']Belu-wpisz proszę dużymi drukowanymi, pogrubionymi literami przy deklaracjach nieaktualnych i najlepiej kolorem. Zmień proszę kwotę stałych deklaracji- jest 215, a jaka jest faktyczna??????Wrzuć stałe deklaracje zaraz pod tym co napisałaś na samym początku, zeby było widać stan faktyczny finansów. Jeżeli ktos nie wpłąca regularnie to nie ma sensu go wpisywać w deklaracjach stałych bo to tylko daje mylną informację o faktycznym stanie finansowym Carmen.[/QUOTE] Dobrze Zosiu, zajme sie tym dzisiaj. Czynsz za czerwiec własnie zaplaciłam. Na koncie Carmisi znowu - zero. Quote
Zofija Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Natalisko- potwierdziła deklaracje,, niedługo wpłyną jej pieniądze. Belu wpisz proszę jaką mamy faktycznie sumę deklaracji pod deklaracjami dużymi literami kolorowa czcionką, zeby było jasne Quote
bela51 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='Zofija']Natalisko- potwierdziła deklaracje,, niedługo wpłyną jej pieniądze. Belu wpisz proszę jaką mamy faktycznie sumę deklaracji pod deklaracjami dużymi literami kolorowa czcionką, zeby było jasne[/QUOTE] Wpisze. Czekam na odpowiedz jednej osoby. Quote
Zofija Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 I tam jeszcze pisze, ze ma 5 lat, a ona ma chyba nieco więcej:/ Quote
bela51 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Wczoraj kakaicezar wpłaciła deklaracje dla Carmen za 2 miesiace - 40 zł. Dziekujemy bardzo ! Quote
Zofija Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Czarodziejka']Carmen ma 9 lat...[/QUOTE] a no własnie. to też trzeba by było zmienić Quote
Zofija Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Belu, zmień numer kontaktowy do Kasi na 782 717 771 Quote
bela51 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='Zofija']Belu, zmień numer kontaktowy do Kasi na 782 717 771[/QUOTE] Zosiu, zmieniłam wszystko o co prosiłas. Nie mam jeszcze odpowiedzi w sprawie jednej deklaracji. Quote
Zofija Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='bela51']Zosiu, zmieniłam wszystko o co prosiłas. Nie mam jeszcze odpowiedzi w sprawie jednej deklaracji.[/QUOTE] dziękuję:) Quote
bela51 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Wpłynela wpłata od Israela dla Carmen - 20 zł. Dziekujemy ! Quote
bela51 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 A takze stała wplata od Bjuty - 5 zł. Dziekujemy bardzo ! Deklaracje zostały zaktualizowane. [B]Carmisia ma tylko 115 zl stałych deklaracji !!![/B] Quote
Zofija Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='bela51']A takze stała wplata od Bjuty - 5 zł. Dziekujemy bardzo ! Deklaracje zostały zaktualizowane. [B]Carmisia ma tylko 115 zl stałych deklaracji !!![/B][/QUOTE] o jejku. Ja mam 10zł od naszej wolontariuszki Sylwi. Prześlę Carmi pieniążki przez weekend Quote
bela51 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Wczoraj Ania-asl przesłala dla Carmisi 15 zł. Bardzo dziekujemy ! Quote
bela51 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 A ja wreszcie skonczyłam bazarek dla Carmen. Zapraszam, kupujcie, a jesli niekoniecznie sie podoba, to chociaz podnoscie . Carmi bardzo potrzebuje kasy... [url]http://www.dogomania.pl/threads/209055-Ciuszki-od-36-44-oraz-buty-Quazi-rozm.-37.-dla-Carmen-do-17.06.br?p=17014587#post17014587[/url] Quote
Czarodziejka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Carmisia ciężko znosiła upały. Leżała w jakichś dziwnych miejscach i kopała nory. Dziś lało, a ona na deszczu. Na samym środku trawnika. Dopiero, kiedy naciągnęła jak należy zawlokła się do budy Sokoła ;) Wytrzepawszy się oczywiście przed wejściem. Quote
bela51 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Czarodziejko napisz prosze, czy za odrobaczenie Carmen tez mam przelac 25 zł ? ( ona grubsza, to moze wiecej ? ) Quote
Czarodziejka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Belu, tyle samo. Minia913 obiecała wsparcie pod koniec miesiąca. Dasza miała jeszcze swoje pieniądze od asl i taty Ewy. Zapłąciłam za wizytę wetek i reszta na odrobaczenie. Quote
Recommended Posts