aaliw Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Mam pytanie Czy to normalne, ze szczeniaczkowi drgaja lapki (czasmi tez brzuszek) podczas snu???? Lapki drgaja tak ok 3-5 sekund. Po przylozeniu reki drzenie przechodzi. :placz: Quote
żabka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='coztego']Pewnie mu się coś śni :cool1:[/quote] Zgadzam siem :lol: Mój też tak miewa czasami nawet tańczy :lol: Quote
julita104 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='żabka']Zgadzam siem :lol: Mój też tak miewa czasami nawet tańczy :lol:[/quote] i podszczekuje pod nosem zapewne :cool3: skad ja to znam :) Quote
aaliw Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='coztego']Pewnie mu się coś śni :cool1:[/quote] Czasami tak fajnie wystawia jezyczek i mlaska przez sen. Pewnie sni o tym, ze ssie mame ;) Chyba za bardzo sie przejmuje :placz: Quote
coztego Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='aaliw'] Chyba za bardzo sie przejmuje :placz:[/QUOTE] Nie martw się, to normalne przy szczeniaczku... :lol: Z biegiem czasu... będziesz się przejmować coraz bardziej ;) Quote
aaliw Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='coztego']Nie martw się, to normalne przy szczeniaczku... :lol: Z biegiem czasu... będziesz się przejmować coraz bardziej ;)[/quote] :shake: nawet nie zartuj :-o To nasz pierwszy pies :loveu: Wczoraj, gdy Polo wieczorem mial biegunke........do 3 rano przeszukiwalam forum :comp26:. Na szczescie Polutek wstal o 6 rano, caly wesolutki i gotowy do zabawy :Dog_run: Quote
Nugatowa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 w zadnym wypadku sie nie martw, moj Nugaliusz ma nie całe 2 lata a do tej pory "je" przez sen piszczy szceka chodzi merda ogonem a czasami nawet chodzi :crazyeye: :-o :lol: Quote
Recommended Posts