Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przykro mi że nie mogę pomóc... zapchana jestem na maksa. A przy Dofi suka staruszka chyba by się źle czuła. Quote
BasiaD Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Sonieczko bidulinko kto Cię przygarnie???:placz: Już od ponad roku kibicuję Sońce i nic u niej się nie dzieje :placz: Ja niestety mogę pomóc tylko finansowo.... Cioteczki do dzieła, trzeba ja stamtąd wyciągnąć, bo następnej zimy to juz napewno nie przetrzyma.... Quote
BasiaD Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Sonieczko-Magiczna Ksieżniczko wracaj na 1 wyczarowc sobie domek! Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Znikają posty znowu????? Pisałam że kiedyś nazwałam Sonię Księżycową Księżniczką... nawet dla księżniczek już nie ma domków. Quote
BasiaD Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Sońka musi znależc domek! Nie na darmo Neris nazwała ją Księzycową Księżniczką... A od czego są ciotki na dogomanii??? Książniczka musi miec domek, nie mozna jej na kolejną zimę zostawic w schronie... Prawda?... Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja się bardzo boję tego, że ona jakimś ostatkiem sił trzyma się kruchego życia i że jak wyjdzie i zazna czegoś lepszego to zrezygnuje i ... Quote
BasiaD Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Oj nie, Neris nie... Ja myślę że ona powinna trafic do "ddogomaniak" i wtedy odżyje. Na psach się nie znam. Wzięłam kota 7-letniego ze schronu do towarzystwa dla mojej Kici.Towarzystwo jak towarzystwo, różnie im wychodzi (Kotka jest o 2 lata młodsza i cholerka jak się patrzy) Ale po poł roku Rudzielec jest tak śliczny, że każdy kto do mnie przychodzi chce go zabierac... Sońka też odżyje w normalnym domlu. Domku znajdź się pliss..:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
BasiaD Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Cioteczki musimy coś zrobic , tej sni "należy" się pomoc od dogomanii, ona ju z tak dlugo tu jest! Do dzieła!!! Quote
Ulaa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 To ja jutro zrobię ogłoszenia, wydrukujemy je i każdy u siebie powiesi w zaludnionych miejscach. Moze w ten sposób znajdziemy kogoś, kto pokocha Sonie. W końcu dogomaniacy nie są tylko na dogomanii, prawda? :razz: Quote
Ulaa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Właśnie robię ogłoszenia dla staruszki, ale potrzebuję jakiś namiar telefoniczny. Bardzo proszę o wiadomość na pw. Quote
zuziaM Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 BasiaD napisał(a):Oj nie, Neris nie... Ja myślę że ona powinna trafic do "ddogomaniak" i wtedy odżyje. Na psach się nie znam. Wzięłam kota 7-letniego ze schronu do towarzystwa dla mojej Kici.Towarzystwo jak towarzystwo, różnie im wychodzi (Kotka jest o 2 lata młodsza i cholerka jak się patrzy) Ale po poł roku Rudzielec jest tak śliczny, że każdy kto do mnie przychodzi chce go zabierac... Sońka też odżyje w normalnym domlu. Domku znajdź się pliss..:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Ja dokladnie to samo mysle. Jesli starsze psiaki w DT odchodzily ... to z powodu chorob. Z Sonia co prawda nic nie wiadomo, jesli chodzi o jej stan zdrowia, ale i nie ma oznak zadnej choroby. Jej potrzebny tylko spokoj w nowym domu, a jesli bedzie glaskana i podkarmiana smakolykami .... nie bedzie mowy o zadnym stresie. Quote
lupe Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 o rany u Soni się dzieje.....ojej...Soniu może Ci się wreszcie poszczęści Quote
BasiaD Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Sonieczko nie spadaj tak szybko, do góry na 1 stronkę przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Recommended Posts