Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa63']Witamy się w ten wstrętny deszczowy dzień
Mizianki dla chłopaków przesyłamy:)[/QUOTE]

Hej,hej,witamy,u mnie na razie nie pada ale pogoda zostawia wiele do życzenia!!!

Posted

[quote name='niunka04']No to będziemy napewno;) Mała wymiziana;) A co tam u was? Pogoda paskudna nie?[/QUOTE]

Aj brzydko że nic się nie chce!!!!!tak samo wczoraj jak jechałam na szczepienie z Harmonim to jak zobaczyłam taką pogodę wstręciuchę to mi się odechciało,no ale cóż jak mus to mus!!!Strasznie był wczoraj osowiały,nie wiem czy po tym szczepieniu??na szczęście dziś już jest ok:)
Jak Nicolka???

Posted

[quote name='Princess_York']Aga to napewno po szczepieniu ;) Arwi też tak miała .
A co do pogody to .... straszna ! ,pada ciągle i konca nie ma .
Teraz na momencik się uspokoiło :) ale nie na długo ;([/QUOTE]
Hmmm...ale to po wściekliżnie,także nie wiem?????Ważne że dziś już ok!!!

Posted

Najważniejsze że już ok. Nika po każdej szczepiące taka jest;) Nie pojechałam z nią w końcu do lekarza bo pogoda okropna a Tomasz w pracy... Przez telefon zalecili podawać rutinoscorbin no i ma siedzieć w cieple to śpi pod kołdrą

Posted

[quote name='niunka04']a byłam u was wczoraj na ulicy matejki tylko się oglądałam za Tobą że może na spacer wyszłaś[/QUOTE]

Matejki??ale to chyba w Twierdzy?????ja mieszkam w Modlinie na górce:)
Beata znasz może Olę Machaj z Nowego Dworu-też ma sznaucera???

Posted

[quote name='agamewa']Spokojnie,nudy..
[/QUOTE]
To tak jak u mnie tylko pada, pada, pada... :roll: Jazzio dzisiaj tak sie zmoczył że cały sie trząsł i troche kichał, ale już mu lepiej na szczęście :multi:

Posted

Cześć Aga. Ja wczoraj byłam na miłym spotkanku w pubie z fajnym facetem i mi ta cholerna wilgoć w powietrzu zrobiła tragedię na głowie...myślałam, że się zapadnę pod ziemię :-(
To ja już wolę jak jest gorąco...

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Cześć Aga. Ja wczoraj byłam na miłym spotkanku w pubie z fajnym facetem i mi ta cholerna wilgoć w powietrzu zrobiła tragedię na głowie...myślałam, że się zapadnę pod ziemię :-(
To ja już wolę jak jest gorąco...[/QUOTE]

Hej:)Aga jak facet fajny to zrozumie:)zresztą ładnemu to i w potarganej fryzurze jest ładnie:)...tak bardziej na dziko:))))

Posted

[quote name='agamewa']Hej:)Aga jak facet fajny to zrozumie:)zresztą ładnemu to i w potarganej fryzurze jest ładnie:)...tak bardziej na dziko:))))[/QUOTE]

Aga żeby to była potargana fryzura to byłoby ekstra ale mi się zrobił baran na głowie...co prawda byliśmy po piwku, więc mam nadzieję, że nie było tak widać.

Widzę, że ostro się przygotowujesz do wystawy? :-)

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Aga żeby to była potargana fryzura to byłoby ekstra ale mi się zrobił baran na głowie...co prawda byliśmy po piwku, więc mam nadzieję, że nie było tak widać.

Widzę, że ostro się przygotowujesz do wystawy? :-)[/QUOTE]

Będzie dobrze,na następnej randce się odpicujesz to się wyrówna:)najważniejsze żebyś dobrze czuła się w jego towarzystwie:)

Oj z tym przygotowywaniem to różnie to bywa,zazwyczaj ostatnio mi się nie chce.....wczoraj miał mały trening,to mu na razie starczy,do pażdziernika jest jeszcze trochę czasu,także spoko....chyba???:)

Posted

Cześć Aga!

Zdjęcia kąpielowe super - ciągle jestem pod wrażeniem włosa Harmoniego :loveu:

Wystawami się nie przejmuj - będzie dobrze, mówię Ci!!! :) [SIZE=1]Z resztą z TAKIM psem nie może być inaczej :loveu:
[/SIZE]