niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 No to będziemy napewno;) Mała wymiziana;) A co tam u was? Pogoda paskudna nie? Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='iwa63']Witamy się w ten wstrętny deszczowy dzień Mizianki dla chłopaków przesyłamy:)[/QUOTE] Hej,hej,witamy,u mnie na razie nie pada ale pogoda zostawia wiele do życzenia!!! Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='niunka04']No to będziemy napewno;) Mała wymiziana;) A co tam u was? Pogoda paskudna nie?[/QUOTE] Aj brzydko że nic się nie chce!!!!!tak samo wczoraj jak jechałam na szczepienie z Harmonim to jak zobaczyłam taką pogodę wstręciuchę to mi się odechciało,no ale cóż jak mus to mus!!!Strasznie był wczoraj osowiały,nie wiem czy po tym szczepieniu??na szczęście dziś już jest ok:) Jak Nicolka??? Quote
Princess_York Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Aga to napewno po szczepieniu ;) Arwi też tak miała . A co do pogody to .... straszna ! ,pada ciągle i konca nie ma . Teraz na momencik się uspokoiło :) ale nie na długo ;( Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='Princess_York']Aga to napewno po szczepieniu ;) Arwi też tak miała . A co do pogody to .... straszna ! ,pada ciągle i konca nie ma . Teraz na momencik się uspokoiło :) ale nie na długo ;([/QUOTE] Hmmm...ale to po wściekliżnie,także nie wiem?????Ważne że dziś już ok!!! Quote
Princess_York Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Pewnie przez szczepienie ,ale masz racje jak jest już dobrze ,no to dobrze :) . Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Najważniejsze że już ok. Nika po każdej szczepiące taka jest;) Nie pojechałam z nią w końcu do lekarza bo pogoda okropna a Tomasz w pracy... Przez telefon zalecili podawać rutinoscorbin no i ma siedzieć w cieple to śpi pod kołdrą Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 No to niech kuruje się biedaczka,ale pogoda na prawdę paskudna!!! Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 a byłam u was wczoraj na ulicy matejki tylko się oglądałam za Tobą że może na spacer wyszłaś Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='niunka04']a byłam u was wczoraj na ulicy matejki tylko się oglądałam za Tobą że może na spacer wyszłaś[/QUOTE] Matejki??ale to chyba w Twierdzy?????ja mieszkam w Modlinie na górce:) Beata znasz może Olę Machaj z Nowego Dworu-też ma sznaucera??? Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Hm chyba nie kojarze ale znam Róże Birkowską która ma yorka no na górce na górce zaraz niedaleko starej stacji to ta ulica jak bloki są... Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Hmmm ale u nas bloków nie ma tylko jedynie dom nauczyciela:p Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Jestyśka ale ciemna masa jestem!!!hi hi!!!już wiem!!!no to dobrze mówiłaś koło bloków-a to właśnie dom nauczyciela:a to blisko mnie byłaś bo ja na Kolejowej mieszkam. Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 równoległa do dworcowej to jest... tam chyba biblioteka jest...;) Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Kiedyś wam niespodziewaną wizyte zrobie:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga:) co tam u Was?:)[/QUOTE] Spokojnie,nudy.. [quote name='niunka04']Kiedyś wam niespodziewaną wizyte zrobie:evil_lol:[/QUOTE] A to zapraszam:) Quote
chrupcia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='agamewa']Spokojnie,nudy.. [/QUOTE] To tak jak u mnie tylko pada, pada, pada... :roll: Jazzio dzisiaj tak sie zmoczył że cały sie trząsł i troche kichał, ale już mu lepiej na szczęście :multi: Quote
Gucci13 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 hej wam:multi: u nas niebo szare a na dworze ciepło i duszno :) Quote
Aga&Dakar Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cześć Aga. Ja wczoraj byłam na miłym spotkanku w pubie z fajnym facetem i mi ta cholerna wilgoć w powietrzu zrobiła tragedię na głowie...myślałam, że się zapadnę pod ziemię :-( To ja już wolę jak jest gorąco... Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć Aga. Ja wczoraj byłam na miłym spotkanku w pubie z fajnym facetem i mi ta cholerna wilgoć w powietrzu zrobiła tragedię na głowie...myślałam, że się zapadnę pod ziemię :-( To ja już wolę jak jest gorąco...[/QUOTE] Hej:)Aga jak facet fajny to zrozumie:)zresztą ładnemu to i w potarganej fryzurze jest ładnie:)...tak bardziej na dziko:)))) Quote
Aga&Dakar Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='agamewa']Hej:)Aga jak facet fajny to zrozumie:)zresztą ładnemu to i w potarganej fryzurze jest ładnie:)...tak bardziej na dziko:))))[/QUOTE] Aga żeby to była potargana fryzura to byłoby ekstra ale mi się zrobił baran na głowie...co prawda byliśmy po piwku, więc mam nadzieję, że nie było tak widać. Widzę, że ostro się przygotowujesz do wystawy? :-) Quote
*Agnieszka* Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Aga żeby to była potargana fryzura to byłoby ekstra ale mi się zrobił baran na głowie...co prawda byliśmy po piwku, więc mam nadzieję, że nie było tak widać. Widzę, że ostro się przygotowujesz do wystawy? :-)[/QUOTE] Będzie dobrze,na następnej randce się odpicujesz to się wyrówna:)najważniejsze żebyś dobrze czuła się w jego towarzystwie:) Oj z tym przygotowywaniem to różnie to bywa,zazwyczaj ostatnio mi się nie chce.....wczoraj miał mały trening,to mu na razie starczy,do pażdziernika jest jeszcze trochę czasu,także spoko....chyba???:) Quote
Gucci13 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 a jak Aga trenujesz z Harmonim??? chodzicie na peron czy coś takiego?:razz: Quote
Karolina. Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cześć Aga! Zdjęcia kąpielowe super - ciągle jestem pod wrażeniem włosa Harmoniego :loveu: Wystawami się nie przejmuj - będzie dobrze, mówię Ci!!! :) [SIZE=1]Z resztą z TAKIM psem nie może być inaczej :loveu: [/SIZE] Quote
Recommended Posts