Princess_York Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ładny pies :loveu: ! , to czekamy na debiut Harmoniego ;) Quote
Aga&Dakar Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Cześć Aga :-) Nadrobiłam te 20 stron...:crazyeye: Nie ma słów, które by opisały jaki Harmony jest piękny. Włos po prostu idealny...:loveu: Też taki jaśniutki jak Dakar i tak samo wysoki. Tylko mój Dakar może mu włosa pozazdrościć. Moje marzenie to też takiego Yoraska kupić...:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [quote name='Yorkomanka'][url]http://i32.tinypic.com/30b3ds5.jpg[/url] drzemka podłużeczkowa:loveu::lol: Piękny Harmoniś ( West też )[/QUOTE] O tak najlepiej jak gdzieś tam głowa jest schowana:) [quote name='karkakarka']Harmoni będzie podbijał ringi :) A Be wie co mówi, jak ona ci śle takie komplementy to możesz pękać z dumy :) dziewczyna się zna :loveu:[/QUOTE] Zobaczymy jak to wyjdzie???..... [quote name='Princess_York']ładny pies :loveu: ! , to czekamy na debiut Harmoniego ;)[/QUOTE] Jak też czekam:) [quote name='Aga&Dakar']Cześć Aga :-) Nadrobiłam te 20 stron...:crazyeye: Nie ma słów, które by opisały jaki Harmony jest piękny. Włos po prostu idealny...:loveu: Też taki jaśniutki jak Dakar i tak samo wysoki. Tylko mój Dakar może mu włosa pozazdrościć. Moje marzenie to też takiego Yoraska kupić...:loveu:[/QUOTE] No troszkę miałaś do nadrobienia:)dzięki Aguś za takie komplemenciki dla Harmoniego:) A tak w ogóle Harmony strasznie przeżył rozstanie z hodowlą ,żle to znosił,ale już jest ok!!!na szczęście!!! Quote
Ciapkowa. Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Czyżbym coś przegapiła? Widze nowego psa? Graaatulacje :loveu: PS. Czyzby był potrzebny nowy banerek? :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Cześć dziewczyny:)właśnie wróciłam ze związku od siebie w Legionowie,zarejestrowałam już Harmoniego,rodowodzik już w przygotowywaniu:)miłe panie obdarowały mnie jakimiś gazetkami "Pies",broszurkami do czytanka:)no i już mój Moniś został zgłoszony......na wystawę w legionowie:)Także dziewuszki moje mam nadzieję że będziecie trzymały mocno kciukasy za nasz debiucik:))))) Quote
Gucci13 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 będziemy trzymać:) wystawa jest w październiku? Quote
*Agnieszka* Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 [quote name='Gucci13']będziemy trzymać:) wystawa jest w październiku?[/QUOTE] Tak:)10 pażdziernika:) Aha jak się jest członkiem odziału,to dostaję się jakąś legitymację do wpłat co roku????czy przy rodowodzie się coś takiego otrzymuje????bo ja dostałam tylko kxero metryczki na pamiątkę:) Quote
Gucci13 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 tak , dostaje się legitymacje członkowską i sie co roku bodajże 60 zł płaci;) Quote
karkakarka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 ja nie dostałam, tylko ksero metryczki. Może jak się rodowód odbiera to wydają legitymację... Quote
*kleo* Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Cześć Aga i chłopaki :p Jak ja zapisywałam się do związku to dostałam od razu legitymację, regulamin i "Psa". Moja mama zapisywała się i rejestrowała Grację jednocześnie to też dostała, więc Tobie też powinni dać. Quote
Marzena* Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja dostałam przy rejestracji i legitymacje i ksero obu metryczek :) A gazetkę dostaje pocztą raz na kwartał ;) Cześć Aga i chłopaki :) Pewnie, że będziemy trzymać kciukole za Wasz debiut ;) Quote
*Agnieszka* Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 [quote name='Gucci13']ja za to nie dostałam ksera metryki:lol:[/QUOTE] No to ich tym:mad: [quote name='*kleo*']Cześć Aga i chłopaki :p Jak ja zapisywałam się do związku to dostałam od razu legitymację, regulamin i "Psa". Moja mama zapisywała się i rejestrowała Grację jednocześnie to też dostała, więc Tobie też powinni dać.[/QUOTE] Cześć dziewczyny;)No to więc nie wiem co jest grane???będę musiała do nich zadzwonić i zapytać się.......... [quote name='FREDZIU']Witam Agę i CHŁOPAKÓW:evil_lol:[/QUOTE] Cześć;)dziewczynki;) [quote name='Viky i Ja']Ja dostałam przy rejestracji i legitymacje i ksero obu metryczek :) A gazetkę dostaje pocztą raz na kwartał ;) Cześć Aga i chłopaki :) Pewnie, że będziemy trzymać kciukole za Wasz debiut ;)[/QUOTE] Gazetki to mi dali z tego i z zeszłego roku:) Quote
tigrunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ja tam legitymację pocztą dostałam :eviltong: Ale nawet nie wiem gdzie ją mam - do niczego się nie przydaje :eviltong: Przy płaceniu składki w ogóle nie wołają ;) Quote
*Agnieszka* Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Cześć dziewczyny wieczorową porą:) Quote
*Agnieszka* Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='chrupcia']Część Aga, co tutaj tak pusto od fotek :p[/QUOTE] Ach jakoś tak ostatnio brak czasu:(pomysłów,ale muszę się jakoś wziąć w garść i porobić kilka foteczek:) Quote
chrupcia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='agamewa']Ach jakoś tak ostatnio brak czasu:(pomysłów,ale muszę się jakoś wziąć w garść i porobić kilka foteczek:)[/QUOTE] mnie też by sie przydało, bo też fotek nie mam, a aparat dalej rozładowany :roll: :rviltong: Quote
*Agnieszka* Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='chrupcia']mnie też by sie przydało, bo też fotek nie mam, a aparat dalej rozładowany :roll: :rviltong:[/QUOTE] Ha ha no to nie jestem sama:) Quote
*kleo* Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ja to jeszcze mam jeziorkowe w zapasie :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='*kleo*']Ja to jeszcze mam jeziorkowe w zapasie :eviltong:[/QUOTE] Widziałam,faaaajne:)te w plenerku są zawsze najlepsze,bo coś się na nich dzieje:) [quote name='Gucci13']hej wieczornie:)[/QUOTE] Hej dziewczyny i chłopaki:) Quote
Recommended Posts