Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Aga :-)
Nadrobiłam te 20 stron...:crazyeye:
Nie ma słów, które by opisały jaki Harmony jest piękny. Włos po prostu idealny...:loveu:
Też taki jaśniutki jak Dakar i tak samo wysoki. Tylko mój Dakar może mu włosa pozazdrościć.
Moje marzenie to też takiego Yoraska kupić...:loveu:

Posted

[quote name='Yorkomanka'][url]http://i32.tinypic.com/30b3ds5.jpg[/url] drzemka podłużeczkowa:loveu::lol:
Piękny Harmoniś ( West też )[/QUOTE]
O tak najlepiej jak gdzieś tam głowa jest schowana:)
[quote name='karkakarka']Harmoni będzie podbijał ringi :) A Be wie co mówi, jak ona ci śle takie komplementy to możesz pękać z dumy :) dziewczyna się zna :loveu:[/QUOTE]
Zobaczymy jak to wyjdzie???.....
[quote name='Princess_York']ładny pies :loveu: ! , to czekamy na debiut Harmoniego ;)[/QUOTE]
Jak też czekam:)
[quote name='Aga&Dakar']Cześć Aga :-)
Nadrobiłam te 20 stron...:crazyeye:
Nie ma słów, które by opisały jaki Harmony jest piękny. Włos po prostu idealny...:loveu:
Też taki jaśniutki jak Dakar i tak samo wysoki. Tylko mój Dakar może mu włosa pozazdrościć.
Moje marzenie to też takiego Yoraska kupić...:loveu:[/QUOTE]
No troszkę miałaś do nadrobienia:)dzięki Aguś za takie komplemenciki dla Harmoniego:)
A tak w ogóle Harmony strasznie przeżył rozstanie z hodowlą ,żle to znosił,ale już jest ok!!!na szczęście!!!

Posted

Cześć dziewczyny:)właśnie wróciłam ze związku od siebie w Legionowie,zarejestrowałam już Harmoniego,rodowodzik już w przygotowywaniu:)miłe panie obdarowały mnie jakimiś gazetkami "Pies",broszurkami do czytanka:)no i już mój Moniś został zgłoszony......na wystawę w legionowie:)Także dziewuszki moje mam nadzieję że będziecie trzymały mocno kciukasy za nasz debiucik:)))))

Posted

[quote name='Gucci13']będziemy trzymać:) wystawa jest w październiku?[/QUOTE]

Tak:)10 pażdziernika:)

Aha jak się jest członkiem odziału,to dostaję się jakąś legitymację do wpłat co roku????czy przy rodowodzie się coś takiego otrzymuje????bo ja dostałam tylko kxero metryczki na pamiątkę:)

Posted

Cześć Aga i chłopaki :p

Jak ja zapisywałam się do związku to dostałam od razu legitymację, regulamin i "Psa". Moja mama zapisywała się i rejestrowała Grację jednocześnie to też dostała, więc Tobie też powinni dać.

Posted

Ja dostałam przy rejestracji i legitymacje i ksero obu metryczek :) A gazetkę dostaje pocztą raz na kwartał ;)
Cześć Aga i chłopaki :)

Pewnie, że będziemy trzymać kciukole za Wasz debiut ;)

Posted

[quote name='Gucci13']ja za to nie dostałam ksera metryki:lol:[/QUOTE]
No to ich tym:mad:
[quote name='*kleo*']Cześć Aga i chłopaki :p

Jak ja zapisywałam się do związku to dostałam od razu legitymację, regulamin i "Psa". Moja mama zapisywała się i rejestrowała Grację jednocześnie to też dostała, więc Tobie też powinni dać.[/QUOTE]
Cześć dziewczyny;)No to więc nie wiem co jest grane???będę musiała do nich zadzwonić i zapytać się..........
[quote name='FREDZIU']Witam Agę i CHŁOPAKÓW:evil_lol:[/QUOTE]
Cześć;)dziewczynki;)
[quote name='Viky i Ja']Ja dostałam przy rejestracji i legitymacje i ksero obu metryczek :) A gazetkę dostaje pocztą raz na kwartał ;)
Cześć Aga i chłopaki :)

Pewnie, że będziemy trzymać kciukole za Wasz debiut ;)[/QUOTE]
Gazetki to mi dali z tego i z zeszłego roku:)

Posted

[quote name='chrupcia']Część Aga, co tutaj tak pusto od fotek :p[/QUOTE]

Ach jakoś tak ostatnio brak czasu:(pomysłów,ale muszę się jakoś wziąć w garść i porobić kilka foteczek:)

Posted

[quote name='agamewa']Ach jakoś tak ostatnio brak czasu:(pomysłów,ale muszę się jakoś wziąć w garść i porobić kilka foteczek:)[/QUOTE]

mnie też by sie przydało, bo też fotek nie mam, a aparat dalej rozładowany :roll: :rviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Ja to jeszcze mam jeziorkowe w zapasie :eviltong:[/QUOTE]
Widziałam,faaaajne:)te w plenerku są zawsze najlepsze,bo coś się na nich dzieje:)
[quote name='Gucci13']hej wieczornie:)[/QUOTE]

Hej dziewczyny i chłopaki:)