mallinus Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 do tego czasu przestaniesz sie bac:) na pewno przyjade pokibicowac a kto wie czy tylko kibicowac;) Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='mallinus']do tego czasu przestaniesz sie bac:) na pewno przyjade pokibicowac a kto wie czy tylko kibicowac;)[/QUOTE] Przyjedz,przyjedz:)no i właśnie nie tylko kibicować-śmiesznie będzie jak Westowi pozwolą to idą dwa:)a co:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='mallinus']pewnie:) heh[/QUOTE] Z Westem to pewnie jak wygrać w totka,potrzeba odrobiny szczęścia:) Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='mallinus']jeszcze sie zdziwisz:)[/QUOTE] Oj bardzo bym chciała -bardzo!!!(ale ja w niego jeszcze gdzieś tam w duszy wierzę) Quote
mallinus Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jak sie w cos mocno wierzy to sie spelni:)[U][URL=http://smajliki.ru/smilie-373862343.html][IMG]http://s4.rimg.info/6fc878da2e8e8f77b1b4b71ba5e8ff64.gif[/IMG][/URL][/U] [IMG]http://smajliki.ru/smilie-373862343.html[/IMG] Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='mallinus']jak sie w cos mocno wierzy to sie spelni:)[U][URL=http://smajliki.ru/smilie-373862343.html][IMG]http://s4.rimg.info/6fc878da2e8e8f77b1b4b71ba5e8ff64.gif[/IMG][/URL][/U] [IMG]http://smajliki.ru/smilie-373862343.html[/IMG][/QUOTE] Ponoć wiara czyni cuda?:) Quote
chrupcia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 pędzisz jak burza z tymi stronami!!!;) dziewczyny fajne imiona podsuwają:) whiskers jest fajne, kiedyś oglądałam ta bajke z koleżanki siostra:D smieszna:D Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='chrupcia']pędzisz jak burza z tymi stronami!!!;) dziewczyny fajne imiona podsuwają:) whiskers jest fajne, kiedyś oglądałam ta bajke z koleżanki siostra:D smieszna:D[/QUOTE] Weronika mi dziś ją pierwszy raz pokazała:) Quote
mallinus Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='agamewa']Weronika mi dziś ją pierwszy raz pokazała:)[/QUOTE] fajnie miec corke hihi Quote
chrupcia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='agamewa']Weronika mi dziś ją pierwszy raz pokazała:)[/QUOTE] i jak? podoba Ci się :D mnie sie podobała taka smieszna:D Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='mallinus']fajnie miec corke hihi[/QUOTE] Ach z nią to konie można kraść:) [quote name='chrupcia']i jak? podoba Ci się :D mnie sie podobała taka smieszna:D[/QUOTE] Tak pokazała i jeszcze jakieś pozy jak modelka mi przedstawiała że ona taka figo fago:)hehe Quote
chrupcia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='agamewa'] Tak pokazała i jeszcze jakieś pozy jak modelka mi pokazywała że ona taka figo fago:)hehe[/QUOTE] to masz córeczke artystkę:) Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='chrupcia']to masz córeczke artystkę:)[/QUOTE] Oj Kasia żebyś wiedziała!!aż się boję co z niej wyrośnie!!!(narzeczonych to ma już dwóch!!!)taka artystka:eviltong: Quote
mallinus Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 dzisiaj dzieci szybciej dorastaja, przygotuj sie:))))) Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='mallinus']dzisiaj dzieci szybciej dorastaja, przygotuj sie:)))))[/QUOTE] Oj chyba tak!!!bardzo szybko za szybko,w jej wieku to ja kiedyś jeszcze lalkami i misiami się bawiłam.....:angryy: Quote
laurin Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Witam Ale nowina :multi: Jednak się zdecydowałaś :multi: Czytam i widzę że się baaaardzo cieszysz :loveu: super!!! Whiskers fajne imię:loveu:! Znam tą bajkę:evil_lol: Quote
chrupcia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='agamewa']Oj Kasia żebyś wiedziała!!aż się boję co z niej wyrośnie!!!(narzeczonych to ma już dwóch!!!)taka artystka:eviltong:[/QUOTE] hihi ja pamiętam jak kol siostra jest w przedszkolu i opowiada jakiego to ona ma chłopaka:D i sie ciumają:D ja uważam tak, że jak dziecko jest małe i ma wyobraźnie jest szalone to potem sie uspokoi jak wyrośnie i jest grzeczne:) mam juz kilka takich przypadków, nawet ja takim jestem raczej;) idę głowe umyć, ale przyjde, bo jakos nie chce mi sie uczyć, najwyżej posiedze w nocy... ;) Quote
mallinus Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jej, w nocy sie uczyc:) ales ambitna:) dla mnie priorytetem zawsze jest sen hehe Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='laurin']Witam Ale nowina :multi: Jednak się zdecydowałaś :multi: Czytam i widzę że się baaaardzo cieszysz :loveu: super!!! Whiskers fajne imię:loveu:! Znam tą bajkę:evil_lol:[/QUOTE] Dzięki,tak cieszę się baaaaaardzo:) [quote name='chrupcia']hihi ja pamiętam jak kol siostra jest w przedszkolu i opowiada jakiego to ona ma chłopaka:D i sie ciumają:D ja uważam tak, że jak dziecko jest małe i ma wyobraźnie jest szalone to potem sie uspokoi jak wyrośnie i jest grzeczne:) mam juz kilka takich przypadków, nawet ja takim jestem raczej;) idę głowe umyć, ale przyjde, bo jakos nie chce mi sie uczyć, najwyżej posiedze w nocy... ;)[/QUOTE] Oj przerabiałam to z nauką,zawsze coś znalazłam byle nie książki a póżniej wszystko na raz na jeden dzień!!! Quote
tigrunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='agamewa']Chcę zacząć od Nowodworskiej,bo to też mój debiut i wolę być u siebie...no i się boję!!!!! Pażdziernik:)[/QUOTE] hihi ja pracuję na ul.Nowodworskiej :evil_lol: Tak się mi skojarzyło :eviltong: Quote
*kleo* Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='agamewa']Chcę zacząć od Nowodworskiej,bo to też mój debiut i wolę być u siebie...no i się boję!!!!! Pażdziernik:)[/QUOTE] Nie bój się, ja na pierwszą wystawę od razy rzuciłam się na międzynarodówkę w Sopocie i wcale nie było straszno ;) [quote name='mallinus']jej, w nocy sie uczyc:) ales ambitna:) dla mnie priorytetem zawsze jest sen hehe[/QUOTE] A ja się nie potrafię w dzień uczyć, za to w nocy mam jakieś wyże intelektualne :eviltong: Aga, Twoja galeria tak pędzi, że chwilę mnie nie było, a już z 5 stron miałam do tyłu. Aż się boję co to będzie jak mi się zdarzy przerwa od dogo :evil_lol: Quote
chrupcia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ja czasami lubie sie w nocy uczyc, bo nic mnie nie rozprasza o niczym innym nie myśle tylko o nauce:) ale to tylko od czasu do czasu, bo ja bardzo lubie spac, więc to tylko czasami mi tak wychodzi:) Quote
Marzena* Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='agamewa'][B]Decyzja zapadła będzie szczeniaczek :eviltong:[/B] [/QUOTE] Gratuluję decyzji :) I oczywiście czekam na fotki maluszka :) Quote
Recommended Posts