Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dagos1']Pisałam ci już Winston, ale może jeszcze Wimbledon, Walentino (lepiej byłoby przez V, ale cóż)[/QUOTE]

Walentino ładne ale już jest jeden u Ady...:)chociaż.....:)A Werdes....?
Winstonem na początku się zachwyciłam ale Werce się nie podoba(cóż to ma być jej pies) także odpada:(

Dobra a teraz temat z innej beczki:)dziś przyszła do mnie paczka z jedzeniem z krakvetu, zamówiłam Westowi taką śmieszną piszczącą gęś,moje pierwsze wrażenie to duże żdziwienie:crazyeye:takie to malutkie ale dobra to w końcu jego zabawka,śmieszna ta gąska i się nawet uśmiałam z niej,Weściu od razu zabrał się do zabawy,nosił w pysku,teraz patrzę (minęła jakaś godzinka-kurak nie ma już nóg:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:i nie piszczy:mad:)
Lipa:shake:

Posted

Byłam,byłam post Wam produkowałam:)
Imię takie wyszukane,orginalne:eviltong:

Dziewczyny na razie muszę zmykać,obiad i te sprawy:)ale proszę pomóżcie i piszcie propozycje:)
pa:)

Posted

Czyli jednak będzie szczenior? Ulkowy kuzynek? :loveu: Pomyślę, może jakieś imię mi się napatoczy, tylko czy to ma być domowe czy bardziej wyszukane? ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Czyli jednak będzie szczenior? Ulkowy kuzynek? :loveu: Pomyślę, może jakieś imię mi się napatoczy, tylko czy to ma być domowe czy bardziej wyszukane? ;)[/QUOTE]

Wolę wyszukane:)a szczeniorek od Gagi czyli i tak w rodzinie:)Dla Uli Gaga to babcia,a dla W????? mamuśka:eviltong:

Posted

[quote name='mallinus']Whisper, Whisky, Wrigley, Wilson, Washington, Watson, Weezer, Werner, Whiskers,Whoopi - to jest fajne :)[/QUOTE]

O Whiskers- Wera lubi takie bajki i nieraz słyszałam to imię ,powiem jej może się spodoba????

Posted

[quote name='niunka04']ojej ale super!!!! wchodzę a tu takie wieści no świetnie!!!;) hmm imię na w... Nie było łatwiejszych literek;)???[/QUOTE]

No właśnie:eviltong:Dziwny zbieg okoliczności he he:)

Posted

to super:multi:od małego będzie uczony to potem będzie super:loveu: Westerna też będziecie zabierać?:razz: bo by się oswoił z hałasem itp.:lol:

Posted

[quote name='niunka04']Wigo jest fajnie a whiskers już wogóle bomba mój brat tez ogląda tą bajkę na kanale disney jak sie nie myle;)
a z jakiej hodowli??[/QUOTE]
Park Ridge z Legionowa:)
[quote name='Gucci13']to super:multi:od małego będzie uczony to potem będzie super:loveu: Westerna też będziecie zabierać?:razz: bo by się oswoił z hałasem itp.:lol:[/QUOTE]

Będzie jeżdził kibicować swojemu młodszemu koledze:)Oby go zaakceptował...