dagos1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Hej Westerny, gdzie jesteście. Człowiek się tu produkuje, a szefów ni ma:shake: Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='dagos1']Pisałam ci już Winston, ale może jeszcze Wimbledon, Walentino (lepiej byłoby przez V, ale cóż)[/QUOTE] Walentino ładne ale już jest jeden u Ady...:)chociaż.....:)A Werdes....? Winstonem na początku się zachwyciłam ale Werce się nie podoba(cóż to ma być jej pies) także odpada:( Dobra a teraz temat z innej beczki:)dziś przyszła do mnie paczka z jedzeniem z krakvetu, zamówiłam Westowi taką śmieszną piszczącą gęś,moje pierwsze wrażenie to duże żdziwienie:crazyeye:takie to malutkie ale dobra to w końcu jego zabawka,śmieszna ta gąska i się nawet uśmiałam z niej,Weściu od razu zabrał się do zabawy,nosił w pysku,teraz patrzę (minęła jakaś godzinka-kurak nie ma już nóg:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:i nie piszczy:mad:) Lipa:shake: Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Byłam,byłam post Wam produkowałam:) Imię takie wyszukane,orginalne:eviltong: Dziewczyny na razie muszę zmykać,obiad i te sprawy:)ale proszę pomóżcie i piszcie propozycje:) pa:) Quote
dagos1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Nie wiem, czy lipa, wszystko zależy od psa. Dorka nie zjada zabawek, ale mojej teściowej Edik zeżarł wszyskie, jakie dostawał. Quote
dagos1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Werdes też sympatycznie, więc sobie zapisz gdzieś. A do kiedy musisz podjąć decyzję, jakie imię? Quote
chrupcia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aga z wyszukanymi imionami to ja nie pomogę :D nie umiem wymyślać takich:D;) Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='chrupcia']Aga z wyszukanymi imionami to ja nie pomogę :D nie umiem wymyślać takich:D;)[/QUOTE] Dziewczyny do soboty bo póżniej już papiery pójdą do ZK Quote
*kleo* Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Czyli jednak będzie szczenior? Ulkowy kuzynek? :loveu: Pomyślę, może jakieś imię mi się napatoczy, tylko czy to ma być domowe czy bardziej wyszukane? ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='*kleo*']Czyli jednak będzie szczenior? Ulkowy kuzynek? :loveu: Pomyślę, może jakieś imię mi się napatoczy, tylko czy to ma być domowe czy bardziej wyszukane? ;)[/QUOTE] Wolę wyszukane:)a szczeniorek od Gagi czyli i tak w rodzinie:)Dla Uli Gaga to babcia,a dla W????? mamuśka:eviltong: Quote
mallinus Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Whisper, Whisky, Wrigley, Wilson, Washington, Watson, Weezer, Werner, Whiskers,Whoopi - to jest fajne :) Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='mallinus']Whisper, Whisky, Wrigley, Wilson, Washington, Watson, Weezer, Werner, Whiskers,Whoopi - to jest fajne :)[/QUOTE] O Whiskers- Wera lubi takie bajki i nieraz słyszałam to imię ,powiem jej może się spodoba???? Quote
Gucci13 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 hej:multi:no to czekamy na maluszka:razz:nie wiem czy te były:Winner,Wiwat,Waser,Wektor:lol: Quote
Pegaza Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wpadam i co sie dowiaduje ze jednak bedzie szczeniak:multi: a moge zapytac dlaczego znow na W? szukasz imienia? Quote
Gucci13 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 może dlatego że hodowca postanowił że to będzie miot na W, bo alfabetycznie mioty mają:razz: Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Gucci13']może dlatego że hodowca postanowił że to będzie miot na W, bo alfabetycznie mioty mają:razz:[/QUOTE] Właśnie tak:) Quote
niunka04 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ojej ale super!!!! wchodzę a tu takie wieści no świetnie!!!;) hmm imię na w... Nie było łatwiejszych literek;)??? Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='niunka04']ojej ale super!!!! wchodzę a tu takie wieści no świetnie!!!;) hmm imię na w... Nie było łatwiejszych literek;)???[/QUOTE] No właśnie:eviltong:Dziwny zbieg okoliczności he he:) Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Gucci13']a kiedy odbieracie maluszka??[/QUOTE] Zamierzam pod koniec czerwca. W sobotę jadę zobaczyć kluseczki,2 z nich są podobno bardzo ładne:) Quote
Gucci13 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ale macie fajnie:multi:macie zamiar go wystawiać w bejbikach?:cool3: Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Gucci13']ale macie fajnie:multi:macie zamiar go wystawiać w bejbikach?:cool3:[/QUOTE] Taaak:multi: Quote
niunka04 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wigo jest fajnie a whiskers już wogóle bomba mój brat tez ogląda tą bajkę na kanale disney jak sie nie myle;) a z jakiej hodowli?? Quote
Gucci13 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 to super:multi:od małego będzie uczony to potem będzie super:loveu: Westerna też będziecie zabierać?:razz: bo by się oswoił z hałasem itp.:lol: Quote
*Agnieszka* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='niunka04']Wigo jest fajnie a whiskers już wogóle bomba mój brat tez ogląda tą bajkę na kanale disney jak sie nie myle;) a z jakiej hodowli??[/QUOTE] Park Ridge z Legionowa:) [quote name='Gucci13']to super:multi:od małego będzie uczony to potem będzie super:loveu: Westerna też będziecie zabierać?:razz: bo by się oswoił z hałasem itp.:lol:[/QUOTE] Będzie jeżdził kibicować swojemu młodszemu koledze:)Oby go zaakceptował... Quote
FREDZIU Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [RIGHT] [/RIGHT] Witam czwartkowo, pozdrawiamy i gratulujemy decyzji o zakupie nowego bobasa:lol: Quote
Recommended Posts