Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucci13']ee ja to musze do szkoły chodzić:placz:[/QUOTE]

Ja już mam wolnę ale z chęcią zamieniłabym się z Tobą,czasem już mam dość siedzenia w domu,wciąż to samo!!!!

Posted

Też oglądałam kawałek tej komedii ale tylko do YCD .. wiecie kto odpadł? Bo usnęłam przy końcówce. Coś mi się tylko o uszy obiło, że Iwona ale z chłopaków też ktoś?

Posted

[quote name='Princess_York']Cześć z rana :loveu:
Ja nie oglądałam komedi ,za to przez 10 minut oglądałam horror na TVN-ie .
:evil_lol:[/QUOTE]
Horror obejrzałam cały;)
[quote name='tigrunia']Też oglądałam kawałek tej komedii ale tylko do YCD .. wiecie kto odpadł? Bo usnęłam przy końcówce. Coś mi się tylko o uszy obiło, że Iwona ale z chłopaków też ktoś?[/QUOTE]
Nie nie oglądałam YCD,to nawet nie wiem kto odpadł......ale jak ktoś wie to niech pisze:eviltong:

Posted

Witamy Westerków w kolejny pochmurny dzień i czekamy na nowego kolegę:multi::multi:

AHA, zapraszamy do nas, mamy nowe fotki:p
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181526-Doris-moje-s%C5%82oneczko[/url]

Posted

[quote name='dagos1']Witamy Westerków w kolejny pochmurny dzień i czekamy na nowego kolegę:multi::multi:

AHA, zapraszamy do nas, mamy nowe fotki:p
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181526-Doris-moje-s%C5%82oneczko[/url][/QUOTE]

U mnie też już zanosi się na deszcz,co za durna pogoda!!!zaraz przyjdziemy do Was w odwiedzinki:)tylko moją Weronikę wytransportuję do szkoły:)

Jeśli chodzi o YCD to Ilona i Tomek nie weszli do finału....

Posted

Cześć Agnieszka:) super że zdecydowałaś się na drugiego pieska:) nie będziesz żałować!:) a imie chcesz takie domowe tak ? czy jakieś takie 'wyszukane' ?;)