Princess_York Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 To my też wpadniemy ;) . Hmm .. Dla Arwenki jakieś psie przysmaki proszę :-D . Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 No pewnie że z psem:)no to pomału już szykujcie się:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Princess_York']To my też wpadniemy ;) . Hmm .. Dla Arwenki jakieś psie przysmaki proszę :-D .[/QUOTE] No będzie wszystko,przysmaki,najlepsze psie żarcie:)tylko na razie sami kawalerzy dopisują,no i jedna Twoja panienka ojjjjjj ojjjjjj:eviltong: Quote
mallinus Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Princess_York']To my też wpadniemy ;) . Hmm .. Dla Arwenki jakieś psie przysmaki proszę :-D .[/QUOTE] hoho jakie wymagania :) Quote
mallinus Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='agamewa']No będzie wszystko,przysmaki,najlepsze psie żarcie:)tylko na razie sami kawalerzy dopisują,no i jedna Twoja panienka ojjjjjj ojjjjjj:eviltong:[/QUOTE] a mojaaa?????? Quote
chrupcia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Boże Aga, ale narzuciłaś tempo:D pare godzin mnie nie było, a już 5 stron:D Western śliczny jest chłopczyk!!:) puszeczka fajna:) ja bym chciała taką jak tu jakaś dogomanka dawała linka chyba z curver są nawet u nas w markecie, ale na razie trzymam w takim zwykłym pudełku też z firmy curver, ale to pudełko do przechowywania żywności takiej zwykłej dla nas;) może się kiedys dorobie takiego ładnego pudełeczka:) a maluszek widzę że będzie z tek samej hodowli co Ula Klaudii:) Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='mallinus']a mojaaa??????[/QUOTE] No tak jeszcze Twoja!!!No to mamy 2 panienki:))))) Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='chrupcia']Boże Aga, ale narzuciłaś tempo:D pare godzin mnie nie było, a już 5 stron:D Western śliczny jest chłopczyk!!:) puszeczka fajna:) ja bym chciała taką jak tu jakaś dogomanka dawała linka chyba z curver są nawet u nas w markecie, ale na razie trzymam w takim zwykłym pudełku też z firmy curver, ale to pudełko do przechowywania żywności takiej zwykłej dla nas;) może się kiedys dorobie takiego ładnego pudełeczka:) a maluszek widzę że będzie z tek samej hodowli co Ula Klaudii:)[/QUOTE] Tak:)ale jeszcze to nie na 100%zobaczy się... Quote
Princess_York Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='mallinus']hoho jakie wymagania :)[/QUOTE] No muszą być toż to huczna 100 :-D Quote
megi82 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='agamewa']No to coś się wymyśli hehe:)ale 100 niedługo więc muszę migiem myśleć!!! Dzieeeewczyny przychodzicie na imprezę??????:)[/QUOTE] [quote name='agamewa']No będzie wszystko,przysmaki,najlepsze psie żarcie:)tylko na razie sami kawalerzy dopisują,no i jedna Twoja panienka ojjjjjj ojjjjjj:eviltong:[/QUOTE] [quote name='agamewa']No tak jeszcze Twoja!!!No to mamy 2 panienki:)))))[/QUOTE] to i ja wpadam na imprezkę-znaczy sie postaram sie i biore moje 2 panny-to juz mamy 4 zapisane Quote
Gucci13 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 a kiedy Westernik ma urodzinki?bo może kolege na prezent dostanie:cool3: Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Princess_York']No muszą być toż to huczna 100 :-D[/QUOTE] No a jakże!!!jak się bawić to się bawić:) Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='megi82']to i ja wpadam na imprezkę-znaczy sie postaram sie i biore moje 2 panny-to juz mamy 4 zapisane[/QUOTE] No to super,grono się powiększa!!Tylko przyjdz!!! [quote name='Gucci13']a kiedy Westernik ma urodzinki?bo może kolege na prezent dostanie:cool3:[/QUOTE] Weściu już miał urodzinki:)-15 marca. Quote
megi82 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Mawe']Aga a moją pannicę też przyjmiesz? :)[/QUOTE] nie pytaj sie tylko przychodz z nią-im wiecej tym lepiej Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dokładnie!!!im więcej tym lepiej:eviltong: Quote
Princess_York Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Już tylko 10 stron :cool3: . A jak bedziemy tak pisać i pisać to nawet dzisiaj ta stówka będzie :-D :p Quote
Gucci13 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 eee szkoda:lol:a o której ta impreza? mam nadzeje że po 15:eviltong: Quote
FREDZIU Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Cześć, dzięki za odwiedzinki, pozdrowionka środowe:lol: Quote
chrupcia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No to ja i jazzik też będziemy, tylko prosze o powiadomienie kiedy, bo jak przegapimy to sobie nie wybaczymy.. ;) Quote
megi82 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ja ogladałam chirurgów 6 sezo odcinek 21,zrobiłam przerwę przed 22-myslałam,że to już po100a tu nie...poszły sobie no cóż musze poczekać,ale znając życie-ominie mnie 100....więc w razie "w" świętuję 90stronke Quote
*kleo* Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [URL]http://images44.fotosik.pl/296/f85f229cf184cf13med.jpg[/URL] super tu wyszedł :) Aga tego jeszcze nie było, żebym po paru godzinach musiała aż tyle u Ciebie nadrabiać? Pędzi Wasza galeria jak szalona ;) Pojemniczki curvera fajne, ten drugi szczególnie, chyba się zaczaję na taki ;) Ale to jak do kasy dojdę, bo ostatnio trochę wydatków było, planowanych i tych nie... I oczywiście ja z dziewuchami też się wbijam :) Tina będzie porządku pilnować ;) Quote
Recommended Posts