Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']To my też wpadniemy ;) .
Hmm .. Dla Arwenki jakieś psie przysmaki proszę :-D .[/QUOTE]

No będzie wszystko,przysmaki,najlepsze psie żarcie:)tylko na razie sami kawalerzy dopisują,no i jedna Twoja panienka ojjjjjj ojjjjjj:eviltong:

Posted

[quote name='agamewa']No będzie wszystko,przysmaki,najlepsze psie żarcie:)tylko na razie sami kawalerzy dopisują,no i jedna Twoja panienka ojjjjjj ojjjjjj:eviltong:[/QUOTE]
a mojaaa??????

Posted

Boże Aga, ale narzuciłaś tempo:D pare godzin mnie nie było, a już 5 stron:D Western śliczny jest chłopczyk!!:) puszeczka fajna:) ja bym chciała taką jak tu jakaś dogomanka dawała linka chyba z curver są nawet u nas w markecie, ale na razie trzymam w takim zwykłym pudełku też z firmy curver, ale to pudełko do przechowywania żywności takiej zwykłej dla nas;) może się kiedys dorobie takiego ładnego pudełeczka:)

a maluszek widzę że będzie z tek samej hodowli co Ula Klaudii:)

Posted

[quote name='chrupcia']Boże Aga, ale narzuciłaś tempo:D pare godzin mnie nie było, a już 5 stron:D Western śliczny jest chłopczyk!!:) puszeczka fajna:) ja bym chciała taką jak tu jakaś dogomanka dawała linka chyba z curver są nawet u nas w markecie, ale na razie trzymam w takim zwykłym pudełku też z firmy curver, ale to pudełko do przechowywania żywności takiej zwykłej dla nas;) może się kiedys dorobie takiego ładnego pudełeczka:)

a maluszek widzę że będzie z tek samej hodowli co Ula Klaudii:)[/QUOTE]
Tak:)ale jeszcze to nie na 100%zobaczy się...

Posted

[quote name='agamewa']No to coś się wymyśli hehe:)ale 100 niedługo więc muszę migiem myśleć!!!
Dzieeeewczyny przychodzicie na imprezę??????:)[/QUOTE]

[quote name='agamewa']No będzie wszystko,przysmaki,najlepsze psie żarcie:)tylko na razie sami kawalerzy dopisują,no i jedna Twoja panienka ojjjjjj ojjjjjj:eviltong:[/QUOTE]

[quote name='agamewa']No tak jeszcze Twoja!!!No to mamy 2 panienki:)))))[/QUOTE]
to i ja wpadam na imprezkę-znaczy sie postaram sie i biore moje 2 panny-to juz mamy 4 zapisane

Posted

[quote name='megi82']to i ja wpadam na imprezkę-znaczy sie postaram sie i biore moje 2 panny-to juz mamy 4 zapisane[/QUOTE]
No to super,grono się powiększa!!Tylko przyjdz!!!
[quote name='Gucci13']a kiedy Westernik ma urodzinki?bo może kolege na prezent dostanie:cool3:[/QUOTE]
Weściu już miał urodzinki:)-15 marca.

Posted

ja ogladałam chirurgów 6 sezo odcinek 21,zrobiłam przerwę przed 22-myslałam,że to już po100a tu nie...poszły sobie
no cóż musze poczekać,ale znając życie-ominie mnie 100....więc w razie "w" świętuję 90stronke

Posted

[URL]http://images44.fotosik.pl/296/f85f229cf184cf13med.jpg[/URL] super tu wyszedł :)

Aga tego jeszcze nie było, żebym po paru godzinach musiała aż tyle u Ciebie nadrabiać? Pędzi Wasza galeria jak szalona ;)

Pojemniczki curvera fajne, ten drugi szczególnie, chyba się zaczaję na taki ;) Ale to jak do kasy dojdę, bo ostatnio trochę wydatków było, planowanych i tych nie...

I oczywiście ja z dziewuchami też się wbijam :) Tina będzie porządku pilnować ;)