*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='chrupcia']no to szkoda... ale jak najdzie Ci ochota to przychodz śmiało ;)[/QUOTE] Przyjdziemy,przyjdziemy:) Quote
Princess_York Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hym hym hym .. To znaczy że hodowla Bakarat ma szczeniaki :cool3: ? Quote
Pegaza Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dostalam zaproszenie to wpadlam;) piekne dzieci, piekny pies i koty:) a pajak tez niczego sobie hihi mnie znajdziesz rowniez na galeriach;) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Princess_York']Hym hym hym .. To znaczy że hodowla Bakarat ma szczeniaki :cool3: ?[/QUOTE] Nie nie z Bakaratu:( Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Pegaza']Dostalam zaproszenie to wpadlam;) piekne dzieci, piekny pies i koty:) a pajak tez niczego sobie hihi mnie znajdziesz rowniez na galeriach;)[/QUOTE] No właśnie podaj mi link:)to zaraz przyjdziemy w odwiedzinki:)czeeeeekam Quote
Princess_York Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No bo Viky coś wspomniała na poprzednich str. o tym że ma chęć na Bakaratowca małego . Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Princess_York']No bo Viky coś wspomniała na poprzednich str. o tym że ma chęć na Bakaratowca małego .[/QUOTE] Ja nie wiem????może mają?????? Quote
Mawe Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Aga czyżby decyzja zapadła i niedługo będziemy podziwiać kolejnego maluszka ? Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Mawe']Aga czyżby decyzja zapadła i niedługo będziemy podziwiać kolejnego maluszka ?[/QUOTE] Może..........:)tak na 100%jeszcze nie zapadła:( Quote
chrupcia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Mawe']Aga czyżby decyzja zapadła i niedługo będziemy podziwiać kolejnego maluszka ?[/QUOTE] Aga pewnie tylko tak mówi, a chce nam zrobić niespodziankę;) Quote
Aga&Dakar Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='agamewa']No właśnie podaj mi link:)to zaraz przyjdziemy w odwiedzinki:)czeeeeekam[/QUOTE] Aga to Ty jeszcze nie byłaś u Darii? To jest chyba niemożliwe...;-) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Aga to Ty jeszcze nie byłaś u Darii? To jest chyba niemożliwe...;-)[/QUOTE] Widzisz nie byłam:(ale już znalazłam i czytam,fajną Daria ma galerię i fajne psiaki:)dobra dziewczyny lecę do Darii dalej czytać:)a Wy możecie przez ten czas popilnować mi Westerna ok?:) Quote
Aga&Dakar Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No to trochę poczytasz sobie ale warto, zajefajna z niej babka :-) Wiesz co ja idę spać to mogę zabrać Westerna do wyrka... ;-) Jutro się odezwę, dzisiaj nie mam już siły... Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Aga&Dakar']No to trochę poczytasz sobie ale warto, zajefajna z niej babka :-) Wiesz co ja idę spać to mogę zabrać Westerna do wyrka... ;-) Jutro się odezwę, dzisiaj nie mam już siły...[/QUOTE] Ok:)To przytul mojego Weścia bardzo mocno:)a ja lecę do Dari:)masz rację zajefana z niej babka:) pa:) Quote
Marzena* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='*kleo*']Marzka to Ty już zamawiaj jak się czaisz na kupno za rok ;) Cześć Aga :)[/QUOTE] Najpierw choć jedną wystawę muszę zaliczyć żeby zobaczyc jak sobie poradzę ;) Po wakacjach będę już na poważnie myśleć o zamówieniu szczylka. Jeśli nie w Bakaracie to w Restarcie, a może jeszcze gdzie indziej ;) ale ta sunia musi mieć już wszystko co sobie wymarzyłam u yorka ;) Moge czekać nawet rok i dłużej ;) [quote name='agamewa'] No właśnie zamawiaj,ja też zamówię i będą 2 nowe szczylki na dogo hi,hi:) [/QUOTE] U mnie to nie tak szybko jeszcze :( [quote name='Princess_York']Hym hym hym .. To znaczy że hodowla Bakarat ma szczeniaki :cool3: ?[/QUOTE] Na stronie, w zakładce o szczylkach jest napis "[COLOR=#000066][B]AKTUALNIE POSIADAMY PIĘKNE SZCZENIĘTA" ,[/B] [/COLOR][COLOR=black]ale ponieważ u nas to sprawa przyszłościowa więc nie dzwoniłam i nie wiem jak jest w rzeczywistości ;)[/COLOR] [quote name='Princess_York']No bo Viky coś wspomniała na poprzednich str. o tym że ma chęć na Bakaratowca małego .[/QUOTE] Chce, chce i to baaaardzo, ale musze trochę poczekać jeszcze ;) Myślę, że Aga szybciej sie zdecyduje :) Quote
Princess_York Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No właśnie ,myśle że trzeba zadzwonić i zapytać ,bo tej zakładki chyba nie aktualizują zbyt często :) . Quote
Karolina. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Przyszłam z rewizytą :) Ślicznego masz psa :loveu: I widzę że już są plany na drugiego :) Ja tam gdybym mogła, to bym się nie zastanawiała ani sekundy :) Ale niestety jeszcze z rok muszę poczekać ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Najlepsze rozwiązanie to zadzwonić i zapytać:) Co tam u Was wszystkich słychać?Pogoda w końcu o wiele dziś ładniejsza niż dotychczas,najważniejsze to że nie pada:multi: Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Przyszłam z rewizytą :) Ślicznego masz psa :loveu: I widzę że już są plany na drugiego :) Ja tam gdybym mogła, to bym się nie zastanawiała ani sekundy :) Ale niestety jeszcze z rok muszę poczekać ;)[/QUOTE] Witaj:)ach z tym drugim psem to już mnie głowa boli wziąć czy nie wziąć-oto jest pytanie:)heh:)chciałabym już naprawdę bardzo dobrego psa,naprawdę dobrego....ale niestety takie psy kosztują:)Jak na razie królują u mnie Western no i kot,martwię się jakby przyjęły one nowego lokatora?Western jest baaaaardzo zazdrosny i być może maluchowi nie umilałby życia:)Ale nie no marzenia na drugiego yorasa są i to duże:)a od marzeń czasem droga bliska do ich spełnienia:) Quote
dzasta Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No widzę dziewczyny marzą o kolejnych Yoraskach a ja się bardzo cieszę że mój maluszek pojedzie do domku gdzie będzie tym wymarzonym drugim psem :) Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='dzasta']No widzę dziewczyny marzą o kolejnych Yoraskach a ja się bardzo cieszę że mój maluszek pojedzie do domku gdzie będzie tym wymarzonym drugim psem :)[/QUOTE] Najtrudniej to podjąć decyzję tak czy nie:)a jak się już ją podejmie to nigdy przenigdy się jej nie żałuje!!!Tak samo było z podjęciem decyzji czy brać Westerna czy nie(w końcu marzył mi się mały yorasek)ale jak zobaczyłam jego foteczki na stronce to od razu go pokochałam:)i wiedziałam że to ten,pomimo innych planów...:)a jak się już umówiłam że go biorę na 100% to nie mogłam się doczekać tego dnia w,którym będzie już w domku:)w środę zamawiałam a już w sobotę był u mnie:) Ale ogólnie psa z Bakaratu jest ciężko dostać,nawet jak n piesek bardzo się podoba to jeszcze testy trzeba zdać:)oj ja tak miałam, setki pytań,no i na końcu odpowiedz że piesek pojedzie do mnie:) Quote
chrupcia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='agamewa']Chcecie zdjęcia???????[/QUOTE] Cześć Aga:) a co za pytanie, pewnie że chcemy!;) Quote
*Agnieszka* Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga:) a co za pytanie, pewnie że chcemy!;)[/QUOTE] Bo już myślałam że nikt nie chce:(no to już za chwileczkę.......:)Śmiesznie będzie wyglądał bo przewijałam mu papiloty z wąsów i takie ma rozczochrane heh:) Ale jestem w małym szoku,odkąd mu zawijam regularnie wąsy i brodę to włosy jak mu urosły na głowie:multi: Quote
chrupcia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='agamewa']Bo już myślałam że nikt nie chce:(no to już za chwileczkę.......:)Śmiesznie będzie wyglądał bo przewijałam mu papiloty z wąsów i takie ma rozczochrane heh:) Ale jestem w małym szoku,odkąd mu zawijam regularnie wąsy i brodę to włosy jak mu urosły na głowie:multi:[/QUOTE] Wszyscy chcemy tylko teraz cicho na dogo, ale wieczorkiem jak zwykle pewnie będzie multum ludzi:) fotki oczywiście poogladam, ale teraz ide posprzątać i uczyć się... Quote
Recommended Posts