Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Dostalam zaproszenie to wpadlam;)
piekne dzieci, piekny pies i koty:) a pajak tez niczego sobie hihi

mnie znajdziesz rowniez na galeriach;)[/QUOTE]

No właśnie podaj mi link:)to zaraz przyjdziemy w odwiedzinki:)czeeeeekam

Posted

[quote name='Mawe']Aga czyżby decyzja zapadła i niedługo będziemy podziwiać kolejnego maluszka ?[/QUOTE]
Aga pewnie tylko tak mówi, a chce nam zrobić niespodziankę;)

Posted

[quote name='agamewa']No właśnie podaj mi link:)to zaraz przyjdziemy w odwiedzinki:)czeeeeekam[/QUOTE]

Aga to Ty jeszcze nie byłaś u Darii? To jest chyba niemożliwe...;-)

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Aga to Ty jeszcze nie byłaś u Darii? To jest chyba niemożliwe...;-)[/QUOTE]

Widzisz nie byłam:(ale już znalazłam i czytam,fajną Daria ma galerię i fajne psiaki:)dobra dziewczyny lecę do Darii dalej czytać:)a Wy możecie przez ten czas popilnować mi Westerna ok?:)

Posted

No to trochę poczytasz sobie ale warto, zajefajna z niej babka :-)
Wiesz co ja idę spać to mogę zabrać Westerna do wyrka... ;-)
Jutro się odezwę, dzisiaj nie mam już siły...

Posted

[quote name='Aga&Dakar']No to trochę poczytasz sobie ale warto, zajefajna z niej babka :-)
Wiesz co ja idę spać to mogę zabrać Westerna do wyrka... ;-)
Jutro się odezwę, dzisiaj nie mam już siły...[/QUOTE]

Ok:)To przytul mojego Weścia bardzo mocno:)a ja lecę do Dari:)masz rację zajefana z niej babka:)
pa:)

Posted

[quote name='*kleo*']Marzka to Ty już zamawiaj jak się czaisz na kupno za rok ;)

Cześć Aga :)[/QUOTE]

Najpierw choć jedną wystawę muszę zaliczyć żeby zobaczyc jak sobie poradzę ;)
Po wakacjach będę już na poważnie myśleć o zamówieniu szczylka. Jeśli nie w Bakaracie to w Restarcie, a może jeszcze gdzie indziej ;) ale ta sunia musi mieć już wszystko co sobie wymarzyłam u yorka ;) Moge czekać nawet rok i dłużej ;)

[quote name='agamewa']
No właśnie zamawiaj,ja też zamówię i będą 2 nowe szczylki na dogo hi,hi:)
[/QUOTE]

U mnie to nie tak szybko jeszcze :(

[quote name='Princess_York']Hym hym hym .. To znaczy że hodowla Bakarat ma szczeniaki :cool3: ?[/QUOTE]

Na stronie, w zakładce o szczylkach jest napis "[COLOR=#000066][B]AKTUALNIE POSIADAMY PIĘKNE SZCZENIĘTA" ,[/B] [/COLOR][COLOR=black]ale ponieważ u nas to sprawa przyszłościowa więc nie dzwoniłam i nie wiem jak jest w rzeczywistości ;)[/COLOR]

[quote name='Princess_York']No bo Viky coś wspomniała na poprzednich str. o tym że ma chęć na Bakaratowca małego .[/QUOTE]

Chce, chce i to baaaardzo, ale musze trochę poczekać jeszcze ;)

Myślę, że Aga szybciej sie zdecyduje :)

Posted

Przyszłam z rewizytą :) Ślicznego masz psa :loveu:

I widzę że już są plany na drugiego :) Ja tam gdybym mogła, to bym się nie zastanawiała ani sekundy :) Ale niestety jeszcze z rok muszę poczekać ;)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Przyszłam z rewizytą :) Ślicznego masz psa :loveu:

I widzę że już są plany na drugiego :) Ja tam gdybym mogła, to bym się nie zastanawiała ani sekundy :) Ale niestety jeszcze z rok muszę poczekać ;)[/QUOTE]

Witaj:)ach z tym drugim psem to już mnie głowa boli wziąć czy nie wziąć-oto jest pytanie:)heh:)chciałabym już naprawdę bardzo dobrego psa,naprawdę dobrego....ale niestety takie psy kosztują:)Jak na razie królują u mnie Western no i kot,martwię się jakby przyjęły one nowego lokatora?Western jest baaaaardzo zazdrosny i być może maluchowi nie umilałby życia:)Ale nie no marzenia na drugiego yorasa są i to duże:)a od marzeń czasem droga bliska do ich spełnienia:)

Posted

No widzę dziewczyny marzą o kolejnych Yoraskach a ja się bardzo cieszę że mój maluszek pojedzie do domku gdzie będzie tym wymarzonym drugim psem :)

Posted

[quote name='dzasta']No widzę dziewczyny marzą o kolejnych Yoraskach a ja się bardzo cieszę że mój maluszek pojedzie do domku gdzie będzie tym wymarzonym drugim psem :)[/QUOTE]
Najtrudniej to podjąć decyzję tak czy nie:)a jak się już ją podejmie to nigdy przenigdy się jej nie żałuje!!!Tak samo było z podjęciem decyzji czy brać Westerna czy nie(w końcu marzył mi się mały yorasek)ale jak zobaczyłam jego foteczki na stronce to od razu go pokochałam:)i wiedziałam że to ten,pomimo innych planów...:)a jak się już umówiłam że go biorę na 100% to nie mogłam się doczekać tego dnia w,którym będzie już w domku:)w środę zamawiałam a już w sobotę był u mnie:)
Ale ogólnie psa z Bakaratu jest ciężko dostać,nawet jak n piesek bardzo się podoba to jeszcze testy trzeba zdać:)oj ja tak miałam, setki pytań,no i na końcu odpowiedz że piesek pojedzie do mnie:)

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga:) a co za pytanie, pewnie że chcemy!;)[/QUOTE]

Bo już myślałam że nikt nie chce:(no to już za chwileczkę.......:)Śmiesznie będzie wyglądał bo przewijałam mu papiloty z wąsów i takie ma rozczochrane heh:)
Ale jestem w małym szoku,odkąd mu zawijam regularnie wąsy i brodę to włosy jak mu urosły na głowie:multi:

Posted

[quote name='agamewa']Bo już myślałam że nikt nie chce:(no to już za chwileczkę.......:)Śmiesznie będzie wyglądał bo przewijałam mu papiloty z wąsów i takie ma rozczochrane heh:)
Ale jestem w małym szoku,odkąd mu zawijam regularnie wąsy i brodę to włosy jak mu urosły na głowie:multi:[/QUOTE]
Wszyscy chcemy tylko teraz cicho na dogo, ale wieczorkiem jak zwykle pewnie będzie multum ludzi:)
fotki oczywiście poogladam, ale teraz ide posprzątać i uczyć się...