Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej Aga
moja chominka na zimę futro zmieniała na brązik a przez resztę czasu była czarna;) nie wiem czy tylko ja jakaś dziwna jestem ale do dzisiaj łezka się potrafi zakręcić w oku jak ją wspominam:roll: pod koniec życia zaczęła piszczeć dużo ciszej niż myszka ale wyraźnie piszczała, zaczęła to robić kilka m-cy przed śmiercią wcześniej jej się nie zdarzało:shake: była super jak nie podobało jej się coś co z nią robiłam to delikatnie łapała mnie ząbkami a mojego ojca od razu gryzła mądre zwierze:evil_lol: ale tylko raz udziabała go do krwi potem już gryzła mocno ale nie robiła dziur chyba jej nie posmakowała ta krew:diabloti:

Posted

[quote name='Yoko2009']Cześć Aga, jak mija dzionek???[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']Wczoraj nie umialam sie tutaj dostac ale dzis sie udalo:)[/QUOTE]

[quote name='Yorkomanka']hej Aga
moja chominka na zimę futro zmieniała na brązik a przez resztę czasu była czarna;) nie wiem czy tylko ja jakaś dziwna jestem ale do dzisiaj łezka się potrafi zakręcić w oku jak ją wspominam:roll: pod koniec życia zaczęła piszczeć dużo ciszej niż myszka ale wyraźnie piszczała, zaczęła to robić kilka m-cy przed śmiercią wcześniej jej się nie zdarzało:shake: była super jak nie podobało jej się coś co z nią robiłam to delikatnie łapała mnie ząbkami a mojego ojca od razu gryzła mądre zwierze:evil_lol: ale tylko raz udziabała go do krwi potem już gryzła mocno ale nie robiła dziur chyba jej nie posmakowała ta krew:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Karolina.']Aga, niemożliwe, że u Ciebie nie miałam dużo do nadrobienia ;) I nawet zdjęć nie ma, szkoda :-([/QUOTE]

[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)

i zapraszam na zdjęcia Jazzika ;)[/QUOTE]

Cześć dziewczyny....poodwiedzam Was dziś wieczorkiem,jakoś tak brak weny dziś u mnie:(

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć Aguś, czemu taka smutna jesteś?
Uśmiechnij się przytul swoje pocieszki, a zaraz będzie lepiej zobaczysz:lol:
Zapraszam na foteczki:lol:[/QUOTE]
Nie wiem???nie mam dziś coś humoru,wszystko mnie przygnębia,nic się nie chce...idziemy do Was na focie.

Posted

Aguś mówię Ci to wina pogody. Ja zadzwoniłam do koleżanki, której zmarł mąż i się rozbeczałam( on zmarł prawie rok temu) poprostu pogoda albo hormony!!!:diabloti:
Na poprawę nastroju dla Ciebie i dla mnie:Rose::tort:

Posted

[quote name='FREDZIU']Aguś mówię Ci to wina pogody. Ja zadzwoniłam do koleżanki, której zmarł mąż i się rozbeczałam( on zmarł prawie rok temu) poprostu pogoda albo hormony!!!:diabloti:
Na poprawę nastroju dla Ciebie i dla mnie:Rose::tort:[/QUOTE]

Faktycznie to wina pogody bo dawno już tak zdołowana się nie czułam,ale o coś słodkiego się pokuszę i nie odmówię;)

Posted

[URL]http://i54.tinypic.com/2cr6ka0.jpg[/URL] jaka słodka mordeczka, kolorki też ma fajne:loveu:

aż taki poczochrany to on nie jest, Gutek tak wygląda kilka sekund po uczesaniu:p
hej Aga:multi:

Posted

Aaaale fotek i to mojego ulubieńca :)

Wszystkie mi się podobają, Weścik jest cudny, ale tu [URL]http://i53.tinypic.com/2ijj774.jpg[/URL] podoba mi się chyba najbardziej :loveu:

Posted

[quote name='Gucci13'][URL]http://i54.tinypic.com/2cr6ka0.jpg[/URL] jaka słodka mordeczka, kolorki też ma fajne:loveu:

aż taki poczochrany to on nie jest, Gutek tak wygląda kilka sekund po uczesaniu:p
hej Aga:multi:[/QUOTE]

Oj Haniu troszkę poczochrany,dzieciaki mu nie co włos zwichrowały,ale takie foty to bynajmniej foty na luzie heh..dobra przeginam idę spać:)
DOBRANOC:)