Yoko2009 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Witaj Aga:) Raz jeszcze bardzo bardzo gratuluję Tobie i Moniemu:):) Cudny z niego facecik:) Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Yoko2009']Witaj Aga:) Raz jeszcze bardzo bardzo gratuluję Tobie i Moniemu:):) Cudny z niego facecik:)[/QUOTE] i my dziękujemy:) Quote
Karolina. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agamewa']Dzięki...Moni to za hmmm....oglądał się za wszystkimi dziewczynkami..zboczek jeden..widziałyście co on robił??:crazyeye[B]:i nawet nasz Antoś bardzo mu się podobał:eviltong:[/B][/QUOTE] Hihi, no Antoś w końcu ma taką słodką mordkę, że nie sposób mu się oprzeć :lol: :evil_lol: Gratulacje jeszcze raz Aga :) To co, na jaką wystawę teraz uderzacie po ten Championat? :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Karolina.']Hihi, no Antoś w końcu ma taką słodką mordkę, że nie sposób mu się oprzeć :lol: :evil_lol: Gratulacje jeszcze raz Aga :) To co, na jaką wystawę teraz uderzacie po ten Championat? :cool3:[/QUOTE] Jeszcze nie wiem?ale pewnie Warszawa. Quote
Marzena* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Aga jeszcze raz [B][COLOR=#ff0000]ogromniaste gratulacje dla Ciebie i Monisia :)[/COLOR][/B] [COLOR=black]Ja tam zdania nie zmienię ;) Dla mnie Harmoni dużo zyskuje na żywo co nie znaczy, że na fotkach mi sie nie podoba. On jest piękny, ale w realu dopiero widać to "coś" co mnie w nim urzeka :) [/COLOR] Quote
*Agnieszka* Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='Marzena*']Aga jeszcze raz [B][COLOR=#ff0000]ogromniaste gratulacje dla Ciebie i Monisia :)[/COLOR][/B] [COLOR=black]Ja tam zdania nie zmienię ;) Dla mnie Harmoni dużo zyskuje na żywo co nie znaczy, że na fotkach mi sie nie podoba. On jest piękny, ale w realu dopiero widać to "coś" co mnie w nim urzeka :) [/COLOR][/QUOTE] Marzenka dziękuję za gratki i trzymanie kciuków...pomogły:) Cześć Laski..co tam u Was dziś?u nas nuuuuuudy Quote
kiniaaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 U mnie zaczęła się uczelnia... buuuu.... niedawno wróciłam z wykładu... ale za to piątki wolne i w czwartki tylko 1,5h :multi: A poza tym to zima wróciła :( śnieg nie, ale minusowa temperatura tak... Quote
Yoko2009 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dzięki Aga:) wiesz za co:):) Wpadnij na fotki mam aż 4 ehheheeh Quote
*Agnieszka* Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='kiniaaa']U mnie zaczęła się uczelnia... buuuu.... niedawno wróciłam z wykładu... ale za to piątki wolne i w czwartki tylko 1,5h :multi: A poza tym to zima wróciła :( śnieg nie, ale minusowa temperatura tak...[/QUOTE] Oj tak ta zima zła..zimno jest:( [quote name='Yoko2009']Dzięki Aga:) wiesz za co:):) Wpadnij na fotki mam aż 4 ehheheeh[/QUOTE] Asiu nie ma za co;)już lecimy:) Quote
*Agnieszka* Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='karkakarka']Aga, a ty nie masz zdjęć Moniego z wystawy?[/QUOTE] Właśnie nie....nie było kiedy:diabloti: Quote
karkakarka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Aga, a ty nie masz zdjęć Moniego z wystawy? Quote
Gucci13 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 hej Aga:) no szkoda że nie ma zdjęć Moniego więcej, ale jednak na żywo jest piękniejszy:loveu: a jak sędzia w pośredniej sprawdzał zgryz?? też na rękach, czy na stoliku??:roll: Quote
*Agnieszka* Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='Gucci13']hej Aga:) no szkoda że nie ma zdjęć Moniego więcej, ale jednak na żywo jest piękniejszy:loveu: a jak sędzia w pośredniej sprawdzał zgryz?? też na rękach, czy na stoliku??:roll:[/QUOTE] Na rękach,u Was też?no dzięki że na żywo jest ładniejszy...serio????ja tam z nim na co dzień jestem więc nie widzę różnicy:) Quote
Gucci13 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 no też właśnie na rękach, dziwnie troche ale było ok:p a w papilotach to mi się taki maciupki wydawał:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='Gucci13']no też właśnie na rękach, dziwnie troche ale było ok:p a w papilotach to mi się taki maciupki wydawał:loveu:[/QUOTE] W papilotach to on w ogóle śmiesznie wygląda,kurczy się:) Quote
Marzena* Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='agamewa']Marzenka dziękuję za gratki i trzymanie kciuków...pomogły:) Cześć Laski..co tam u Was dziś?u nas nuuuuuudy[/QUOTE] Cześć Aga :) My byłyśmy dziś na dłuuugim spacerku :) Dziewczyny szalały jak szczeniaki aż miło było patrzeć ;) Wróciły brudne ale szczęśliwe i zmęczone ;) Strasznie żałowałam, że aparatu nie zabrałam bo słonko tak pięknie świeciło, że fotki mogły być całkiem ładne ... Quote
megi82 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [URL]http://i53.tinypic.com/20feza0.jpg[/URL] piękne wdzianko Quote
*Agnieszka* Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [quote name='Marzena*']Cześć Aga :) My byłyśmy dziś na dłuuugim spacerku :) Dziewczyny szalały jak szczeniaki aż miło było patrzeć ;) Wróciły brudne ale szczęśliwe i zmęczone ;) Strasznie żałowałam, że aparatu nie zabrałam bo słonko tak pięknie świeciło, że fotki mogły być całkiem ładne ...[/QUOTE] Szczęściaro a u nas tak zimno że szok!!! [quote name='megi82'][URL]http://i53.tinypic.com/20feza0.jpg[/URL] piękne wdzianko[/QUOTE] Dzieło naszej Marzenki:) Quote
*Jot* Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Hej !! Szukam fotek i nie ma :shake: Dawaj jakieś :mad: Quote
karkakarka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 hehe a ja chodzę za Jolą , a moje posty i tak wskakują przed jej hehe No właśnie - nigdzie zdjęć nie ma :/ Quote
*Agnieszka* Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [quote name='*Jot*']Hej !! Szukam fotek i nie ma :shake: Dawaj jakieś :mad:[/QUOTE] [quote name='karkakarka']hehe a ja chodzę za Jolą , a moje posty i tak wskakują przed jej hehe No właśnie - nigdzie zdjęć nie ma :/[/QUOTE] Dziewczęta jutro coś porobię to wstawię:)na razie pustki fotkowe...ale wiecie że u mnie to tak na Ruski rok,raz a porządnie hihi Chomik mi się wybarwił na szaro buuuuuu Quote
chrupcia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Cześć Aga :) właśnie.... jak tam stolik, już go posiadasz ?:razz: Quote
*Jot* Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='agamewa'] Chomik mi się wybarwił na szaro buuuuuu[/QUOTE] Nie bucz tylko go zafarbuj :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 .......................... Quote
Recommended Posts