Gucci13 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 widziałam Moniego:loveu: gratki wielkie, wiedziałam że wygra:multi: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Nati28']Wielkie gratulacje!! :multi: :loveu:, Moni zaraz skonczy Championa jak tak dalej bedzie szedl jak burza :razz:[/QUOTE] Dzięki..teraz czeka nas najtrudniejsza..międzynarodówka i w otwartej.. posty skaczą jak szalone. Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Nati28']Wielkie gratulacje!! :multi: :loveu:, Moni zaraz skonczy Championa jak tak dalej bedzie szedl jak burza :razz:[/QUOTE] Dzięki..teraz czeka nas najtrudniejsza..międzynarodówka i w otwartej.. posty skaczą jak szalone. Quote
Nati28 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Wielkie gratulacje!! :multi: :loveu:, Moni zaraz skonczy Championa jak tak dalej bedzie szedl jak burza :razz: Quote
kiniaaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agamewa']Dzięki...Moni to za hmmm....oglądał się za wszystkimi dziewczynkami..zboczek jeden..widziałyście co on robił??:crazyeye:i nawet nasz Antoś bardzo mu się podobał:eviltong:[/QUOTE] Oj tak Antoś mu się spodobał :evil_lol: Aga no co Ty chcesz, masz repa, hormony mu szaleją bo wie co będzie grane... :razz: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='kiniaaa']Oj tak Antoś mu się spodobał :evil_lol: Aga no co Ty chcesz, masz repa, hormony mu szaleją bo wie co będzie grane... :razz:[/QUOTE] Taaa hormony biorą górą hihgi [quote name='olico']GRATULACJE ! Przeczucie mnie nie myliło, długa nieobecność = aga musi ochłonąć z emocji :)[/QUOTE] Dzięki..ochłonęłam:)możemy buszować po dogo heh Quote
olico Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agamewa']Dzięki..teraz czeka nas najtrudniejsza..międzynarodówka i w otwartej.. posty skaczą jak szalone.[/QUOTE] GRATULACJE ! Przeczucie mnie nie myliło, długa nieobecność = aga musi ochłonąć z emocji :) Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='kiniaaa']Oj tak Antoś mu się spodobał :evil_lol: Aga no co Ty chcesz, masz repa, hormony mu szaleją bo wie co będzie grane... :razz:[/QUOTE] Taaa hormony biorą górą hihgi [quote name='olico']GRATULACJE ! Przeczucie mnie nie myliło, długa nieobecność = aga musi ochłonąć z emocji :)[/QUOTE] Dzięki..ochłonęłam:)możemy buszować po dogo heh Quote
chrupcia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cześć Aga! :) Gratuluje Tobie i Moniemu świetnego wyniku!:multi: oby tak dalej :kciuki: Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Aga - jak randka koleżanki pytałam :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Aga! :) Gratuluje Tobie i Moniemu świetnego wyniku!:multi: oby tak dalej :kciuki:[/QUOTE] Dzięki Kasiu..no oby tak dalej;) Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='tigrunia']Aga - jak randka koleżanki pytałam :cool3:[/QUOTE] Aaaaaa no dobrze..fajny ten chłopak i mi się też podobał:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Aga! :) Gratuluje Tobie i Moniemu świetnego wyniku!:multi: oby tak dalej :kciuki:[/QUOTE] Dzięki Kasiu..no oby tak dalej;)..w pięknym stylu zakończył klasę pośrednią:) Quote
*Jot* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agamewa']Aaaaaa no dobrze..fajny ten chłopak i mi się też podobał:eviltong:[/QUOTE] Może ma kolegę albo brata ? :evil_lol: [COLOR="#0000ff"][SIZE="4"][I]Gratulacje Agnieszko i Harmonijko !![/I][/SIZE][/COLOR] :loveu::multi::loveu: Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='*Jot*']Może ma kolegę albo brata ? :evil_lol: [/QUOTE] A może i jedno i drugie? :cool3: Też jestem chętna :diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 .......................................... Quote
*Jot* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agamewa']Dzięki...no właśnie nie ma buuuuu....ale może ma kolegę:)..chociaż na razie stop facetom!!!![/QUOTE] No dobra stop facetom....ale rozglądać się nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Aga wpadłam z gratulacjami Dogo jest z was dumne Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='slawi']ogromne gratulacje Aga :multi: rewelacyjny z was duecik, Moni wygląda bardzo ładnie ( widziałam zdjęcia u Kingi), no to tylko dotknąć i champion na dogo yorkowym będzie :lol:[/QUOTE] Dzięki Iwonka:) Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Yoko2009']Witaj Aga:) Raz jeszcze bardzo bardzo gratuluję Tobie i Moniemu:):) Cudny z niego facecik:)[/QUOTE] i my dziękujemy:) Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale poszaleliście, gratulacje :) To jeszcze tylko jeden wniosek i macie championat :) Quote
slawi Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ogromne gratulacje Aga :multi: rewelacyjny z was duecik, Moni wygląda bardzo ładnie ( widziałam zdjęcia u Kingi), no to tylko dotknąć i champion na dogo yorkowym będzie :lol: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 ..................................... Quote
Recommended Posts