karkakarka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Yoko2009']a nasze dogomaniackie panny spotkały się kiedyś na jednym ringu bo nie kojarzę:) za bardzo[/QUOTE] spotkałay sie, spotkały :) Aga kciuki trzymam! Quote
laurin Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cześć Aga :) Czyli już po rozprawie? Gratulacje! i wszystkiego dobrego! [url]http://i56.tinypic.com/v6i6j6.jpg[/url] słodziutki usmiech :) Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Agnieszka jeszcze raz mega, ogromne gratulacje dla was !!!! :Rose: Nie wiem na co Ty narzekasz - kolor włosa? :crazyeye: Na żywo jest ciemniejszy jak na fotkach zdecydowanie! Piękny jest! I gdzie on niby niegrzeczny na ringu? Ojj Aga :eviltong: Fajnie, że się spotkałyśmy :multi: Quote
kiniaaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No własnie Aga, ja też nie wiem co miałaś na myśli mówiąc, że Moni na ringu źle się zachowuje :eviltong: Gratki gratki dla Twojego super chłopaka :loveu:! Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ej no dziewczyny mówcie co tam Aga z Monim ugrali :razz: Quote
kiniaaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Iza.']Ej no dziewczyny mówcie co tam Aga z Monim ugrali :razz:[/QUOTE] Iza, u mnie w galerii fotki z ringu :razz: Ja tam nic nie mówię... niech Aga sama się pochwali :p Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No lepiej niech się sama pochwali :multi: Aga za wolno z nim chodzisz na ringu! Zdecydowanie musisz przyspieszyć ;) I mniej nerwów !! Na loozie trzeba podejść a nie się tak stresować :lol: Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='kiniaaa']Iza, u mnie w galerii fotki z ringu :razz: Ja tam nic nie mówię... niech Aga sama się pochwali :p[/QUOTE] to lece do twojej galerii ;D Quote
Pegaza Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No kurcze a tu dalej cisza.. ale juz gratuluje choc nie znam wyniku:) Quote
olico Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Pegaza']No kurcze a tu dalej cisza.. ale juz gratuluje choc nie znam wyniku:)[/QUOTE] ja też z niecierpliqościa oczekuje informacji, choć zdaje mi się, że dostał cwc.... :) Quote
*kleo* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jeszcze raz gratuluję Aga :p Dziewczyny, Moni na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na fotkach, urzekł mnie chłopak :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Witajcie:)Dzięki za trzymanie kciuków!!! Moni 1 lokata i CWC:)padnięta jestem,mykam ,póżniej wpadnę. Quote
Karolina. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [COLOR=red][B]Ogromne gratulacje!!!! [/B][/COLOR]:multi: Quote
karkakarka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale Marzenka mówiła, że ładniejszy, Klaudia i Kinga :D Quote
karkakarka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 WOW! Gratulacje :multi: Już któryś raz słyszę opinię, że Moni o wiele ładniejszy niż na fotkach :) Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='karkakarka']WOW! Gratulacje :multi: Już któryś raz słyszę opinię, że Moni o wiele ładniejszy niż na fotkach :)[/QUOTE] Karina - Moni kolor ma ładniejszy a nie cały jest ładniejszy :evil_lol: Quote
karkakarka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale Marzenka mówiła, że ładniejszy, Klaudia i Kinga :D Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='karkakarka']Ale Marzenka mówiła, że ładniejszy, Klaudia i Kinga :D[/QUOTE] O to brzydale :mad: :evil_lol: Quote
karkakarka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dlaczego brzydale :evil_lol: dobrze, że na zywo ładniejszy :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 .................................... Quote
karkakarka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Aga zdjęcia daj! Tu wszyscy (prawie) byli na wystawie, a prawie nikt nie ma zdjęć... Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='agamewa']Dzięki dziewczyny za gratki...Moni zmęczony,jak go papilotowałam na wystawie to spał na stojąco,od wczoraj nie chciał nic pić ani jeść..dopiero teraz w domu zjadł pierwszy posiłek os soboty...mieliśmy przygody na drodze koło nam wystrzeliło..dobrze że nie stało to się na trasie tylko jeszcze w Bydgoszczy gdzie wolno jechaliśmy:roll:[/QUOTE] Ups .. to nie wesoło :shake: Aga a jak randka koleżanki? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='karkakarka']Dlaczego brzydale :evil_lol: dobrze, że na zywo ładniejszy :loveu:[/QUOTE] Przecież on jest dosyć ładny - już ładniejszy być nie musi :crazyeye: Ale ten kolorek super - faktycznie dodaje mu uroku :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 ................................... Quote
Recommended Posts