Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga o której lądujecie w Bydgoszczy?
Ja na wystawę zamierzam dotrzeć najpóźniej jak się da ale Kaśka (od Ibi,Gracji i Zulka) mnie nawiedza i pewnie będzie chciała szybciej jechać.. zobaczymy jak to wyjdzie.

Posted

[quote name='tigrunia']Aga o której lądujecie w Bydgoszczy?
Ja na wystawę zamierzam dotrzeć najpóźniej jak się da ale Kaśka (od Ibi,Gracji i Zulka) mnie nawiedza i pewnie będzie chciała szybciej jechać.. zobaczymy jak to wyjdzie.[/QUOTE]

O 14 wyjeżdzamy...nie wiem na którą będziemy????

Posted

[quote name='agamewa']O 14 wyjeżdzamy...nie wiem na którą będziemy????[/QUOTE]
No cieżko przewidzieć. Zależy którą drogą jedziecie - czy przez Płock czy przez Sierpc, czy dużo aut będzie ? Na 18 to już na pewno będziecie.

Posted

[quote name='tigrunia']No cieżko przewidzieć. Zależy którą drogą jedziecie - czy przez Płock czy przez Sierpc, czy dużo aut będzie ? Na 18 to już na pewno będziecie.[/QUOTE]

Na 18 to tak...będziemy pewnie tą najkrótsza..do Bydgoszczy nie ma chyba autostrady??bo do Poznania jak jechaliśmy to z tymi bramkami to masakra!!!!

Posted

[quote name='agamewa']Na 18 to tak...będziemy pewnie tą najkrótsza..do Bydgoszczy nie ma chyba autostrady??bo do Poznania jak jechaliśmy to z tymi bramkami to masakra!!!![/QUOTE]
Nie nie ma ale podobno dobrą drogę zrobili przez Włocławek czy do Włocławka ? nie wiem dokładnie ale ja do Wawy zawsze przez Włocławek, Płock jadę - zdecydowanie lepsza trasa ;)

Posted

Hej hej:) gratuluję wolności:):))
Widzisz dałaś radę:):) my kobitki jesteśmy silne i dzielne i w każdej sytuacji damy sobie radę:)
No to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:):)

Posted

[quote name='Marzena*']Aga gratuluję odzyskanej wolności :)
Teraz to już tylko złoto z Bydgoszczy przywieź i plan na luty będzie w 100% wykonany ;)[/QUOTE]

[quote name='Yoko2009']Hej hej:) gratuluję wolności:):))
Widzisz dałaś radę:):) my kobitki jesteśmy silne i dzielne i w każdej sytuacji damy sobie radę:)
No to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:):)[/QUOTE]

Dzięki dziewczyny,wasze wsparcie zawsze i wszędzie,zawsze można liczyć!!!hurra!!!

Posted

Wy już pewnie spakowani i gotowi do drogi:) My jutro o masakrycznej godzinie 4:30 wyjeżdżamy:) Ale mam o tyle dobrze, ze mój M będzie kierowcą a my z Desi będziemy sobie drzemać:)

Posted

[quote name='Yoko2009']Wy już pewnie spakowani i gotowi do drogi:) My jutro o masakrycznej godzinie 4:30 wyjeżdżamy:) Ale mam o tyle dobrze, ze mój M będzie kierowcą a my z Desi będziemy sobie drzemać:)[/QUOTE]

Już spakowani o 14 wyjazd..

Posted

To szerokiej drogi życzę i do zobaczonka na miejscu:)
Jak będziesz na nocnej to pokibicuj braciszkowi Desi-Amirowi z Sue Santa w pośredniej:) bo w niedzielę bedziecie rywalami hihih
Wy piesków z dogo chyba nie spotykacie na ringu, jakoś same sunie tu są:)