Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']A u nas dopiero śniadanko,póżniej kawa[/QUOTE]
Czesc Aga:) u Ciebie sniadanko, a ja już od 6.20 na nogach byłam i do szkoły:( a teraz głowa mi peka i czuje się okropnie, a tu trzeba jeszcze sie nauczyć na dwie kartkówki i pozostałe lekcje.. ale za to środa, czwartek, piątek w domku siedze to odpoczne sobie:)!!!!

Posted

Witam wieczorową porą czyli tradycyjnie :)
Co do zabawek - Aga przecież te od naszych maluchów zawsze są najciekawsze. Elik często w legowisku ma więcej zabawek mojego Piotrusianiż wolnego miejsca :)

Posted

[quote name='agamewa']Beata ale taki zgryz to nie uważasz że to wada?i czy jest sens z czymś takim się pokazać??,co byś zrobiła mając dobrego psa ale z takim zgryzem-wystawiałabyś go????[/QUOTE]
Nie wiem co to znaczy "na pograniczu". Jak bardzo on idzie w cęgi.. nie wiem jak sędziowie na to patrzą ale myślę, że do oceny się nada. Zależy czy chcesz wystawiać dla hecy czy dla zdobycia uprawnień i reprodukcji ;)

Posted

Cześć Aga. Twoją galerię nadrobić po kilku dniach to jest nie lada wyczyn... ;-)
Głowa do góry i czekam na info dotyczące Westerna i jego wystaw. Rzeczywiście szkoda by było nie wystawiać takiego cukiereczka.

Posted

[quote name='agamewa']Zależy mi, pewnie:)ale z drugiej strony czasem nie można mieć wszystkiego oj najważniejsze że ze mną jest, chyba to jest najważniejsze prawda???I ma takie kochane serduszko i jest naj,naj...[/QUOTE]
No oczywiście że tak, ale jesli chciałaś go wystawiać to też fajnie i szkoda że cos jest nie tak.. ja tez chcialam pieska z rodo i go wystawiać, nietety nie wyszło i mam Jazz'a ale nie żałuje, ale powiem szczerze że z własnej ciekawości ucze Jazz'a postawy:)

Posted

i tak będzie śliczny bez względu na to jaki ma zgryz:loveu:zawsze jest jakaś szansa:multi:mój to np. nie ma jednego i pół zęba i się nie czepiali a to nie były mleczaki:lol:a na wystawy nie jeździmy bo ocena jaką by dostał to dyskwalifikacja ew.nie do oceny:evil_lol: bardzo fajnie się schodzi z ringu z taką ocenką:p

Posted

ale to było świetne:evil_lol:biegał najlepiej ze wszystkich piesków w pośredniej(Drzonków)nawet to sędzina powiedziała:cool3:i nagle tylko na stolik,włos ok a teraz pokaż ząbki:diabloti:no to pokazał tak pięknie że go zdyskwalifikowali:eviltong:

Posted

[quote name='Gucci13']ale to było świetne:evil_lol:biegał najlepiej ze wszystkich piesków w pośredniej(Drzonków)nawet to sędzina powiedziała:cool3:i nagle tylko na stolik,włos ok a teraz pokaż ząbki:diabloti:no to pokazał tak pięknie że go zdyskwalifikowali:eviltong:[/QUOTE]

Ups,no to u nas też by tak było!!!pokaż ząbki:dziękujemy:eviltong:następny:evil_lol: