Yoko2009 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Hej , u nas też strasznie wieje:) brrr zimno i deszcz pada Quote
Yoko2009 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 I własnie Aga....co zniknęło wczoraj z Twojej lodówki?????? Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 hej Aga:multi: będziemy odchudzać się razem:evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 zostaw sobie to aga na te 40 dni postu:) a to jeszcze trochę czasu, no właśnie a kiedy jest tłusty czwartek? Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 .................................... Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 mi tam obojętnie:) w tym roku tłusty czwartek jest 3 marca;) Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Gucci13']mi tam obojętnie:) w tym roku tłusty czwartek jest 3 marca;)[/QUOTE] Ooo to jeszcze kawałek czasu..nie no ja już od dziś zaczynam;) Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ok to ja też:cool3: zobaczymy ile uda się zżucić:evil_lol: Adek też był na mini diecie i 0,5kg stracił:) Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Gucci13']ok to ja też:cool3: zobaczymy ile uda się zżucić:evil_lol: Adek też był na mini diecie i 0,5kg stracił:)[/QUOTE] O proszę jak ładnie schudł:) Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 noo bo żebra miał niewyczuwalne, sędzia na pewno by napisał że trzeba odchudzić:evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Gucci13']ok to ja też:cool3: zobaczymy ile uda się zżucić:evil_lol: Adek też był na mini diecie i 0,5kg stracił:)[/QUOTE] Pisz tu szybko jak zrobiłaś ze tak ładnie schudł, ja muszę Yoko odchudzic ale mi nie wychodzi:( Quote
Gucci13 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 dostawał mniejsze porcje karmy, biały serek, chude mięso z kurczaka, bieganie i zabawy z Gutkiem też się przyczyniły do schudnięcia;) Gutek utrzymuje się na 2,3kg, a Adek 3,1 kg:p Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Super waga :) . Ja to bym chciala zeby Arwena wrocila znowu do 2.6 ... nie chce jesc karmy i znowu schudla :( ... eh :p . Quote
Marzena* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='agamewa']No to pięknie chodzi oto zmężnienie...[/QUOTE] Bardzo się z tego cieszę bo już nie jest takim szkieletorem tylko fajną babeczką :evil_lol: A tak w ogóle to CZEŚĆ AGA bo zapomniałam się przywitać ;) Quote
Marzena* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Princess_York']Super waga :) . Ja to bym chciala zeby Arwena wrocila znowu do 2.6 ... nie chce jesc karmy i znowu schudla :( ... eh :p .[/QUOTE] A Carmenka przytyła :) Nie ma sadełka tylko tak "zmężniała" :) Teraz waży 2650 i mam nadzieje, że tak zostanie :) Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Marzena*']A Carmenka przytyła :) Nie ma sadełka tylko tak "zmężniała" :) Teraz waży 2650 i mam nadzieje, że tak zostanie :)[/QUOTE] No to pięknie chodzi oto zmężnienie... Quote
Yourii Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Cześć! :) Widzę że nie tylko ja robię mini dietki :) ja Furii też musiałam zrobić bo ostatnio sobie pofolgowała hehe Quote
Princess_York Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 oh tez bym chciala taka wage u Arweny :lol: .. Czas sié za niá zabrac hehe Quote
Karolina. Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Cześć Aga :) Wcześniej pisałaś coś o fajnej prostownicy z jonizacją - mogłabyś podać mi jeszcze raz model i firmę? Bo ja dla siebie potrzebuję jakiejś sprawdzonej - mam jedną Remingtona, ale wydaję mi się że za bardzo niszczy mi włosy :shake: I planuję coś nowego kupić... Quote
*Agnieszka* Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Princess_York']Zapraszam na fotki :) .[/QUOTE] No byłam ,byłam;) [quote name='Karolina.']Cześć Aga :) Wcześniej pisałaś coś o fajnej prostownicy z jonizacją - mogłabyś podać mi jeszcze raz model i firmę? Bo ja dla siebie potrzebuję jakiejś sprawdzonej - mam jedną Remingtona, ale wydaję mi się że za bardzo niszczy mi włosy :shake: I planuję coś nowego kupić...[/QUOTE] Cześć Karolina,spójrz o ten model kupiłam [URL="http://allegro.pl/braun-es2-prostownica-ceramiczna-gw-zwrotu-i1431708634.html"]KLIK[/URL] Quote
tigrunia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='agamewa']Wy to macie dobrze,załapiecie się na lokaty..ciekawa jestem jak my....a zresztą co będzie to będzie..a ja z kolei ..nie mogę doczekać się zwiedzania Bydgoszczy ,zabieram koleżankę(nie związana z yorkami)ale może się zarazi tę pasją jak zobaczy tyle faaajnych psiaków:)[/QUOTE] Ojj Aga gamoniu jeden - jednak z noclegiem przyjeżdżasz?? Co chcecie zwiedzać w Bydg. ? Bo ja nie wiem co tu można podziwiać :roll: Quote
*Agnieszka* Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 .................................... Quote
Recommended Posts