Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucci13']ok to ja też:cool3: zobaczymy ile uda się zżucić:evil_lol: Adek też był na mini diecie i 0,5kg stracił:)[/QUOTE]

Pisz tu szybko jak zrobiłaś ze tak ładnie schudł, ja muszę Yoko odchudzic ale mi nie wychodzi:(

Posted

dostawał mniejsze porcje karmy, biały serek, chude mięso z kurczaka, bieganie i zabawy z Gutkiem też się przyczyniły do schudnięcia;) Gutek utrzymuje się na 2,3kg, a Adek 3,1 kg:p

Posted

[quote name='agamewa']No to pięknie chodzi oto zmężnienie...[/QUOTE]

Bardzo się z tego cieszę bo już nie jest takim szkieletorem tylko fajną babeczką :evil_lol:

A tak w ogóle to CZEŚĆ AGA bo zapomniałam się przywitać ;)

Posted

[quote name='Princess_York']Super waga :) . Ja to bym chciala zeby Arwena wrocila znowu do 2.6 ... nie chce jesc karmy i znowu schudla :( ... eh :p .[/QUOTE]

A Carmenka przytyła :) Nie ma sadełka tylko tak "zmężniała" :) Teraz waży 2650 i mam nadzieje, że tak zostanie :)

Posted

Cześć Aga :)

Wcześniej pisałaś coś o fajnej prostownicy z jonizacją - mogłabyś podać mi jeszcze raz model i firmę?

Bo ja dla siebie potrzebuję jakiejś sprawdzonej - mam jedną Remingtona, ale wydaję mi się że za bardzo niszczy mi włosy :shake: I planuję coś nowego kupić...

Posted

[quote name='Princess_York']Zapraszam na fotki :) .[/QUOTE]
No byłam ,byłam;)
[quote name='Karolina.']Cześć Aga :)

Wcześniej pisałaś coś o fajnej prostownicy z jonizacją - mogłabyś podać mi jeszcze raz model i firmę?

Bo ja dla siebie potrzebuję jakiejś sprawdzonej - mam jedną Remingtona, ale wydaję mi się że za bardzo niszczy mi włosy :shake: I planuję coś nowego kupić...[/QUOTE]
Cześć Karolina,spójrz o ten model kupiłam
[URL="http://allegro.pl/braun-es2-prostownica-ceramiczna-gw-zwrotu-i1431708634.html"]KLIK[/URL]

Posted

[quote name='agamewa']Wy to macie dobrze,załapiecie się na lokaty..ciekawa jestem jak my....a zresztą co będzie to będzie..a ja z kolei ..nie mogę doczekać się zwiedzania Bydgoszczy ,zabieram koleżankę(nie związana z yorkami)ale może się zarazi tę pasją jak zobaczy tyle faaajnych psiaków:)[/QUOTE]
Ojj Aga gamoniu jeden - jednak z noclegiem przyjeżdżasz??
Co chcecie zwiedzać w Bydg. ? Bo ja nie wiem co tu można podziwiać :roll: