Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='tigrunia'] Satynowe Studio jak najbardziej polecam ;) Edytka robi śliczne fotki (czasami aż za ale wszystko do dogadania :evil_lol:) robiła np. dla hodowli Koral czy Oczko Fatimy i wielu innych ;) sama również ma hodowlę (York Haus).[/QUOTE] No wiadomo ,ja wiem co pisać :diabloti: hhiihi Quote
tigrunia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='agamewa']Ja patrzyłam jeszcze na Lorens,Lorenc czy jakoś tak biegnie:)[/QUOTE] Lorens to nie czasami to co robiło zdjęcia dla Bakaratu? Jeśli tak to sobie odpuść takie studyjne fotki.. Satynowe Studio jak najbardziej polecam ;) Edytka robi śliczne fotki (czasami aż za ale wszystko do dogadania :evil_lol:) robiła np. dla hodowli Koral czy Oczko Fatimy i wielu innych ;) sama również ma hodowlę (York Haus). Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='agamewa']ale najbardziej podobało mi się jak Pani Niciewicz sędzina aż zawołała asystentkę żeby spojrzała na głowę Moniego bo tak się jej bardzo podobała,wtedy aha pomyślałam chyba złoto się szykuje bo za dużo ochów i achów..[/QUOTE] Ja też miałam podobnie w Sopocie, p. Niciewicz zachwycała się górną linią Ulci i też wołała asystentkę żeby zobaczyła. Fajne to było :p Quote
*Agnieszka* Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Tak to te ,które robiono dla Bakaratu..na razie to tylko tak myślałam nad tym bo faktycznie przydały by się lepsze,bo te co ja robię to ajć..uciec tylko!Ile taka sesja kosztuje dziewczyny??? Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nie mam pojęcia ,ale chętnie się dowiem bo też bym taką sesję zrobiła . Quote
*Agnieszka* Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='*kleo*']Ja też miałam podobnie w Sopocie, p. Niciewicz zachwycała się górną linią Ulci i też wołała asystentkę żeby zobaczyła. Fajne to było :p[/QUOTE] Fajne,fajne:)aż takie motylki poczułam:) [quote name='Princess_York']Nie mam pojęcia ,ale chętnie się dowiem bo też bym taką sesję zrobiła .[/QUOTE] Pewnie słono za takie foty! Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nie no aż tak dużo chyba nie ,no ale to już takie profesjonalne zdjęcia ,no to i może :cool3: Najlepiej jak się zadzwoni ;) Quote
*Agnieszka* Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 A jeszcze pytanko..takie dałam ogłoszenie..może być???? [url]http://allegro.pl/york-yorki-reproduktor-bakarat-i1406369411.html[/url] Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jak dla mnie super ogłoszenie :) . Tylko te zdjęcia ,może w statyce ? No bo ludzi z sukami hod. przyciąga chyba statyka jak siedzenie :lol: . Quote
*Agnieszka* Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 I tu jeszcze: [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/10461679_reproduktor_yorkshire_terrier_bakarat.html[/url] Quote
Karolina. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [LEFT]Nie wiem jak się mają ceny takich pojedynczych sesji, ale wg. pewnego bloga pewnych fotografów cena zdjęć za "pakiet ślubny" (przygotowania, wesele, plener, album itd) to 5000,- [SIZE=1][COLOR=lightblue](ewentualnie jak sesja zdj. w plenerze krótsza, to 2,5tys.)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=lightblue]Dlatego ja coraz poważniej zaczynam się zastanawiać aby oprócz na studia humanistyczne, o ile dam radę, iść sobie na kursy i jakieś studia/szkoły zaoczne dla fotografów :lol: :p[/COLOR][/SIZE] [/LEFT] Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ooo matkooo . Nie no ja tyle na zdjęcia nie wydam ,w życiu !!! :o . To już psa można mieć bardzo dobrego :)) . Quote
*Agnieszka* Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 O kurcze!!!no ja też nie wydam tyle ..myślałam że taniej o wiele taniej a tu aż tyle???? Edit: Dobra Laski ja już mykam,paa Quote
tigrunia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='agamewa']Tak to te ,które robiono dla Bakaratu..na razie to tylko tak myślałam nad tym bo faktycznie przydały by się lepsze,bo te co ja robię to ajć..uciec tylko!Ile taka sesja kosztuje dziewczyny???[/QUOTE] Ja płaciłam za sesję tą co robiłam do strony 180 zł chyba .. Teraz u tej dziewczyny bym zapłaciła sporo więcej bo się wyrobiła i cyka fotki do Playboyów i takich innych ;) Mam jeszcze jedną w Bydg, która robi sesje psiakom i innym zwierzom i ona chciała 100 lub 150 zł za taki pakiecik ;) A może zerknij na "Sepis" ? Ona chyba z Włocławka jest ? Czy z Płocka? Coś mi się tak kojarzy ale do niej chyba trzeba dojechać.. A co do ogłoszeń to tak jak Martyna mówi - daj coś w ruchu , z wystawy jakąś fotkę ;) Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 W Płocku mówisz :-D . Super ,bliziutko . Ale mi sesje narazie nie potrzebne ,dopiero jak mi Arwena zarośnie i nowa też . Quote
Karolina. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Princess_York']ooo matkooo . Nie no ja tyle na zdjęcia nie wydam ,w życiu !!! :o . To już psa można mieć bardzo dobrego :)) .[/QUOTE] Tylko że wiesz, to jest cena za dłuższy czas pracy fotografa, bo przecież te przygotowania, sama ceremonia, wesele i plener trochę trwają, a taka sesja psia, to pewnie maksymalnie kilka godzin, bo przecież nie kilka dni. ;) Więc jest na pewno dużo tańsza. [SIZE=1]edit: o, widzę że Be podała ceny. Widać że różnica jest znaczna ;)[/SIZE] Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 No to wtedy jak najbardziej :) . Nie widzę przeszkód na taką sesję :) . Quote
tigrunia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nawet się pofatygowałam i znalazłam maila :eviltong: Zaznaczam, że ten mail otrzymałam już prawie rok temu - ceny mogły się zmienić ;) Witam serdecznie :) Cennik dla zwierząt wygląda następująco pierwsza godzina pracy to 100zł w tej cenie przekazane jest klientowi na płytce CD około 30 zdjęć oraz 10-u wywołanych w formacie 10x15. Każda kolejna godzina pracy 50zł. W cenie wliczony jest dojazd ze sprzętem. Można zrobić zdjęcia u klienta lub u mnie w studio. Pozdrawiam gorąco, Agnieszka "Ati" Kociniewska A tu są zdjęcia jej wykonania : [url]http://grochowski.civ.pl/koty/galeria/Happy/1%20(65%20of%2076).jpg[/url] [url]http://grochowski.civ.pl/koty/galeria/Happy/1%20(73%20of%2076).jpg[/url] Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A Be ile Ci zeszło jak Ty robiłaś sesję ? :) . Słodkie kociaki . Quote
tigrunia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Princess_York']A Be ile Ci zeszło jak Ty robiłaś sesję ? :) . Słodkie kociaki .[/QUOTE] Czasu? No my robiłyśmy dość długo bo sporo zdjęć Natalka porobiła. Robiłyśmy u mnie w domu także dobrze się gawędziło przy fotach i jakoś czas zleciał.. Zmykam spać, na dalsze pytania odpowiem jutro :eviltong: Branocka :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='Yoko2009']hej hej:) pozdrawiam znad kawusi[/QUOTE] Hej,hej..a my już po kawusi;) Quote
*Agnieszka* Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='Princess_York']Hej Aga :) .[/QUOTE] Hej:multi: Quote
Recommended Posts