Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A w życiu ja go już nie chcę..zresztą nawet nie mam z nim kontaktu..trudna sprawa.wydzielony został kurator bo się ukrywa a ja z kolei nie chcę mieć z nim nic wspólnego!!!!!!!!!!

A boję się tak ogólnie..chociaż pracowałam w sądzie znam te klimaty ale jednak:(

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, o niczym nie wiedziałam, przykro mi,
ale tym bardziej jestem pełna podziwu dla ciebie jak wszystko ogarniasz i dzieci i psy i dom,
dzielna babka z ciebie

Posted

[quote name='slawi']Aga, o niczym nie wiedziałam, przykro mi,
ale tym bardziej jestem pełna podziwu dla ciebie jak wszystko ogarniasz i dzieci i psy i dom,
dzielna babka z ciebie[/QUOTE]

Trzeba się jakoś trzymać by nie zwariować!!!pomaga mi dużo mama!!!!bez niej było by cieniutko:(

Posted

[quote name='Mawe']Cześć. Aga myśl pozytywnie, wszystko musi być ok.[/QUOTE]

No musi...muszę dostać ten rozwód!!!!i zacząć nowe życie..a może kiedyś tam słońce się uśmiechnie.....

Posted

[quote name='dysia-u']Aga dzielna jesteś , naprawde
będzie dobrze , zobaczysz[/QUOTE]
Musi być dobrze!!!
[quote name='karkakarka']Aga nie martw się - pierwsza pojednawcza, ale nie wiem jak to w przypadku kratora, a na drugiej już na 100% dostaniesz ;) Będzie dobrze :)[/QUOTE]
Tak chcę strasznie mieć to juz z głowy....fajnie się składa stres 11 lutego a 12 lutego wyjeżdzam na wystawę..chociaż to mnie odstresuje.

Posted

[quote name='karkakarka']Dokładnie - w takich sytuacjach dobrze wyjść do ludzi ;)[/QUOTE]
Masz rację:)
[quote name='slawi']No i pod wpływem stresu jesteś super na wystawach:)[/QUOTE]

Iwonka jak byś zgadła heh:)w poznaniu ręcę mi się trzęsły..i 3 lokata...w NDM...niech Marzenka powie heh co ja odstawiałam..no i mamy nasze pierwsze CWC:)także to mi pomaga.

Posted

Aga tak jak napisałam Ci wcześniej - podziwiam Cię - naprawdę!
Silną jesteś kobietą i na pewno dasz radę ze wszystkim :) Będzie dobrze!

Banerek super! Chłopcy na nim tacy eleganccy :)

Posted

[quote name='slawi']No widzisz Aga,
nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie,[/QUOTE]

Chyba tak co?:)ale jedno wiem chciałabym mieć bardzo to za sobą...gorsze są sprawy niż rozwody..o przykład mojej koleżanki...tu to nieszczęście mój przypadek to pryszcz.

Posted

[quote name='laurin']Aga tak jak napisałam Ci wcześniej - podziwiam Cię - naprawdę!
Silną jesteś kobietą i na pewno dasz radę ze wszystkim :) Będzie dobrze!

Banerek super! Chłopcy na nim tacy eleganccy :)[/QUOTE]
Mam dwóch ochroniarzy co mnie podtrzymują na duchu,jak wymiziam jednego i drugiego to od razu lepiej sie robi:)dzieciaki,mama,wsparcie jest.
[quote name='Fiolka_130']Kochana oj dopiero przez Tobą to :(
ale dasz rade silna jesteś i pamiętaj że trzymam kciuki za Ciebie.
Zobaczysz ułozy się wszystko ;)[/QUOTE]
No niestety..i wolałabym żeby było już za mną....

Posted

Ojj Aguchna nie zazdroszczę :shake: Nie tak dawno byłam przesłuchiwana na rozprawie spadkowej po moim ojcu :roll: Masakra :shake: Z tym , że Twoja sprawa się pewnie szybko zakończy a moja już trwa i trwa i końca nie widać :roll:

Posted

Aga głowa do góry:) wszytko będzie dobrze, co złe minie a całe dobro i szczęście jeszcze przed Tobą.
Wiesz ja kilka lat temu też miałam rozprawe rozwodową 11 lutego, w moje urodziny, i było mi bardzo źle a 14 lutego w walentynki miałam ogłoszenie wyroku i byłam w końcu wolna:). pierwsza ropzprawa to jest taka niby pojednawcza:), no ale jak jego nie bedzie to może będzie to ta własciwa i wszystko sie dobrze i szybko skończy:):) czego tobie życzę.
A 12 lutego w Bydgoszczy będziesz na walentynkowej??? To moze się spotkamy jak mnie sieuda do tego czasu okiełznać mojego małego agresora ehhehe
Pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)[/QUOTE]
Cześć Kasia:)
[quote name='Yoko2009']Aga głowa do góry:) wszytko będzie dobrze, co złe minie a całe dobro i szczęście jeszcze przed Tobą.
Wiesz ja kilka lat temu też miałam rozprawe rozwodową 11 lutego, w moje urodziny, i było mi bardzo źle a 14 lutego w walentynki miałam ogłoszenie wyroku i byłam w końcu wolna:). pierwsza ropzprawa to jest taka niby pojednawcza:), no ale jak jego nie bedzie to może będzie to ta własciwa i wszystko sie dobrze i szybko skończy:):) czego tobie życzę.
A 12 lutego w Bydgoszczy będziesz na walentynkowej??? To moze się spotkamy jak mnie sieuda do tego czasu okiełznać mojego małego agresora ehhehe
Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE]

Tak będę ale to wypada 13 lutego ,na nocnej mnie nie będzie tylko w niedzielę :)no zobatrz jaka zbieżność,Ty miałaś 11 lutego i ja..

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Kasia:)

Tak będę ale to wypada 13 lutego ,na nocnej mnie nie będzie tylko w niedzielę :)no zobatrz jaka zbieżność,Ty miałaś 11 lutego i ja..[/QUOTE]

tak tak 13:) no to się spotkamy:)

Posted

[quote name='Mawe']Witam niedzielnie. Aga wszystko będzie ok. głowa do góry i nie martw się na zapas :)[/QUOTE]

ooo nastepna wita sie niedzielnie hihihih u mnie Ula dzisiaj niedzielnie zawitała a dzisiaj czwarteczek mamy:)