*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 A w życiu ja go już nie chcę..zresztą nawet nie mam z nim kontaktu..trudna sprawa.wydzielony został kurator bo się ukrywa a ja z kolei nie chcę mieć z nim nic wspólnego!!!!!!!!!! A boję się tak ogólnie..chociaż pracowałam w sądzie znam te klimaty ale jednak:( Quote
slawi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Aga, o niczym nie wiedziałam, przykro mi, ale tym bardziej jestem pełna podziwu dla ciebie jak wszystko ogarniasz i dzieci i psy i dom, dzielna babka z ciebie Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='slawi']Aga, o niczym nie wiedziałam, przykro mi, ale tym bardziej jestem pełna podziwu dla ciebie jak wszystko ogarniasz i dzieci i psy i dom, dzielna babka z ciebie[/QUOTE] Trzeba się jakoś trzymać by nie zwariować!!!pomaga mi dużo mama!!!!bez niej było by cieniutko:( Quote
Mawe Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cześć. Aga myśl pozytywnie, wszystko musi być ok. Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Mawe']Cześć. Aga myśl pozytywnie, wszystko musi być ok.[/QUOTE] No musi...muszę dostać ten rozwód!!!!i zacząć nowe życie..a może kiedyś tam słońce się uśmiechnie..... Quote
dysia-u Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Aga dzielna jesteś , naprawde będzie dobrze , zobaczysz Quote
karkakarka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Aga nie martw się - pierwsza pojednawcza, ale nie wiem jak to w przypadku kratora, a na drugiej już na 100% dostaniesz ;) Będzie dobrze :) Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='dysia-u']Aga dzielna jesteś , naprawde będzie dobrze , zobaczysz[/QUOTE] Musi być dobrze!!! [quote name='karkakarka']Aga nie martw się - pierwsza pojednawcza, ale nie wiem jak to w przypadku kratora, a na drugiej już na 100% dostaniesz ;) Będzie dobrze :)[/QUOTE] Tak chcę strasznie mieć to juz z głowy....fajnie się składa stres 11 lutego a 12 lutego wyjeżdzam na wystawę..chociaż to mnie odstresuje. Quote
karkakarka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dokładnie - w takich sytuacjach dobrze wyjść do ludzi ;) Quote
slawi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No i pod wpływem stresu jesteś super na wystawach:) Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='karkakarka']Dokładnie - w takich sytuacjach dobrze wyjść do ludzi ;)[/QUOTE] Masz rację:) [quote name='slawi']No i pod wpływem stresu jesteś super na wystawach:)[/QUOTE] Iwonka jak byś zgadła heh:)w poznaniu ręcę mi się trzęsły..i 3 lokata...w NDM...niech Marzenka powie heh co ja odstawiałam..no i mamy nasze pierwsze CWC:)także to mi pomaga. Quote
slawi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No widzisz Aga, nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie, Quote
laurin Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Aga tak jak napisałam Ci wcześniej - podziwiam Cię - naprawdę! Silną jesteś kobietą i na pewno dasz radę ze wszystkim :) Będzie dobrze! Banerek super! Chłopcy na nim tacy eleganccy :) Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='slawi']No widzisz Aga, nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie,[/QUOTE] Chyba tak co?:)ale jedno wiem chciałabym mieć bardzo to za sobą...gorsze są sprawy niż rozwody..o przykład mojej koleżanki...tu to nieszczęście mój przypadek to pryszcz. Quote
Fiolka_130 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Kochana oj dopiero przez Tobą to :( ale dasz rade silna jesteś i pamiętaj że trzymam kciuki za Ciebie. Zobaczysz ułozy się wszystko ;) Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='laurin']Aga tak jak napisałam Ci wcześniej - podziwiam Cię - naprawdę! Silną jesteś kobietą i na pewno dasz radę ze wszystkim :) Będzie dobrze! Banerek super! Chłopcy na nim tacy eleganccy :)[/QUOTE] Mam dwóch ochroniarzy co mnie podtrzymują na duchu,jak wymiziam jednego i drugiego to od razu lepiej sie robi:)dzieciaki,mama,wsparcie jest. [quote name='Fiolka_130']Kochana oj dopiero przez Tobą to :( ale dasz rade silna jesteś i pamiętaj że trzymam kciuki za Ciebie. Zobaczysz ułozy się wszystko ;)[/QUOTE] No niestety..i wolałabym żeby było już za mną.... Quote
tigrunia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ojj Aguchna nie zazdroszczę :shake: Nie tak dawno byłam przesłuchiwana na rozprawie spadkowej po moim ojcu :roll: Masakra :shake: Z tym , że Twoja sprawa się pewnie szybko zakończy a moja już trwa i trwa i końca nie widać :roll: Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 No nie....ślub fajny rozwód już nie... Quote
Yoko2009 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Aga głowa do góry:) wszytko będzie dobrze, co złe minie a całe dobro i szczęście jeszcze przed Tobą. Wiesz ja kilka lat temu też miałam rozprawe rozwodową 11 lutego, w moje urodziny, i było mi bardzo źle a 14 lutego w walentynki miałam ogłoszenie wyroku i byłam w końcu wolna:). pierwsza ropzprawa to jest taka niby pojednawcza:), no ale jak jego nie bedzie to może będzie to ta własciwa i wszystko sie dobrze i szybko skończy:):) czego tobie życzę. A 12 lutego w Bydgoszczy będziesz na walentynkowej??? To moze się spotkamy jak mnie sieuda do tego czasu okiełznać mojego małego agresora ehhehe Pozdrawiam serdecznie Quote
*Agnieszka* Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Aga :)[/QUOTE] Cześć Kasia:) [quote name='Yoko2009']Aga głowa do góry:) wszytko będzie dobrze, co złe minie a całe dobro i szczęście jeszcze przed Tobą. Wiesz ja kilka lat temu też miałam rozprawe rozwodową 11 lutego, w moje urodziny, i było mi bardzo źle a 14 lutego w walentynki miałam ogłoszenie wyroku i byłam w końcu wolna:). pierwsza ropzprawa to jest taka niby pojednawcza:), no ale jak jego nie bedzie to może będzie to ta własciwa i wszystko sie dobrze i szybko skończy:):) czego tobie życzę. A 12 lutego w Bydgoszczy będziesz na walentynkowej??? To moze się spotkamy jak mnie sieuda do tego czasu okiełznać mojego małego agresora ehhehe Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE] Tak będę ale to wypada 13 lutego ,na nocnej mnie nie będzie tylko w niedzielę :)no zobatrz jaka zbieżność,Ty miałaś 11 lutego i ja.. Quote
*kleo* Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Cześć Aga :p Nie martw się na zapas, z resztą jak Twój mąż się nie stawi osobiście to góra 2 razy i będzie po sprawie :p Quote
Mawe Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Witam niedzielnie. Aga wszystko będzie ok. głowa do góry i nie martw się na zapas :) Quote
Yoko2009 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='agamewa']Cześć Kasia:) Tak będę ale to wypada 13 lutego ,na nocnej mnie nie będzie tylko w niedzielę :)no zobatrz jaka zbieżność,Ty miałaś 11 lutego i ja..[/QUOTE] tak tak 13:) no to się spotkamy:) Quote
Yoko2009 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Mawe']Witam niedzielnie. Aga wszystko będzie ok. głowa do góry i nie martw się na zapas :)[/QUOTE] ooo nastepna wita sie niedzielnie hihihih u mnie Ula dzisiaj niedzielnie zawitała a dzisiaj czwarteczek mamy:) Quote
Recommended Posts