Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Aga my tez gratulujemy super wyników, chłopaki Twoje rzeczywiście są bardzo dostojni:crazyeye:włos że łał;).
Takie wyniki na wystawach, duzo pracy trzeba włożyć prawda? Wiesz ze mnie zupełny laik w tych klimatach:oops:
Pozdrowionka:lol:

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć Aga my tez gratulujemy super wyników, chłopaki Twoje rzeczywiście są bardzo dostojni:crazyeye:włos że łał;).
Takie wyniki na wystawach, duzo pracy trzeba włożyć prawda? Wiesz ze mnie zupełny laik w tych klimatach:oops:
Pozdrowionka:lol:[/QUOTE]
Cześć Fredzie:)a dziękujemy za gratulacje;)no jest trochę pracy przy takich włosach ale lubię to, widok długich kłaków sprawia mi ogromną radość no i sprawia mi frajdę kombinowanie z kosmetykami.
[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)[/QUOTE]
Cześć Jazziki:)
[quote name='Gucci13']witamy się :)[/QUOTE]

Cześć Guciaki:)

Posted

Aga, Ty chyba miałaś styczność z odżywką christiansena ?? jak się sprawowała/sprawuje ? szukam jakiejś dobrze nawilżającej odżywki :) a jak nie to przy gottliebie zostane pewnie:p
a i jeszcze jedno :) szukam jakiś witamin na włos ? może znasz ? :razz:

Posted

[quote name='chrupcia']Aga, Ty chyba miałaś styczność z odżywką christiansena ?? jak się sprawowała/sprawuje ? szukam jakiejś dobrze nawilżającej odżywki :) a jak nie to przy gottliebie zostane pewnie:p
a i jeszcze jedno :) szukam jakiś witamin na włos ? może znasz ? :razz:[/QUOTE]

Nie Kasia właśnie nie,miałam ją zamiar kupić ale P.Małgosia nie kazała zmieniać kosmetyków,jesteśmy teraz na all system i je sobie chwalę..

Posted

[quote name='agamewa']Nie Kasia właśnie nie,miałam ją zamiar kupić ale P.Małgosia nie kazała zmieniać kosmetyków,jesteśmy teraz na all system i je sobie chwalę..[/QUOTE]
a z jakiej serii, bo ja sie w tym all systemie nie mogę połapać ... :roll:
a co z witaminkami ?? zdradź secret ?:eviltong:

Posted

[quote name='chrupcia']a z jakiej serii, bo ja sie w tym all systemie nie mogę połapać ... :roll:
a co z witaminkami ?? zdradź secret ?:eviltong:[/QUOTE]

Szamponik taki [URL="http://www.amberhouse.pl/systems-szampon-super-cleaning-conditioning-shampoo-wzmacniajacy-p-872.html?cPath=76_75_138_139"]KLIK[/URL]
Odżywka [URL="http://www.amberhouse.pl/systems-odzywka-botanical-conditioner-bazie-ekstraktow-roslinnych-p-891.html?cPath=76_75_138_140"]KLIK[/URL]

Witaminy :kerabol i omegan

Posted

odkąd widziałam w salonie jak wygląda włos po szamponie BiooGroom i takiej odżywce to też to kupiłam
delikatny zapach , włos nie suchy , łamliwy, naprawde warto spróbować
a wit to co kilka dni 1/2 zółtka surowego , obowiązkowo łyżeczka oliwy z oliwek
noooo wiem mnie nikt nie pytał ale ja wtrącalska jestem hihi

Posted

[quote name='dysia-u']odkąd widziałam w salonie jak wygląda włos po szamponie BiooGroom i takiej odżywce to też to kupiłam
delikatny zapach , włos nie suchy , łamliwy, naprawde warto spróbować
a wit to co kilka dni 1/2 zółtka surowego , obowiązkowo łyżeczka oliwy z oliwek
noooo wiem mnie nikt nie pytał ale ja wtrącalska jestem hihi[/QUOTE]
Ogólnie na dobre kosmetyki jest ciężko trafić zawsze pozostanie to coś(bynajmniej ja jeszcze nie trafiłam na swoje naj..)chodzi o kosm.na co dzień,bo na wystawy mam swoje wybrane z których jestem baaaaaardzo zadowolona no i włos wygląda po nich baaardzo dobrze,co nie tylko ja zauważyłam;)no ale na co dzień ich nie używam..
[quote name='Gucci13']hej Aga:multi:[SIZE=1][COLOR=white]...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Hejka:)
[quote name='Paaula']Hej. Ja żadnych witamin nie daje małej, ale może czas zacząć[/QUOTE]

Hej:)Ja bym już podawała małej wiesz??zawsze swoje plusy podawanie witamin ma..

Posted

Cześć Aga, a ty dajesz witaminki? Ja kupuje karmę Royal dla yorków dorosłych, wszyscy mi mówili że to wystarczy, ze karma jest z witaminami, a co ty myslisz na ten temat:roll:

Posted

[quote name='Paaula']a jakie witaminy polecasz?[/QUOTE]
Paula dobry jest regenerator sierści Vita Vet,kerabol,omegan,olej z łososia...tylko wszystko z umiarem..
[quote name='FREDZIU']Cześć Aga, a ty dajesz witaminki? Ja kupuje karmę Royal dla yorków dorosłych, wszyscy mi mówili że to wystarczy, ze karma jest z witaminami, a co ty myslisz na ten temat:roll:[/QUOTE]
Przy royalu mój wet twierdził że witamin nie potrzeba dawać bo można przegiąć w drugą stronę;)choć ja podawałam regenerator sierści i było ok.Duży wybór witamin jest na krakvecie.

Posted

Ja nie daję żadnych witamin Lakiemu. Je dobrej jakości karmę, i to w zupełności wystarczy, tam ma wszystko czego potrzebuje, a przynajmniej znaczną większość ;) Tym bardziej że sama sobie też jedzenia nie bilansuję, aby mi się wszystkie składniki i witaminy zgadzały, i żyję ;)

Posted

hej, to znowu my :)
Obejrzałam właśnie waszą galerię od deski do deski :) i muszę Ci pogratulować tak pięknego psa i tego że naprawdę dużo wysiłku i uczucia włożyłaś w jego wychowanie :)
Naprawdę widać jak się zmienia na coraz to piękniejszego

Naprawdę szczerzę gratuluję:)

Panna Furia ma taką samą koszuleczkę [URL]http://i51.tinypic.com/25f1ylc.jpg[/URL] :D