Marzena* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zobaczysz ;) Ja bym się cieszyła gdyby moja córka miała taką pasje ;) Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 I faktycznie ,taki żarcik sobie zrobiła :) . Heh ,ale mnie wystraszyła ;o ;p Quote
Marzena* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No widzisz ??? Ważne, że wszystko jest ok :) Quote
karkakarka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ach te mamy ;) Ja tez czasem coś powiem żeby nastraszyć tych moich drani ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Cześć Wam:)ja też przyłącze się że czasem wykorzystuję mały postrach do moich dzieciaków by ich przywołać do porządku..tylko już mi się pomysły wyczerpały:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć Aga my tez gratulujemy super wyników, chłopaki Twoje rzeczywiście są bardzo dostojni:crazyeye:włos że łał;). Takie wyniki na wystawach, duzo pracy trzeba włożyć prawda? Wiesz ze mnie zupełny laik w tych klimatach:oops: Pozdrowionka:lol: Quote
*Agnieszka* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='FREDZIU']Cześć Aga my tez gratulujemy super wyników, chłopaki Twoje rzeczywiście są bardzo dostojni:crazyeye:włos że łał;). Takie wyniki na wystawach, duzo pracy trzeba włożyć prawda? Wiesz ze mnie zupełny laik w tych klimatach:oops: Pozdrowionka:lol:[/QUOTE] Cześć Fredzie:)a dziękujemy za gratulacje;)no jest trochę pracy przy takich włosach ale lubię to, widok długich kłaków sprawia mi ogromną radość no i sprawia mi frajdę kombinowanie z kosmetykami. [quote name='chrupcia']Cześć Aga :)[/QUOTE] Cześć Jazziki:) [quote name='Gucci13']witamy się :)[/QUOTE] Cześć Guciaki:) Quote
chrupcia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Aga, Ty chyba miałaś styczność z odżywką christiansena ?? jak się sprawowała/sprawuje ? szukam jakiejś dobrze nawilżającej odżywki :) a jak nie to przy gottliebie zostane pewnie:p a i jeszcze jedno :) szukam jakiś witamin na włos ? może znasz ? :razz: Quote
*Agnieszka* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='chrupcia']Aga, Ty chyba miałaś styczność z odżywką christiansena ?? jak się sprawowała/sprawuje ? szukam jakiejś dobrze nawilżającej odżywki :) a jak nie to przy gottliebie zostane pewnie:p a i jeszcze jedno :) szukam jakiś witamin na włos ? może znasz ? :razz:[/QUOTE] Nie Kasia właśnie nie,miałam ją zamiar kupić ale P.Małgosia nie kazała zmieniać kosmetyków,jesteśmy teraz na all system i je sobie chwalę.. Quote
chrupcia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='agamewa']Nie Kasia właśnie nie,miałam ją zamiar kupić ale P.Małgosia nie kazała zmieniać kosmetyków,jesteśmy teraz na all system i je sobie chwalę..[/QUOTE] a z jakiej serii, bo ja sie w tym all systemie nie mogę połapać ... :roll: a co z witaminkami ?? zdradź secret ?:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='chrupcia']a z jakiej serii, bo ja sie w tym all systemie nie mogę połapać ... :roll: a co z witaminkami ?? zdradź secret ?:eviltong:[/QUOTE] Szamponik taki [URL="http://www.amberhouse.pl/systems-szampon-super-cleaning-conditioning-shampoo-wzmacniajacy-p-872.html?cPath=76_75_138_139"]KLIK[/URL] Odżywka [URL="http://www.amberhouse.pl/systems-odzywka-botanical-conditioner-bazie-ekstraktow-roslinnych-p-891.html?cPath=76_75_138_140"]KLIK[/URL] Witaminy :kerabol i omegan Quote
laurin Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć Aguś :) Wpadłam się szybciutko przywitać bo mi się już oczu kleją ;) Ale foteczki Wasze widziałam ;) Obje pięknie wyglądaliście :) Quote
dysia-u Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 odkąd widziałam w salonie jak wygląda włos po szamponie BiooGroom i takiej odżywce to też to kupiłam delikatny zapach , włos nie suchy , łamliwy, naprawde warto spróbować a wit to co kilka dni 1/2 zółtka surowego , obowiązkowo łyżeczka oliwy z oliwek noooo wiem mnie nikt nie pytał ale ja wtrącalska jestem hihi Quote
Gucci13 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 hej Aga:multi:[SIZE=1][COLOR=white]...[/COLOR][/SIZE] Quote
Paaula Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Hej. Ja żadnych witamin nie daje małej, ale może czas zacząć Quote
*Agnieszka* Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='dysia-u']odkąd widziałam w salonie jak wygląda włos po szamponie BiooGroom i takiej odżywce to też to kupiłam delikatny zapach , włos nie suchy , łamliwy, naprawde warto spróbować a wit to co kilka dni 1/2 zółtka surowego , obowiązkowo łyżeczka oliwy z oliwek noooo wiem mnie nikt nie pytał ale ja wtrącalska jestem hihi[/QUOTE] Ogólnie na dobre kosmetyki jest ciężko trafić zawsze pozostanie to coś(bynajmniej ja jeszcze nie trafiłam na swoje naj..)chodzi o kosm.na co dzień,bo na wystawy mam swoje wybrane z których jestem baaaaaardzo zadowolona no i włos wygląda po nich baaardzo dobrze,co nie tylko ja zauważyłam;)no ale na co dzień ich nie używam.. [quote name='Gucci13']hej Aga:multi:[SIZE=1][COLOR=white]...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Hejka:) [quote name='Paaula']Hej. Ja żadnych witamin nie daje małej, ale może czas zacząć[/QUOTE] Hej:)Ja bym już podawała małej wiesz??zawsze swoje plusy podawanie witamin ma.. Quote
*Agnieszka* Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='laurin']Cześć Aguś :) Wpadłam się szybciutko przywitać bo mi się już oczu kleją ;) Ale foteczki Wasze widziałam ;) Obje pięknie wyglądaliście :)[/QUOTE] Cześć Ania:) Quote
FREDZIU Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć Aga, a ty dajesz witaminki? Ja kupuje karmę Royal dla yorków dorosłych, wszyscy mi mówili że to wystarczy, ze karma jest z witaminami, a co ty myslisz na ten temat:roll: Quote
*Agnieszka* Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='Paaula']a jakie witaminy polecasz?[/QUOTE] Paula dobry jest regenerator sierści Vita Vet,kerabol,omegan,olej z łososia...tylko wszystko z umiarem.. [quote name='FREDZIU']Cześć Aga, a ty dajesz witaminki? Ja kupuje karmę Royal dla yorków dorosłych, wszyscy mi mówili że to wystarczy, ze karma jest z witaminami, a co ty myslisz na ten temat:roll:[/QUOTE] Przy royalu mój wet twierdził że witamin nie potrzeba dawać bo można przegiąć w drugą stronę;)choć ja podawałam regenerator sierści i było ok.Duży wybór witamin jest na krakvecie. Quote
Karolina. Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja nie daję żadnych witamin Lakiemu. Je dobrej jakości karmę, i to w zupełności wystarczy, tam ma wszystko czego potrzebuje, a przynajmniej znaczną większość ;) Tym bardziej że sama sobie też jedzenia nie bilansuję, aby mi się wszystkie składniki i witaminy zgadzały, i żyję ;) Quote
Yourii Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 hej, to znowu my :) Obejrzałam właśnie waszą galerię od deski do deski :) i muszę Ci pogratulować tak pięknego psa i tego że naprawdę dużo wysiłku i uczucia włożyłaś w jego wychowanie :) Naprawdę widać jak się zmienia na coraz to piękniejszego Naprawdę szczerzę gratuluję:) Panna Furia ma taką samą koszuleczkę [URL]http://i51.tinypic.com/25f1ylc.jpg[/URL] :D Quote
chrupcia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja Jazzowi witaminki daje na wzmocnienie, ale myślałam też nad czymś do włosa i chyba sobie ten omegan zamówie ;) Hej :p Quote
Recommended Posts