Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Aga, nie cytuję, bo nie moge sie zdecydować:) Moni pięknie się prezentuje a jego włos poprostu wymiata:) on jest rewelacyjny i tyle a I lokata to dla niego za mało:0 ale jeszcze troszke czasu i będziemy mieli championa:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Jot*']Cześć Aga :multi:
Ślicznie się Harmonijka prezentował na wystawie.A Ty laseczka...no,no :razz:
Teraz fotki Westernika się przydadzą :p[/QUOTE]

Harmonijka to może i ładnie się prezentowała ale ja....lepiej bez komentarza..laseczka taaaaa może kiedyś;)w ogóle większość fot poucinałam bo patrzeć nie mogę..odchudzam się teraz na serio...chyba..nie no muszę ...chociaż nie wiem czemu nie jem tak dużo i nadal nie jest tak jak kiedyś...chcę zrzucić te zbędne kilogramy i nie mogę:( w ogóle na tej wystawie to wyglądałam ....:shake:

Posted

Aga !!! weż przestań , laska z ciebie ! ja też widziałam fotki
no chyba że photo schopem je robiłaś hihihi
a że te pare deko więcej ?! no cóż w zimie to dozwolone , cieplej

Posted

[quote name='dysia-u']Aga !!! weż przestań , laska z ciebie ! ja też widziałam fotki
no chyba że photo schopem je robiłaś hihihi
a że te pare deko więcej ?! no cóż w zimie to dozwolone , cieplej[/QUOTE]

Oj po ciąży przyszło trochę i ..a zresztą czym ja się przejmuję;)ale dietka będzie bo na Bydgoszcz naprawdę musi jechać już laska;)..a i udało mi się wycofać nocną wystawę w Bydgoszczy jedziemy tylko na tę dzienną

Posted

To dobrze że odwołałaś ;)

Aga weź Ty tu nic nie mów o tym że kilogramów musisz się pozbyć !!! Ty to możesz mieć te 2 kg więcej bo 3 dzieci masz :) . A w ogóle wyglądasz bardzo dobrze !!! . Gdzie tam Ty widzisz te kilogramy ??? :) .

Posted

Ja też tak mam ,ale no co ? . Jestem jaka jestem i nie zmienie się ,tak o ;) .
A wpłacałaś kase już ? Bo ja słyszałam o takiej histori że kobieta zgłosiła i chciała odwołać i nie dało nic ,bo i tak musiała wpłacić kase :mad: .

Posted

[quote name='Princess_York']Ja też tak mam ,ale no co ? . Jestem jaka jestem i nie zmienie się ,tak o ;) .
A wpłacałaś kase już ? Bo ja słyszałam o takiej histori że kobieta zgłosiła i chciała odwołać i nie dało nic ,bo i tak musiała wpłacić kase :mad: .[/QUOTE]

Właśnie nie wpłaciłam:)przysłali mi aż 2 @ z anulowaniem

Posted

[quote name='Princess_York']No to dobrze że wszystko się ładnie skończyło ;) . a my dopiero w kwietniu na wystawe ,kurcze ja po ścianach chyba będę chodziła ... Już tęsnie :evil_lol: :loveu:[/QUOTE]
Dasz radę wytrzymać Martyna:)i jak pogodziłaś już się z mamą
[quote name='Gucci13']szkoda że nie będzie Weścia, ale możemy zawsze poczekać :)[/QUOTE]

Weściu teraz sobie śpiocha.

Posted

[quote name='agamewa']Nie no z kolei to bała by się pewnie Twoja mama:)[/QUOTE]
No miałaby się czego bać !!! Mnie :-D .
A jakby mi taki numer wycięła to bym już jej dała popalić :evil_lol: . Moje dziecko wypisać no ! nie ładnie :p

Posted

[quote name='Pegaza']Przyszlam pogratulowac zlota..:loveu:
nono rosnie gwiazdor z niego..:)[/QUOTE]

A dziękujemy,dziękujemy,złoto leży sobie teraz w honorowym miejscu i odpoczywa czeka teraz na kolegów :)

Posted

[quote name='Princess_York']Mam nadzieje ,bo jak to była prawda ??? :O oj boje się :lol: ...[/QUOTE]

Martyna mama pewnie tylko tak Cie postraszyła tylko ;) Też tak czasem robię :evil_lol:

Cześć Aga :)