Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']No fajne miejsce.. Całkiem niedaleko Łukiego rodzice mają działkę ;) Tylko tak myślę jak stamtąd dojechać na wystawę :roll: Chyba najlepiej przez to Maksymilianowo żeby do centrum się nie ładować.[/QUOTE]

Ta babeczka mówiła że jakieś 20 minut będę miała do wystawy..bardzo miła i przyjemna.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero do mnie dotarło, że Ty od strony Wa-wy Aga jedziesz.. Kawał drogi będziesz miała do tego noclegu.. z 15 km od wjazdu do Bydgoszczy przez całe centrum bo to jest na drugim końcu praktycznie :shake: I na wystawę tak samo daleko :roll:
Spróbuj może coś bliżej poszukać póki jeszcze nic nie wpłaciłaś..

Posted

[quote name='tigrunia']Dopiero do mnie dotarło, że Ty od strony Wa-wy Aga jedziesz.. Kawał drogi będziesz miała do tego noclegu.. z 15 km od wjazdu do Bydgoszczy przez całe centrum bo to jest na drugim końcu praktycznie :shake: I na wystawę tak samo daleko :roll:
Spróbuj może coś bliżej poszukać póki jeszcze nic nie wpłaciłaś..[/QUOTE]

Nie wiem kurka teraz hmmm..trochę daleko..

Posted

No 20 minut pojedziesz jak przez Maksymilianowo się przebijesz ale to i tak z 15-20 km będzie.
Masz jeszcze sporo czasu, poszukaj na spokojnie ;) Ja w wolnej chwili też popatrzę ;) Zapytam jutro kolegi czy by nie załatwił taniej noclegu w tym "Hostel 24" bo jego brat tam pracuje ..

Posted

[quote name='tigrunia']No 20 minut pojedziesz jak przez Maksymilianowo się przebijesz ale to i tak z 15-20 km będzie.
Masz jeszcze sporo czasu, poszukaj na spokojnie ;) Ja w wolnej chwili też popatrzę ;) Zapytam jutro kolegi czy by nie załatwił taniej noclegu w tym "Hostel 24" bo jego brat tam pracuje ..[/QUOTE]

Ooo fajnie by było...dobrze że zaliczki nie wpłacałam..

Posted

Cześć Aga :p

[quote name='agamewa']Krajówki..bo moim marzeniem jest je zaliczyć,póżniej walka o pierwszą lokatę na międzynarodowej i witaj championie...zrobienie championatu to wow na prawdę jest moim marzeniem ale na razie skupiam się na początkach i ich przyjemnościach.[/QUOTE]
Ja tam bym na Twoim miejscu nie odwlekała międzynarodowej, jakby Ci się udało dostać CWC to potem byłoby teoretycznie łatwiej, na krajówkach mniejsza konkurencja. A i tak od pierwszego CWC do ostatniego musi minąć co najmniej pół roku, więc zdążysz się po krajówkach najeździć, tym bardziej że Ciebie nie ogranicza np. cieczka i krycie ;)
[quote name='kiniaaa']Ja Antosia chyba jednak nie będę wystawiać, po prostu na studencką kieszeń to za drogo :eviltong:
A poza tym, on i tak jest teraz na krótko obcięty :-P[/QUOTE]
Bez przesady, ja ze studenckiej kieszeni daję radę ;)

Posted

[quote name='agamewa']Witamy:)Paula wiesz jak szybko czas zleci;)teraz tylko kasę szykować..uff[/QUOTE]

no to planowanie wystaw na 2011 idzie pełna parą :lol:,
szkoda, że Bydgoszcz tak daleko :shake:

Posted

Hej witamy się:) Cześć dziewczyny:)Jutra dam fotki nie mam ostatnio nawet czasu powstawiać je tutaj:(czas mnie goni że szok.Fajne porobiłam wczoraj na spacerku:)

Widziałam Martyna stawkę,mamy 8 psów..będą też bakaraty...

Posted

[quote name='Paaula']no to ja w takim razie muszę i na mój debiut szykować asę, tylko nie wiem jeszcze gdzie pierwszy raz wyjdziemy na ring.[/QUOTE]
No musisz już pomału pomyśleć;)
[quote name='Chantell']coś dawno Was u nas nie było... z resztą ja nie lepsza xd
jakieś fotki by się przydały... :D[/QUOTE]
Hej,jutro dam fotki..no tak my obie takie z galeriami jesteśmy..ja to już ostatnio całkowicie..
[quote name='Gucci13']cześć Aga:)[/QUOTE]
Cześć Gutki!!
[quote name='tigrunia']Hej Aga!
Nie pytałam dziś bo w pracy wylądowałam dopiero o 13 a Darecki powinien o 12:30 wychodzić i biedak musiał na mnie czekać więc już mu gitary nie zawracałam.. :roll:[/QUOTE]
Be to w wolnej chwili heh jest jeszcze trochę czasu:)
[quote name='Princess_York']Paula Legionowo w kwietniu jest ;) . To tak bliżej Siedlc :).

Hej Aga , i listy nie ma :([/QUOTE]
Legionowo nie jest tak daleko od Siedlc,więc spoko możesz jechać...lista już jest..
[quote name='mallinus']Hej hej!!! przestraszylam sie z ta walentynkowa ze nie bedzie miejsc i tez zaklepalam pokoje :) Aga a Ty gdzie?[/QUOTE]
Magda teraz to juz nie wiem gdzie będe miała nocleg????
[quote name='*kleo*']Cześć Aga :p

Ja tam bym na Twoim miejscu nie odwlekała międzynarodowej, jakby Ci się udało dostać CWC to potem byłoby teoretycznie łatwiej, na krajówkach mniejsza konkurencja. A i tak od pierwszego CWC do ostatniego musi minąć co najmniej pół roku, więc zdążysz się po krajówkach najeździć, tym bardziej że Ciebie nie ogranicza np. cieczka i krycie ;)

Bez przesady, ja ze studenckiej kieszeni daję radę ;)[/QUOTE]
Może i tak.....lepiej mieć coś trudniejszego zaliczonego na początku a póżniej dać sobie na luz.
[quote name='kiniaaa']Bo Klaudia pewnie nie jesteś taką zakupoholiczką jak ja :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]
Ja też jestem zakupocholiczką i to bardzo dużą co nie które osoby już o tym wiedzą..heh:)
[quote name='slawi']no to planowanie wystaw na 2011 idzie pełna parą :lol:,
szkoda, że Bydgoszcz tak daleko :shake:[/QUOTE]
Trzeba się po przymierzać gdzie jechać gdzie nie:)choć w maju mam komunię Wery pewnie za bardzo do maja nie poszaleję...

Posted

Cześć Aga :)
Widzę że tu jak zawsze o wystawach nagadane :p
Ja to się jednak cieszę, że nie jadę do NDM. W takie mrozy i zimnicę, to ja dziękuję, wolę zostać w domu ;) :shake: