*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='tigrunia']No fajne miejsce.. Całkiem niedaleko Łukiego rodzice mają działkę ;) Tylko tak myślę jak stamtąd dojechać na wystawę :roll: Chyba najlepiej przez to Maksymilianowo żeby do centrum się nie ładować.[/QUOTE] Ta babeczka mówiła że jakieś 20 minut będę miała do wystawy..bardzo miła i przyjemna. Quote
tigrunia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dopiero do mnie dotarło, że Ty od strony Wa-wy Aga jedziesz.. Kawał drogi będziesz miała do tego noclegu.. z 15 km od wjazdu do Bydgoszczy przez całe centrum bo to jest na drugim końcu praktycznie :shake: I na wystawę tak samo daleko :roll: Spróbuj może coś bliżej poszukać póki jeszcze nic nie wpłaciłaś.. Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='tigrunia']Dopiero do mnie dotarło, że Ty od strony Wa-wy Aga jedziesz.. Kawał drogi będziesz miała do tego noclegu.. z 15 km od wjazdu do Bydgoszczy przez całe centrum bo to jest na drugim końcu praktycznie :shake: I na wystawę tak samo daleko :roll: Spróbuj może coś bliżej poszukać póki jeszcze nic nie wpłaciłaś..[/QUOTE] Nie wiem kurka teraz hmmm..trochę daleko.. Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='Gucci13']cześć Aga:)[COLOR=white]...[/COLOR][/QUOTE] Cześć Guciaki:) Quote
tigrunia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No 20 minut pojedziesz jak przez Maksymilianowo się przebijesz ale to i tak z 15-20 km będzie. Masz jeszcze sporo czasu, poszukaj na spokojnie ;) Ja w wolnej chwili też popatrzę ;) Zapytam jutro kolegi czy by nie załatwił taniej noclegu w tym "Hostel 24" bo jego brat tam pracuje .. Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='tigrunia']No 20 minut pojedziesz jak przez Maksymilianowo się przebijesz ale to i tak z 15-20 km będzie. Masz jeszcze sporo czasu, poszukaj na spokojnie ;) Ja w wolnej chwili też popatrzę ;) Zapytam jutro kolegi czy by nie załatwił taniej noclegu w tym "Hostel 24" bo jego brat tam pracuje ..[/QUOTE] Ooo fajnie by było...dobrze że zaliczki nie wpłacałam.. Quote
Paaula Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 to dopiero w lutym, a widzę, że już przygotowania trwają ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Paaula']to dopiero w lutym, a widzę, że już przygotowania trwają ;)[/QUOTE] Witamy:)Paula wiesz jak szybko czas zleci;)teraz tylko kasę szykować..uff Quote
Paaula Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 no to ja w takim razie muszę i na mój debiut szykować asę, tylko nie wiem jeszcze gdzie pierwszy raz wyjdziemy na ring. Quote
Chantell Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 coś dawno Was u nas nie było... z resztą ja nie lepsza xd jakieś fotki by się przydały... :D Quote
tigrunia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Hej Aga! Nie pytałam dziś bo w pracy wylądowałam dopiero o 13 a Darecki powinien o 12:30 wychodzić i biedak musiał na mnie czekać więc już mu gitary nie zawracałam.. :roll: Quote
Princess_York Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Paula Legionowo w kwietniu jest ;) . To tak bliżej Siedlc :). Hej Aga , i listy nie ma :( Quote
mallinus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Hej hej!!! przestraszylam sie z ta walentynkowa ze nie bedzie miejsc i tez zaklepalam pokoje :) Aga a Ty gdzie? Quote
*kleo* Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Cześć Aga :p [quote name='agamewa']Krajówki..bo moim marzeniem jest je zaliczyć,póżniej walka o pierwszą lokatę na międzynarodowej i witaj championie...zrobienie championatu to wow na prawdę jest moim marzeniem ale na razie skupiam się na początkach i ich przyjemnościach.[/QUOTE] Ja tam bym na Twoim miejscu nie odwlekała międzynarodowej, jakby Ci się udało dostać CWC to potem byłoby teoretycznie łatwiej, na krajówkach mniejsza konkurencja. A i tak od pierwszego CWC do ostatniego musi minąć co najmniej pół roku, więc zdążysz się po krajówkach najeździć, tym bardziej że Ciebie nie ogranicza np. cieczka i krycie ;) [quote name='kiniaaa']Ja Antosia chyba jednak nie będę wystawiać, po prostu na studencką kieszeń to za drogo :eviltong: A poza tym, on i tak jest teraz na krótko obcięty :-P[/QUOTE] Bez przesady, ja ze studenckiej kieszeni daję radę ;) Quote
kiniaaa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='*kleo*'] Bez przesady, ja ze studenckiej kieszeni daję radę ;)[/QUOTE] Bo Klaudia pewnie nie jesteś taką zakupoholiczką jak ja :evil_lol: :eviltong: Quote
slawi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='agamewa']Witamy:)Paula wiesz jak szybko czas zleci;)teraz tylko kasę szykować..uff[/QUOTE] no to planowanie wystaw na 2011 idzie pełna parą :lol:, szkoda, że Bydgoszcz tak daleko :shake: Quote
Princess_York Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 I jak tam Aga z waszą stawką ? My mamy aż 11 suk ,och co to będzie co to będzie . Quote
*Agnieszka* Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Hej witamy się:) Cześć dziewczyny:)Jutra dam fotki nie mam ostatnio nawet czasu powstawiać je tutaj:(czas mnie goni że szok.Fajne porobiłam wczoraj na spacerku:) Widziałam Martyna stawkę,mamy 8 psów..będą też bakaraty... Quote
Princess_York Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wiem widziałam ,Pani Małgorzata będzie ;) . Quote
*Agnieszka* Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Paaula']no to ja w takim razie muszę i na mój debiut szykować asę, tylko nie wiem jeszcze gdzie pierwszy raz wyjdziemy na ring.[/QUOTE] No musisz już pomału pomyśleć;) [quote name='Chantell']coś dawno Was u nas nie było... z resztą ja nie lepsza xd jakieś fotki by się przydały... :D[/QUOTE] Hej,jutro dam fotki..no tak my obie takie z galeriami jesteśmy..ja to już ostatnio całkowicie.. [quote name='Gucci13']cześć Aga:)[/QUOTE] Cześć Gutki!! [quote name='tigrunia']Hej Aga! Nie pytałam dziś bo w pracy wylądowałam dopiero o 13 a Darecki powinien o 12:30 wychodzić i biedak musiał na mnie czekać więc już mu gitary nie zawracałam.. :roll:[/QUOTE] Be to w wolnej chwili heh jest jeszcze trochę czasu:) [quote name='Princess_York']Paula Legionowo w kwietniu jest ;) . To tak bliżej Siedlc :). Hej Aga , i listy nie ma :([/QUOTE] Legionowo nie jest tak daleko od Siedlc,więc spoko możesz jechać...lista już jest.. [quote name='mallinus']Hej hej!!! przestraszylam sie z ta walentynkowa ze nie bedzie miejsc i tez zaklepalam pokoje :) Aga a Ty gdzie?[/QUOTE] Magda teraz to juz nie wiem gdzie będe miała nocleg???? [quote name='*kleo*']Cześć Aga :p Ja tam bym na Twoim miejscu nie odwlekała międzynarodowej, jakby Ci się udało dostać CWC to potem byłoby teoretycznie łatwiej, na krajówkach mniejsza konkurencja. A i tak od pierwszego CWC do ostatniego musi minąć co najmniej pół roku, więc zdążysz się po krajówkach najeździć, tym bardziej że Ciebie nie ogranicza np. cieczka i krycie ;) Bez przesady, ja ze studenckiej kieszeni daję radę ;)[/QUOTE] Może i tak.....lepiej mieć coś trudniejszego zaliczonego na początku a póżniej dać sobie na luz. [quote name='kiniaaa']Bo Klaudia pewnie nie jesteś taką zakupoholiczką jak ja :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Ja też jestem zakupocholiczką i to bardzo dużą co nie które osoby już o tym wiedzą..heh:) [quote name='slawi']no to planowanie wystaw na 2011 idzie pełna parą :lol:, szkoda, że Bydgoszcz tak daleko :shake:[/QUOTE] Trzeba się po przymierzać gdzie jechać gdzie nie:)choć w maju mam komunię Wery pewnie za bardzo do maja nie poszaleję... Quote
*Agnieszka* Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Princess_York']Wiem widziałam ,Pani Małgorzata będzie ;) .[/QUOTE] No będzie,będzie;) Quote
Karolina. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć Aga :) Widzę że tu jak zawsze o wystawach nagadane :p Ja to się jednak cieszę, że nie jadę do NDM. W takie mrozy i zimnicę, to ja dziękuję, wolę zostać w domu ;) :shake: Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hej Aga :loveu: Zakupoholizm to też mój nałóg :evil_lol: Quote
Recommended Posts