Karolina. Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jak chcesz Aga... Ja Ci nie doradzę, bo nie wiem... dla mnie 500zł to kupa forsy, ale to dla mnie ;) A gdzie planujecie zjawić się w przyszłym roku? Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='Karolina.']Jak chcesz Aga... Ja Ci nie doradzę, bo nie wiem... dla mnie 500zł to kupa forsy, ale to dla mnie ;) A gdzie planujecie zjawić się w przyszłym roku?[/QUOTE] Karolina..szczerze to dla mnie trochę też, to takie małe szaleństwo:roll: W przyszłym roku będę wybierać wystawy takie w granicach do 200 km i raczej bez noclegu-bo to jednak kosztuje. Tak więc sama nie wiem,z jednej strony kusi ale z drugiej kasa przeraża.... Quote
Karolina. Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 W promieniach 200 km, czyli konkretnie? :eviltong: [COLOR=LightBlue]Chociaż pewnie i tak się gdzieś spotkamy, ja też już sobie pomału robię kalendarz na przyszły rok ;)[/COLOR] Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Hej, ale nagadane. Ale na szczęście już wszystko zadrobiłam. Ja też się nad tą wystawą zastanawiam, ale w sumie też może wyjść drogo. A na co konkretnie te 500zł. Dojazd opłaty i do jeszcze wliczyłaś do tej sumy? Quote
dysia-u Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 cześć Aga ja bym też pojeżdziła na wystawy , chciała bym podglądnąć jak fryzurki , te fachowe wyglądają przyda mi się to u nas zimnoooo ,uchch najlepiej przy kominku i to jeszcze z dobrą książką mam wymagania, co? Quote
Iza. Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='agamewa'] W przyszłym roku będę wybierać wystawy takie w granicach do 200 km i raczej bez noclegu-bo to jednak kosztuje. [/QUOTE] To zapraszam do nas do Białegostoku w sierpniu na międzynarodówkę, nie masz daleko :cool3: Quote
Pegaza Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cze.. cieniu az 500 zl? ten sport jest bardzo drogi;) mi by bylo szkoda kasy;) Quote
kiniaaa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Hej Aga :) Ja Antosia chyba jednak nie będę wystawiać, po prostu na studencką kieszeń to za drogo :eviltong: A poza tym, on i tak jest teraz na krótko obcięty :p Quote
*Agnieszka* Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Karolina.']W promieniach 200 km, czyli konkretnie? :eviltong: [COLOR=LightBlue]Chociaż pewnie i tak się gdzieś spotkamy, ja też już sobie pomału robię kalendarz na przyszły rok ;)[/COLOR][/QUOTE] Cześć Karolina:)Powiem Ci szczerzę że nie wiem jeszcze ale na pewno nie zbyt daleko.. [quote name='Paaula']Hej, ale nagadane. Ale na szczęście już wszystko zadrobiłam. Ja też się nad tą wystawą zastanawiam, ale w sumie też może wyjść drogo. A na co konkretnie te 500zł. Dojazd opłaty i do jeszcze wliczyłaś do tej sumy?[/QUOTE] No troszeczkę...Tak drogo bo muszę prosić się o zawiezienie:(a ta osoba bierze sporo za benzynę..niestety:(,parking itd..a niestety nie mam własnego auta [quote name='dysia-u']cześć Aga ja bym też pojeżdziła na wystawy , chciała bym podglądnąć jak fryzurki , te fachowe wyglądają przyda mi się to u nas zimnoooo ,uchch najlepiej przy kominku i to jeszcze z dobrą książką mam wymagania, co?[/QUOTE] Wystawy są fajne..ale jak już pisałam ciut drogo to wychodzi..ale co tam,raz się przecież żyje co nie?;)hmm mówisz kominek wow fajna rzecz i romantyczna;) [quote name='Iza.']To zapraszam do nas do Białegostoku w sierpniu na międzynarodówkę, nie masz daleko :cool3:[/QUOTE] Być może kto wie...nawet myślałam,bo nie jest tak daleko,choć na razie naszym priorytetem będą krajówki.. [quote name='Pegaza']Cze.. cieniu az 500 zl? ten sport jest bardzo drogi;) mi by bylo szkoda kasy;)[/QUOTE] No niestety,dlatego z jednej strony lepiej wybierać krótsze trasy i bez noclegu.. [quote name='kiniaaa']Hej Aga :) Ja Antosia chyba jednak nie będę wystawiać, po prostu na studencką kieszeń to za drogo :eviltong: A poza tym, on i tak jest teraz na krótko obcięty :p[/QUOTE] Hej:) Szkoda bo byś mogła zobaczyć jak to jest..nie musiałabyś na początek jeżdzić nie wiadomo jak daleko. Quote
karkakarka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 :) no wystawy trochę kosztuje, ale za hobby sie płaci :D Ja nigdy nie małam żadnego hobby a teraz się cieszę że mam :) A że kosztuje.... jak wszystko ;) Emocjenatomiast po wystawie - bezcenne hehe Quote
Iza. Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='agamewa'] Być może kto wie...nawet myślałam,bo nie jest tak daleko,choć na razie naszym priorytetem będą krajówki.. [/QUOTE] Pociągiem z Warszawy do 3 godzin :) A dlaczego krajówki ? Quote
*Agnieszka* Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='karkakarka']:) no wystawy trochę kosztuje, ale za hobby sie płaci :D Ja nigdy nie małam żadnego hobby a teraz się cieszę że mam :) A że kosztuje.... jak wszystko ;) Emocjenatomiast po wystawie - bezcenne hehe[/QUOTE] Dokładnie;)Za przyjemności trzeba zapłacić ale jak piszesz emocje,wrażenia a póżniej miłe wspomnienia bezcenne [quote name='Iza.']Pociągiem z Warszawy do 3 godzin :) A dlaczego krajówki ?[/QUOTE] Krajówki..bo moim marzeniem jest je zaliczyć,póżniej walka o pierwszą lokatę na międzynarodowej i witaj championie...zrobienie championatu to wow na prawdę jest moim marzeniem ale na razie skupiam się na początkach i ich przyjemnościach. Quote
Paaula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja na 100% będę na każdej wystawie w Warszawie bo pociągiem mam 1,5 godziny, ale najbliższa jest dopiero w lipcu jak się nie mylę. W Lublinie tez pewnie zawitam, bo też daleko nie mam. Quote
slawi Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ale mnie na celownik wzięłaś ;), Monk jesteś Aga:evil_lol: z kosztem wystaw to różnie bywa:shake:, koszt bez noclegu góra 200 - 250 zł, ale to też rozłożone na dwie części bo opłaca się wystawę wcześniej, i oczywiście wystawa nie na drugim końcu Polski jak jedziemy z noclegiem, szukamy miejsca do 100 zł/dwie osoby + pies, można w tej cenie spokojnie coś znaleźć no i jeszcze zakupy na wystawie, ale to już z zaskórniaków żeby M nie drażnić:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 W Warszawie to my też będziemy:) Quote
*Agnieszka* Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='slawi']Ale mnie na celownik wzięłaś ;), Monk jesteś Aga:evil_lol: z kosztem wystaw to różnie bywa:shake:, koszt bez noclegu góra 200 - 250 zł, ale to też rozłożone na dwie części bo opłaca się wystawę wcześniej, i oczywiście wystawa nie na drugim końcu Polski jak jedziemy z noclegiem, szukamy miejsca do 100 zł/dwie osoby + pies, można w tej cenie spokojnie coś znaleźć no i jeszcze zakupy na wystawie, ale to już z zaskórniaków żeby M nie drażnić:evil_lol:[/QUOTE] Ostatnio jak patrzyłam noclegi w bydgoszczy są dość wysokie ,ponad 100 zł.. Quote
tigrunia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='agamewa']Ostatnio jak patrzyłam noclegi w bydgoszczy są dość wysokie ,ponad 100 zł..[/QUOTE] Bym miała Aga gdzie to bym Cię chętnie przenocowała ale przez tą studentkę mam pokój zajęty :mad: Faktycznie nocleg w Hotelu na Zawiszy kosztuje 130 zł chyba za 2-os ale polecam właśnie ten tym bardziej, że wystawa jest w nocy! Hotel jest na terenie wystawy więc raz dwa i jesteś na miejscu bez dodatkowych dojazdów i z tego co wiem odremontowany. W ogóle, żeby coś do 100 zł znaleźć jest ciężko no ale czasem się udaje ;) Aga a pociągiem nie możesz jechać? Jeśli znajdziesz taki, który zatrzymuje się na stacji Bydgoszcz Leśna to na wystawie jesteś w 3 minuty na pieszo ;) Quote
Marzena* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja już wiem, że nie będę w Bydgoszczy :( W tym czasie jest wystawa w Brnie (chyba) i moja przyjaciółka woli tam jechać :( Namawia mnie też ale raczej sobie dam spokój ... Quote
*Agnieszka* Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='tigrunia']Bym miała Aga gdzie to bym Cię chętnie przenocowała ale przez tą studentkę mam pokój zajęty :mad: Faktycznie nocleg w Hotelu na Zawiszy kosztuje 130 zł chyba za 2-os ale polecam właśnie ten tym bardziej, że wystawa jest w nocy! Hotel jest na terenie wystawy więc raz dwa i jesteś na miejscu bez dodatkowych dojazdów i z tego co wiem odremontowany. W ogóle, żeby coś do 100 zł znaleźć jest ciężko no ale czasem się udaje ;) Aga a pociągiem nie możesz jechać? Jeśli znajdziesz taki, który zatrzymuje się na stacji Bydgoszcz Leśna to na wystawie jesteś w 3 minuty na pieszo ;)[/QUOTE] Beata a jaki namiar dokładnie jest na ten hotel?nie mogę znależć:(((pociągiem sama z tymi tobołkami to nie za bardzo:shake: 40 zł za 100 km.to tak ogólnie to dużo??bo tyle mam liczone:roll: Quote
tigrunia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='agamewa']Beata a jaki namiar dokładnie jest na ten hotel?nie mogę znależć:(((pociągiem sama z tymi tobołkami to nie za bardzo:shake: 40 zł za 100 km.to tak ogólnie to dużo??bo tyle mam liczone:roll:[/QUOTE] [url]http://www.hotel-zawisza.pl/[/url] tu jest ten hotel. No.. 150 zł widzę w cenniku. Jest jeszcze jeden hotel koło Zawiszy .. [url]http://www.hotelfocus.com.pl/[/url] ale tu widzę, że ceny jeszcze wyższe . No trochę z górką ale myślę, że nie ma tragedii. No zależy też jaki to samochód bo jak na gaz lub diesel to wtedy drogo ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='tigrunia'][url]http://www.hotel-zawisza.pl/[/url] tu jest ten hotel. No.. 150 zł widzę w cenniku. Jest jeszcze jeden hotel koło Zawiszy .. [url]http://www.hotelfocus.com.pl/[/url] ale tu widzę, że ceny jeszcze wyższe . No trochę z górką ale myślę, że nie ma tragedii. No zależy też jaki to samochód bo jak na gaz lub diesel to wtedy drogo ;)[/QUOTE] To samochód na benzynę....zaraz sprawdzę sobie ten hotel... Quote
tigrunia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ten jest jeszcze w miarę blisko : [url]http://www.akorhotel.eu/[/url] I tu jest taka sama cena ale trochę dalej : [url]http://www.hostel24.com.pl/[/url] Ale spróbuj podzwonić i ponegocjować ;) Quote
karkakarka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Be na gaz i diesla się najbardziej opłaca - benzyniaki są najbardziej kasochłonne :cool1: Quote
chrupcia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dla mnie 500zł to też kupa kasy... raczej bym sobie tak nie poszalała, bo nie mam za co, a rodzice to też by raczej tyle nie wydali na jedną wystawe. Jak bym miała wystawiać to tylko w moich okolicach Przemyśl, Rzeszów, Krosno, Kraków może bo kuzyna mam teraz tam i może Lublin by się dało;) i na Warszawe też by pewnie z raz wypaliło na rok :p Quote
Recommended Posts