Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina.']Jak chcesz Aga... Ja Ci nie doradzę, bo nie wiem... dla mnie 500zł to kupa forsy, ale to dla mnie ;)

A gdzie planujecie zjawić się w przyszłym roku?[/QUOTE]

Karolina..szczerze to dla mnie trochę też, to takie małe szaleństwo:roll:
W przyszłym roku będę wybierać wystawy takie w granicach do 200 km i raczej bez noclegu-bo to jednak kosztuje.
Tak więc sama nie wiem,z jednej strony kusi ale z drugiej kasa przeraża....

Posted

W promieniach 200 km, czyli konkretnie? :eviltong: [COLOR=LightBlue]Chociaż pewnie i tak się gdzieś spotkamy, ja też już sobie pomału robię kalendarz na przyszły rok ;)[/COLOR]

Posted

Hej, ale nagadane. Ale na szczęście już wszystko zadrobiłam. Ja też się nad tą wystawą zastanawiam, ale w sumie też może wyjść drogo. A na co konkretnie te 500zł. Dojazd opłaty i do jeszcze wliczyłaś do tej sumy?

Posted

cześć Aga
ja bym też pojeżdziła na wystawy , chciała bym podglądnąć jak fryzurki , te fachowe wyglądają
przyda mi się to
u nas zimnoooo ,uchch najlepiej przy kominku i to jeszcze z dobrą książką
mam wymagania, co?

Posted

[quote name='agamewa']
W przyszłym roku będę wybierać wystawy takie w granicach do 200 km i raczej bez noclegu-bo to jednak kosztuje.
[/QUOTE]

To zapraszam do nas do Białegostoku w sierpniu na międzynarodówkę, nie masz daleko :cool3:

Posted

[quote name='Karolina.']W promieniach 200 km, czyli konkretnie? :eviltong: [COLOR=LightBlue]Chociaż pewnie i tak się gdzieś spotkamy, ja też już sobie pomału robię kalendarz na przyszły rok ;)[/COLOR][/QUOTE]
Cześć Karolina:)Powiem Ci szczerzę że nie wiem jeszcze ale na pewno nie zbyt daleko..
[quote name='Paaula']Hej, ale nagadane. Ale na szczęście już wszystko zadrobiłam. Ja też się nad tą wystawą zastanawiam, ale w sumie też może wyjść drogo. A na co konkretnie te 500zł. Dojazd opłaty i do jeszcze wliczyłaś do tej sumy?[/QUOTE]
No troszeczkę...Tak drogo bo muszę prosić się o zawiezienie:(a ta osoba bierze sporo za benzynę..niestety:(,parking itd..a niestety nie mam własnego auta
[quote name='dysia-u']cześć Aga
ja bym też pojeżdziła na wystawy , chciała bym podglądnąć jak fryzurki , te fachowe wyglądają
przyda mi się to
u nas zimnoooo ,uchch najlepiej przy kominku i to jeszcze z dobrą książką
mam wymagania, co?[/QUOTE]
Wystawy są fajne..ale jak już pisałam ciut drogo to wychodzi..ale co tam,raz się przecież żyje co nie?;)hmm mówisz kominek wow fajna rzecz i romantyczna;)
[quote name='Iza.']To zapraszam do nas do Białegostoku w sierpniu na międzynarodówkę, nie masz daleko :cool3:[/QUOTE]
Być może kto wie...nawet myślałam,bo nie jest tak daleko,choć na razie naszym priorytetem będą krajówki..
[quote name='Pegaza']Cze..
cieniu az 500 zl? ten sport jest bardzo drogi;) mi by bylo szkoda kasy;)[/QUOTE]
No niestety,dlatego z jednej strony lepiej wybierać krótsze trasy i bez noclegu..
[quote name='kiniaaa']Hej Aga :)

Ja Antosia chyba jednak nie będę wystawiać, po prostu na studencką kieszeń to za drogo :eviltong:
A poza tym, on i tak jest teraz na krótko obcięty :p[/QUOTE]

Hej:)
Szkoda bo byś mogła zobaczyć jak to jest..nie musiałabyś na początek jeżdzić nie wiadomo jak daleko.

Posted

:) no wystawy trochę kosztuje, ale za hobby sie płaci :D Ja nigdy nie małam żadnego hobby a teraz się cieszę że mam :) A że kosztuje.... jak wszystko ;)
Emocjenatomiast po wystawie - bezcenne hehe

Posted

[quote name='agamewa']
Być może kto wie...nawet myślałam,bo nie jest tak daleko,choć na razie naszym priorytetem będą krajówki..
[/QUOTE]

Pociągiem z Warszawy do 3 godzin :)
A dlaczego krajówki ?

Posted

[quote name='karkakarka']:) no wystawy trochę kosztuje, ale za hobby sie płaci :D Ja nigdy nie małam żadnego hobby a teraz się cieszę że mam :) A że kosztuje.... jak wszystko ;)
Emocjenatomiast po wystawie - bezcenne hehe[/QUOTE]
Dokładnie;)Za przyjemności trzeba zapłacić ale jak piszesz emocje,wrażenia a póżniej miłe wspomnienia bezcenne
[quote name='Iza.']Pociągiem z Warszawy do 3 godzin :)
A dlaczego krajówki ?[/QUOTE]

Krajówki..bo moim marzeniem jest je zaliczyć,póżniej walka o pierwszą lokatę na międzynarodowej i witaj championie...zrobienie championatu to wow na prawdę jest moim marzeniem ale na razie skupiam się na początkach i ich przyjemnościach.

Posted

Ja na 100% będę na każdej wystawie w Warszawie bo pociągiem mam 1,5 godziny, ale najbliższa jest dopiero w lipcu jak się nie mylę. W Lublinie tez pewnie zawitam, bo też daleko nie mam.

Posted

Ale mnie na celownik wzięłaś ;), Monk jesteś Aga:evil_lol:

z kosztem wystaw to różnie bywa:shake:,
koszt bez noclegu góra 200 - 250 zł, ale to też rozłożone na dwie części bo opłaca się wystawę wcześniej,
i oczywiście wystawa nie na drugim końcu Polski

jak jedziemy z noclegiem, szukamy miejsca do 100 zł/dwie osoby + pies,
można w tej cenie spokojnie coś znaleźć

no i jeszcze zakupy na wystawie, ale to już z zaskórniaków żeby M nie drażnić:evil_lol:

Posted

[quote name='slawi']Ale mnie na celownik wzięłaś ;), Monk jesteś Aga:evil_lol:

z kosztem wystaw to różnie bywa:shake:,
koszt bez noclegu góra 200 - 250 zł, ale to też rozłożone na dwie części bo opłaca się wystawę wcześniej,
i oczywiście wystawa nie na drugim końcu Polski

jak jedziemy z noclegiem, szukamy miejsca do 100 zł/dwie osoby + pies,
można w tej cenie spokojnie coś znaleźć

no i jeszcze zakupy na wystawie, ale to już z zaskórniaków żeby M nie drażnić:evil_lol:[/QUOTE]

Ostatnio jak patrzyłam noclegi w bydgoszczy są dość wysokie ,ponad 100 zł..

Posted

[quote name='agamewa']Ostatnio jak patrzyłam noclegi w bydgoszczy są dość wysokie ,ponad 100 zł..[/QUOTE]
Bym miała Aga gdzie to bym Cię chętnie przenocowała ale przez tą studentkę mam pokój zajęty :mad:
Faktycznie nocleg w Hotelu na Zawiszy kosztuje 130 zł chyba za 2-os ale polecam właśnie ten tym bardziej, że wystawa jest w nocy! Hotel jest na terenie wystawy więc raz dwa i jesteś na miejscu bez dodatkowych dojazdów i z tego co wiem odremontowany.
W ogóle, żeby coś do 100 zł znaleźć jest ciężko no ale czasem się udaje ;)
Aga a pociągiem nie możesz jechać? Jeśli znajdziesz taki, który zatrzymuje się na stacji Bydgoszcz Leśna to na wystawie jesteś w 3 minuty na pieszo ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Bym miała Aga gdzie to bym Cię chętnie przenocowała ale przez tą studentkę mam pokój zajęty :mad:
Faktycznie nocleg w Hotelu na Zawiszy kosztuje 130 zł chyba za 2-os ale polecam właśnie ten tym bardziej, że wystawa jest w nocy! Hotel jest na terenie wystawy więc raz dwa i jesteś na miejscu bez dodatkowych dojazdów i z tego co wiem odremontowany.
W ogóle, żeby coś do 100 zł znaleźć jest ciężko no ale czasem się udaje ;)
Aga a pociągiem nie możesz jechać? Jeśli znajdziesz taki, który zatrzymuje się na stacji Bydgoszcz Leśna to na wystawie jesteś w 3 minuty na pieszo ;)[/QUOTE]

Beata a jaki namiar dokładnie jest na ten hotel?nie mogę znależć:(((pociągiem sama z tymi tobołkami to nie za bardzo:shake:

40 zł za 100 km.to tak ogólnie to dużo??bo tyle mam liczone:roll:

Posted

[quote name='agamewa']Beata a jaki namiar dokładnie jest na ten hotel?nie mogę znależć:(((pociągiem sama z tymi tobołkami to nie za bardzo:shake:

40 zł za 100 km.to tak ogólnie to dużo??bo tyle mam liczone:roll:[/QUOTE]
[url]http://www.hotel-zawisza.pl/[/url] tu jest ten hotel. No.. 150 zł widzę w cenniku. Jest jeszcze jeden hotel koło Zawiszy .. [url]http://www.hotelfocus.com.pl/[/url] ale tu widzę, że ceny jeszcze wyższe .

No trochę z górką ale myślę, że nie ma tragedii. No zależy też jaki to samochód bo jak na gaz lub diesel to wtedy drogo ;)

Posted

[quote name='tigrunia'][url]http://www.hotel-zawisza.pl/[/url] tu jest ten hotel. No.. 150 zł widzę w cenniku. Jest jeszcze jeden hotel koło Zawiszy .. [url]http://www.hotelfocus.com.pl/[/url] ale tu widzę, że ceny jeszcze wyższe .

No trochę z górką ale myślę, że nie ma tragedii. No zależy też jaki to samochód bo jak na gaz lub diesel to wtedy drogo ;)[/QUOTE]

To samochód na benzynę....zaraz sprawdzę sobie ten hotel...

Posted

Ten jest jeszcze w miarę blisko : [url]http://www.akorhotel.eu/[/url]
I tu jest taka sama cena ale trochę dalej : [url]http://www.hostel24.com.pl/[/url]
Ale spróbuj podzwonić i ponegocjować ;)

Posted

Dla mnie 500zł to też kupa kasy... raczej bym sobie tak nie poszalała, bo nie mam za co, a rodzice to też by raczej tyle nie wydali na jedną wystawe.
Jak bym miała wystawiać to tylko w moich okolicach Przemyśl, Rzeszów, Krosno, Kraków może bo kuzyna mam teraz tam i może Lublin by się dało;) i na Warszawe też by pewnie z raz wypaliło na rok :p