kiniaaa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Aga, wpadnij do nas na fotki szczurka w kąpieli :razz: Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='kiniaaa']Aga, wpadnij do nas na fotki szczurka w kąpieli :razz:[/QUOTE] Już byłam i widziałam;) Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga z ranka:p[/QUOTE] [quote name='Gucci13']witamy w niedziele:)[/QUOTE] Cześć dziewcznyny:multi: Ale ta niedziela dla mnie jakaś leniwa..nic mi się nie chce robić..no oprócz jednego..siedzenia na dg,ale to już uzależnienie poważnego stopnia:evil_lol: Czas iść chyba na odwyk:lol: Quote
chrupcia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ja niedziel nie lubie... nic sie nie dzieje .. Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='chrupcia']Ja niedziel nie lubie... nic sie nie dzieje ..[/QUOTE] Tak same nuuudy.. Quote
Mawe Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Witamy się niedzielnie i nie wieczorowo :) A ja lubię niedziele, bo można poleniuchować. Cały tydzień zbiegany, a teraz luz bez wyrzutów sumienia :) Quote
chrupcia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ja wole sobote, przynajmniej coś się dzieje w domu, a w niedziele to się tak siedzi i wegetuje :lol: Quote
Pegaza Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Hej:) wiesz co tak podczytam trochu galerie o tym jak West ugryzl corke i powiem Ci ze u nas moje psy nie gryza corki ale wiem ze za nia nie przepadają bo dzieci jak to dzieci tez lubia psa pomeczyc..i nie mowie o tym ze stosuja jakies tortury ale np to ze na sile ją zabiera na lozko i mimo ze ona chce zejsc z kanapy to cora ją nie chce puscic.. to psa zraza..ja tam mojej nie wierze jak slysze ze Pipi piskla to wiem ze znow ją na sile brala abo co innego.. a wogole to ladniutka ta kurtka Westa:) Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='chrupcia']Ja wole sobote, przynajmniej coś się dzieje w domu, a w niedziele to się tak siedzi i wegetuje :lol:[/QUOTE] Niedziela fakt to taki dzień że człowiek się tak przelewa [quote name='Mawe']Witamy się niedzielnie i nie wieczorowo :) A ja lubię niedziele, bo można poleniuchować. Cały tydzień zbiegany, a teraz luz bez wyrzutów sumienia :)[/QUOTE] A ja średnio lubię:p: [quote name='Pegaza']Hej:) wiesz co tak podczytam trochu galerie o tym jak West ugryzl corke i powiem Ci ze u nas moje psy nie gryza corki ale wiem ze za nia nie przepadają bo dzieci jak to dzieci tez lubia psa pomeczyc..i nie mowie o tym ze stosuja jakies tortury ale np to ze na sile ją zabiera na lozko i mimo ze ona chce zejsc z kanapy to cora ją nie chce puscic.. to psa zraza..ja tam mojej nie wierze jak slysze ze Pipi piskla to wiem ze znow ją na sile brala abo co innego.. a wogole to ladniutka ta kurtka Westa:)[/QUOTE] Cześć Daria:multi: West lubi kłapać zębami do Wiki a zwłaszcza jak ta biega po pokoju i się wygłupia ,zauważyłam też że nie lubi jak dzieciaki szturchają się i popychają staje wtedy między nimi i ich rozgania..he he dobry sposób na dyscyplinę... Quote
karkakarka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Hej Aga! U mnie niedziela wcale nie jest leniwa - u mnie to ciągle coś się dzieje :) Quote
*kleo* Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cześć Aga :p A ja też dzisiaj pogniłam w chałupie. Z dziewuchami na chwilę wyszłam, ale pogoda spacerom znów nie sprzyja. Ale przynajmniej sobie nadrobiłam oglądanie "Mentalisty" ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Aga! U mnie niedziela wcale nie jest leniwa - u mnie to ciągle coś się dzieje :)[/QUOTE] Hej Karina;) [quote name='*kleo*']Cześć Aga :p A ja też dzisiaj pogniłam w chałupie. Z dziewuchami na chwilę wyszłam, ale pogoda spacerom znów nie sprzyja. Ale przynajmniej sobie nadrobiłam oglądanie "Mentalisty" ;)[/QUOTE] Cześć Klaudia;) A my dzisiaj poćwiczyliśmy na podwórku:p: i Westa nawet;)ale nie chciał chodzić na ringówce... Quote
Karolina. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cześć Aga :) Co u ciebie tak cicho? :) Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Aga :) Co u ciebie tak cicho? :)[/QUOTE] Cześć Karolina:multi: rzeczywiście mały dziś ruch u mnie:p: Quote
Mawe Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 jak mały ruch to go nieco zwiększymy - witamy się poniedziałkowo :) Quote
chrupcia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cześć Aga :) przyszłam zobaczyć co tam u Ciebie się dzieje :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Mawe']jak mały ruch to go nieco zwiększymy - witamy się poniedziałkowo :)[/QUOTE] Witamy drugiego gościa,co dziewczynki się napijecie??kawka czy herbata??może jakiś ciacho??? Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 O ile gości wow;)to może ciasteczko? [IMG]http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/ptysie.jpeg[/IMG] Quote
megi82 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 e no to ja biorę sobie jedno takie pyszne ciasteczko i idę dalej Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Kawka? [IMG]http://www.kulinaria.foody.pl/pictures/recipes/0/172367850246a7b1bfa90618.79988298.jpg[/IMG] Quote
Gucci13 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 nie kuś:diabloti: co u chłopkaów dobrego?:razz: Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Gucci13']nie kuś:diabloti: co u chłopkaów dobrego?:razz:[/QUOTE] A rozrabiają;) Quote
Recommended Posts