Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga z ranka:p[/QUOTE]

[quote name='Gucci13']witamy w niedziele:)[/QUOTE]

Cześć dziewcznyny:multi:
Ale ta niedziela dla mnie jakaś leniwa..nic mi się nie chce robić..no oprócz jednego..siedzenia na dg,ale to już uzależnienie poważnego stopnia:evil_lol:
Czas iść chyba na odwyk:lol:

Posted

Witamy się niedzielnie i nie wieczorowo :)
A ja lubię niedziele, bo można poleniuchować. Cały tydzień zbiegany, a teraz luz bez wyrzutów sumienia :)

Posted

Hej:)
wiesz co tak podczytam trochu galerie o tym jak West ugryzl corke i powiem Ci ze u nas moje psy nie gryza corki ale wiem ze za nia nie przepadają bo
dzieci jak to dzieci tez lubia psa pomeczyc..i nie mowie o tym ze stosuja jakies tortury ale np to ze na sile ją zabiera na lozko i mimo ze ona chce zejsc z kanapy to cora ją nie chce puscic..
to psa zraza..ja tam mojej nie wierze jak slysze ze Pipi piskla to wiem ze znow ją na sile brala abo co innego..
a wogole to ladniutka ta kurtka Westa:)

Posted

[quote name='chrupcia']Ja wole sobote, przynajmniej coś się dzieje w domu, a w niedziele to się tak siedzi i wegetuje :lol:[/QUOTE]
Niedziela fakt to taki dzień że człowiek się tak przelewa
[quote name='Mawe']Witamy się niedzielnie i nie wieczorowo :)
A ja lubię niedziele, bo można poleniuchować. Cały tydzień zbiegany, a teraz luz bez wyrzutów sumienia :)[/QUOTE]
A ja średnio lubię:p:
[quote name='Pegaza']Hej:)
wiesz co tak podczytam trochu galerie o tym jak West ugryzl corke i powiem Ci ze u nas moje psy nie gryza corki ale wiem ze za nia nie przepadają bo
dzieci jak to dzieci tez lubia psa pomeczyc..i nie mowie o tym ze stosuja jakies tortury ale np to ze na sile ją zabiera na lozko i mimo ze ona chce zejsc z kanapy to cora ją nie chce puscic..
to psa zraza..ja tam mojej nie wierze jak slysze ze Pipi piskla to wiem ze znow ją na sile brala abo co innego..
a wogole to ladniutka ta kurtka Westa:)[/QUOTE]

Cześć Daria:multi:
West lubi kłapać zębami do Wiki a zwłaszcza jak ta biega po pokoju i się wygłupia ,zauważyłam też że nie lubi jak dzieciaki szturchają się i popychają staje wtedy między nimi i ich rozgania..he he dobry sposób na dyscyplinę...

Posted

Cześć Aga :p

A ja też dzisiaj pogniłam w chałupie. Z dziewuchami na chwilę wyszłam, ale pogoda spacerom znów nie sprzyja. Ale przynajmniej sobie nadrobiłam oglądanie "Mentalisty" ;)

Posted

[quote name='karkakarka']Hej Aga! U mnie niedziela wcale nie jest leniwa - u mnie to ciągle coś się dzieje :)[/QUOTE]
Hej Karina;)
[quote name='*kleo*']Cześć Aga :p

A ja też dzisiaj pogniłam w chałupie. Z dziewuchami na chwilę wyszłam, ale pogoda spacerom znów nie sprzyja. Ale przynajmniej sobie nadrobiłam oglądanie "Mentalisty" ;)[/QUOTE]

Cześć Klaudia;)
A my dzisiaj poćwiczyliśmy na podwórku:p: i Westa nawet;)ale nie chciał chodzić na ringówce...

Posted

[quote name='Mawe']jak mały ruch to go nieco zwiększymy - witamy się poniedziałkowo :)[/QUOTE]

Witamy drugiego gościa,co dziewczynki się napijecie??kawka czy herbata??może jakiś ciacho???