Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viky i Ja']Aga szalejesz z banerkami :)
U Ciebie jak zawsze nagadane na maksa więc nadrabianie Twojej galerii zostawie sobie na jutro a teraz lece dalej ;)[/QUOTE]

Troszkę nagadane;)ale są wcześniej zdjęcia,z wystawy i takie domowe:)

Posted

Teraz to strach na ulicę wyjść, co z tego że biały dzień.. jak ludzie nie reagują wcale bo nie chcą się narażać .
U nas w mieście był taki przypadek, że młody chłopak wyszedł z domu no i zobaczył że chłopak biję dziewczynę (co się okazało swoją własną ) to poleciał jej na ratunek.. no i przypłacił życiem .. :( zostawił 2 (?) dzieci i żonę

Posted

[quote name='Connected']Teraz to strach na ulicę wyjść, co z tego że biały dzień.. jak ludzie nie reagują wcale bo nie chcą się narażać .
U nas w mieście był taki przypadek, że młody chłopak wyszedł z domu no i zobaczył że chłopak biję dziewczynę (co się okazało swoją własną ) to poleciał jej na ratunek.. no i przypłacił życiem .. :( zostawił 2 (?) dzieci i żonę[/QUOTE]

No niestety:(też był podobny przypadek tyle że w Anglii mój kolega stanął w obronie dziewczyny,sprzedano mu kosę i zmarł w szpitalu zostawił świeżo poślubioną żonę:(

Dobra dziewczyny muszę już iść,trzymajcie się do jutra paaaa;)

Posted

[quote name='agamewa']No niestety:(też był podobny przypadek tyle że w Anglii mój kolega stanął w obronie dziewczyny,sprzedano mu kosę i zmarł w szpitalu zostawił świeżo poślubioną żonę:(

Dobra dziewczyny muszę już iść,trzymajcie się do jutra paaaa;)[/QUOTE]

pa ,pa
miłego wieczorka życzę

Posted

Dziewczyny, ale historie opowiadacie... brr. ale tak to teraz jest, kilka takich przypadków słyszałam, a słyszeliście o przypadku jak gość dziewczynie żyletką po oczach przejechał przy bankomacie ??? dano już to było, ale tej historii to nie zapomne.. brr.

Posted

[quote name='megi82']pa ,pa
miłego wieczorka życzę[/QUOTE]
Dziękujemy;)i witamy się:)
[quote name='Viky i Ja']Aga czemu uciekłaś tak wcześnie ??? :([/QUOTE]
Mama musiała trochę pobuszować po naszej klasie..a ja biedna nuuudziłam się:(
[quote name='chrupcia']Dziewczyny, ale historie opowiadacie... brr. ale tak to teraz jest, kilka takich przypadków słyszałam, a słyszeliście o przypadku jak gość dziewczynie żyletką po oczach przejechał przy bankomacie ??? dano już to było, ale tej historii to nie zapomne.. brr.[/QUOTE]

No niestety takie czasy...:(dlatego ja trochę boję się wychodzić z psami,ostatnio jak szłam to zaczepiła mnie dosyć spora grupka chłopaków byłam tylko z Monim na ćwiczeniach (bodajże chyba w sobotę przed wystawą),wzięłam go pod pachę,no i nie obyło się bez zaczepek..o jaki ładny piesek co to za rasa..odezwać się nie dobrze nie odezwać też nie...to odpowiedziałam ...kundelek:)a oni zrozumieli i powiedzieli "ciułała":evil_lol:a ja nie kundelek:eviltong:a bo podobny do "ciułały"no tak pomyślałam sobie ...podobieństwo udeżające:evil_lol:na szczęście ta grupka chłopaków była tzw."na wesoło"heh:)

Posted

[quote name='agamewa']odezwać się nie dobrze nie odezwać też nie...[/QUOTE]
A ja tam się zawsze odzywam, nieraz jak się nic nie powie i zobaczą takie cwaniaki że człowiek się boi to jeszcze bardziej kozaczą, chyba im to przyjemność sprawia... :roll: Miałam kilka takich przypadków, że gorzej wychodził ten co się nie odezwał, jeszcze mi ta moja niewyparzona gęba na złe nie wyszła :diabloti:

Posted

[quote name='*kleo*']A ja tam się zawsze odzywam, nieraz jak się nic nie powie i zobaczą takie cwaniaki że człowiek się boi to jeszcze bardziej kozaczą, chyba im to przyjemność sprawia... :roll: Miałam kilka takich przypadków, że gorzej wychodził ten co się nie odezwał, jeszcze mi ta moja niewyparzona gęba na złe nie wyszła :diabloti:[/QUOTE]

Jak się odezwiesz to będziesz wydawała się odważna po brzęczą i odejdą (chociaż różnie to bywa?),jak się nie odezwiesz to też nie dobrze,najlepiej to nie stawać na drodze takim..chociaż to czasem trudne...

Posted

[quote name='*kleo*']Ojjj u mnie już by takie wścieklizny nie przeszły :diabloti:[/QUOTE]

Ja też tego nie lubię ale West dokładnie też tak się zachowuje jak ten psiak (do Weroniki i mojej babci)..i nie wiem co z tym zrobić???

Posted

czesc bakaraciki :)
Co do filmiku to chcialam napisac ze suczka mojego chlopaka jest taka sama jezeli ja leze na lozku a on chce podejsc to od razu jest atak na niego:diabloti:, ona ogolnie jest do niego anty i w sumie nic na nia nie dziala, ale moze jej odbija ze starosci (ma 9 lat) :roll:

Posted

[quote name='Nati28']czesc bakaraciki :)
Co do filmiku to chcialam napisac ze suczka mojego chlopaka jest taka sama jezeli ja leze na lozku a on chce podejsc to od razu jest atak na niego:diabloti:, ona ogolnie jest do niego anty i w sumie nic na nia nie dziala, ale moze jej odbija ze starosci (ma 9 lat) :roll:[/QUOTE]
Cześć:)witamy się wieczorkiem.
[quote name='Mawe']Aga zapraszamy na zdjęcia :)[/QUOTE]
Byliśmy,byliśmy śliczne foteczki,ale śliczniejsza panieneczka na nich;)

Posted

[quote name='agamewa']Ja też tego nie lubię ale West dokładnie też tak się zachowuje jak ten psiak (do Weroniki i mojej babci)..i nie wiem co z tym zrobić???[/QUOTE]
hehe fajnu yorkas :D fajne miny robi :) u mnie nie tak, ale równie śmiesznia zachowuje się Tola jak je kurzą łapę hihi kiedyś może nagram i wam pokażę:)

Posted

[quote name='karkakarka']hehe fajnu yorkas :D fajne miny robi :) u mnie nie tak, ale równie śmiesznia zachowuje się Tola jak je kurzą łapę hihi kiedyś może nagram i wam pokażę:)[/QUOTE]

Dobry pomysł z Twoim filmikiem;)filmik z tym yorasem też mnie rozśmieszył.

Posted

He he uśmiałam się z filmiku.
U mnie Bello tak robi gdy coś je a podchodzi do niego Apollo lub Rubin.Tak samo doskakuje i zęby pokazuje.:evil_lol:
Cześć Aga i duszyska :diabloti: