Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe o co miałabym się obrazić?:lol: pewnie że żałuję ale stwierdziłam że to już nie ma sensu zapuszczać bo i tak już na wystawy nie jeździmy;)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

Mam wspaniałą wiadomość przed chwilką zrobiłam nowe fotki jeszcze tylko je wrzuce na kompa i wrzuce do galerii...czekaj cierpliwie dziś będą...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Posted

[quote name='Gucci13']hehe o co miałabym się obrazić?:lol: pewnie że żałuję ale stwierdziłam że to już nie ma sensu zapuszczać bo i tak już na wystawy nie jeździmy;)[/QUOTE]
Ale jednak zdecydowaliście się:)ale urosną..
[quote name='Ola & Kajtek']Mam wspaniałą wiadomość przed chwilką zrobiłam nowe fotki jeszcze tylko je wrzuce na kompa i wrzuce do galerii...czekaj cierpliwie dziś będą...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)[/QUOTE]
Byłam i nie było?
[quote name='chrupcia']ooo fotki się pojawiły :)
Aga i West waży, bo wydaje mi się taki grubiutki chłopaki ;)[/QUOTE]

Ło Matko nawet go nie ważyłam bo aż się boje.....ale ze 4 ma pewnie..nie wiem

Posted

Hej
Zdjęcia rewelka,jak dla mnie szczególnie te z wiatrem we włosach, ale nr1 to NOS :)
Ten nosek to jak zawodowiec ufociłaś:)
Western to kawał chłopa:loveu:

Posted

[quote name='Gucci13']a ja jak się urodziłam to ważyłam tyle co Western:diabloti:[/QUOTE]
A ja 2.500...:)
[quote name='slawi']Hej
Zdjęcia rewelka,jak dla mnie szczególnie te z wiatrem we włosach, ale nr1 to NOS :)
Ten nosek to jak zawodowiec ufociłaś:)
Western to kawał chłopa:loveu:[/QUOTE]
Dzięki,mi te z nosem też się podoba.
[quote name='Pegaza']Jaki wpatrzony jak w lustereczko;)
[url]http://i52.tinypic.com/28hfzoo.jpg[/url][/QUOTE]
Dokładnie:)

Posted

[quote name='slawi']Oj, to kruszynka byłaś[/QUOTE]
No troszeczkę:)
[quote name='Connected']Zdjątka fajne ;) te zbliżenie noska słodko wygląda :evil_lol:[/QUOTE]
Mi też ta fota się podoba:)

Guest Fusiafusia
Posted

Hej....!!!! mam dobrą wiadomość fotki Kajtka są już w galerii zajżyj :evil_lol:

Posted

tak właśnie widziałam że ma taki brzuszek okrąglutki, ale co tam jak lubi to niech sobie je ;)
Jazz ostatnio jak go ważyłam to ma 2.95 :p jak myślicie dziewczyny do ilu dobije ? on w sumie taki niejadek, a przybywa mu na wadze ;)

Posted

[url]http://i56.tinypic.com/2dahrio.jpg[/url] to jest śliczne :loveu: Ma klimat :loveu:

Cześć Aga i chłopaki :multi:

Apropo siusiania o którym była mowa jakieś 5 str. wcześniej :eviltong: Buff często sika jak chłopak :oops: Prawie zawsze ma jedną nogę lekko uniesioną :evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']tak właśnie widziałam że ma taki brzuszek okrąglutki, ale co tam jak lubi to niech sobie je ;)
Jazz ostatnio jak go ważyłam to ma 2.95 :p jak myślicie dziewczyny do ilu dobije ? on w sumie taki niejadek, a przybywa mu na wadze ;)[/QUOTE]
Weścio to jest duży łasuszek..lubi sobie zjeść.
[quote name='andzia23'][url]http://i54.tinypic.com/2wqz9f6.jpg[/url] nosek jak u krecika śliczny

Jak ja bym chciała żeby mi Oskar przytył...[/QUOTE]
A ja bym chciała żeby schudły..
[quote name='karkakarka']Ja też muszę u zważyć moje dziewczyny :)
Z tym, że nie mam wagi i weta muszę się specjalnie wybrać.

Cgrupcia, a ile ma Jazz?? to powiem ci ile w tym wieku ważyła Tola.[/QUOTE]
Ja to mam taką kuchenną do 5 kg.stawiam wiaderko na szalce,taruje i bach jednego z chłopaków do wiaderka he he:),mam też taką do ważenia ale jednak pierwszy wariant jest dokładniejszy..i śmieszniejszy..zrobię póżniej fotę jak ważę:)
[quote name='tigrunia'][url]http://i56.tinypic.com/2dahrio.jpg[/url] to jest śliczne :loveu: Ma klimat :loveu:

Cześć Aga i chłopaki :multi:

Apropo siusiania o którym była mowa jakieś 5 str. wcześniej :eviltong: Buff często sika jak chłopak :oops: Prawie zawsze ma jedną nogę lekko uniesioną :evil_lol:[/QUOTE]

Cześć Be:)

Posted

[quote name='karkakarka']

Cgrupcia, a ile ma Jazz?? to powiem ci ile w tym wieku ważyła Tola.[/QUOTE]
Jazz ma 9miesięcy, znaczy 8października mu sie 9miesiąc zacznie :)

ja mam kuchnna wage do 10kg i stawiam Jazz'a na ścierce np ;)