Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Dumny Pańcia:)heh:)
Oj suczka to moje marzenie....ale z zapędem Westa nie wiem czy nie było by to trudne...on po prostu by wszystko bzykał:evil_lol:[/QUOTE]

kup mu dmuchaną lalę w sex shopie

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Aga:)
ja chyba tez wole dziewczyny... zle doswiadczenia mam po psie ktorego kiedys mialam..;)[/QUOTE]
U mnie zawsze były psy:p
[quote name='dagos1']kup mu dmuchaną lalę w sex shopie[/QUOTE]
Taaa na urodziny:)

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Aga:)
ja chyba tez wole dziewczyny... zle doswiadczenia mam po psie ktorego kiedys mialam..;)[/QUOTE]

A ja baaardzo dobrze wspominam swojego psa :) Axel był najmądrzejszym psem jakiego znałam :)

Posted

U mnie jak pamiętam za czasów mojego dzieciństwa zawsze królowały onki,i raz miałam suczkę Sarę onkę (a jednak była suczka:))ale większość to psy płci męskiej...bardzo ciepło wspominam te psiaki...

Posted

Hej Aga, ja wolę pieski ze względów 'praktycznych' , nazwijmy to tak :evil_lol:
z suczką więcej problemu bo te cieczki.. a zresztą u mnie w rodzinie same psy , więc na różnych spotkaniach świątecznych by tam ich 'zabawy' odchodziły pewnie :evil_lol:
Pączek to właśnie ma jakieś zapędy ostatnio, z moją ręką kombinuje :shake:

Posted

Ooo ja psów to nie lubię :shake: Miałam dalmatyńczyka. Głupie to to było :crazyeye: Wiecznie głodne ale to już inny temat no i jęczało to pod sklepem, jakby ze skóry obdzierali :crazyeye: Nie szło zostawić :shake: Ale jak słyszę pod sklepem to zaglądam co to no i z reguły zawsze pies :roll: Gapy takie.. :eviltong:

No.. nie ma to jak suka :loveu: :diabloti:

Cze Aga z wieczora :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Ooo ja psów to nie lubię :shake: Miałam dalmatyńczyka. Głupie to to było :crazyeye: Wiecznie głodne ale to już inny temat no i jęczało to pod sklepem, jakby ze skóry obdzierali :crazyeye: Nie szło zostawić :shake: Ale jak słyszę pod sklepem to zaglądam co to no i z reguły zawsze pies :roll: Gapy takie.. :eviltong:

Cze Aga z wieczora :multi:[/QUOTE]

Axel też czasami popłacze trochę jak idę z nim na spacer, a potem do sklepu wstąpie po coś :lol: a Jazzika nie zostawiam, bo się boje :lol:

Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]cześc małe sliczności :multi:[/FONT][/B]
[/CENTER][/QUOTE]
Witamy się wieczorkiem:)
[quote name='chrupcia']u mnie też zawsze psy były głównie dlatego że z suki mają cieczke, a psy nie, ale sunie chciałabym kiedyś mieć :)[/QUOTE]
Kasiu ja także jak i Ty chciałabym mieć sunie....ale na razie mam moich dwóch rozrabiaków i to na razie mi starczy..ale póżniej kto wie??
[quote name='Yoko2009']hej hej dotarłam i do Ciebie Aga:) widziałm wcześniej Twojego Moniego, on te włosy ma zaje....fajne:) cudne jednym słowem
Pozdrawiam i zapraszam na rozczochrane fotki[/QUOTE]
Witam i ja Ciebie:)zaraz wpadniemy na foty:)
[quote name='Connected']Hej Aga, ja wolę pieski ze względów 'praktycznych' , nazwijmy to tak :evil_lol:
z suczką więcej problemu bo te cieczki.. a zresztą u mnie w rodzinie same psy , więc na różnych spotkaniach świątecznych by tam ich 'zabawy' odchodziły pewnie :evil_lol:
Pączek to właśnie ma jakieś zapędy ostatnio, z moją ręką kombinuje :shake:[/QUOTE]
Z pieskiem też mi się wydaje że jest łatwiej:)
[quote name='tigrunia']Ooo ja psów to nie lubię :shake: Miałam dalmatyńczyka. Głupie to to było :crazyeye: Wiecznie głodne ale to już inny temat no i jęczało to pod sklepem, jakby ze skóry obdzierali :crazyeye: Nie szło zostawić :shake: Ale jak słyszę pod sklepem to zaglądam co to no i z reguły zawsze pies :roll: Gapy takie.. :eviltong:

Cze Aga z wieczora :multi:[/QUOTE]
U nas nie ma tego typu problemu..raczej jest inny zwłaszcza z Westem he he:)chociaż już się uspokoił troszkę.
Cze,cze Be:)

[quote name='chrupcia']Axel też czasami popłacze trochę jak idę z nim na spacer, a potem do sklepu wstąpie po coś :lol: a Jazzika nie zostawiam, bo się boje :lol:[/QUOTE]

Ja też bym nie zostawiła swoich chłopaków przed sklepem..strach...

Posted

[quote name='agamewa'] Z pieskiem też mi się wydaje że jest łatwiej:)[/QUOTE]

Ja też wolę pieski.:loveu:
Ogólnie to wolę chłopców niż dziewczynki.....ale dziecko to chciałam koniecznie płci żeńskiej.:p
Cześć Aga !!

Posted

[quote name='jot11']Ja też wolę pieski.:loveu:
Ogólnie to wolę chłopców niż dziewczynki.....ale dziecko to chciałam koniecznie płci żeńskiej.:p
Cześć Aga !![/QUOTE]

Cześć Jola:)pieski podobno bardziej kochają swoje pańcie:eviltong:he he:evil_lol:

Posted

Witam wieczorkiem. U mnie suczki są dla równowagi - same chłopy w domu i ja jedna, a tak to przynajmniej jakieś wsparcie :). A tak na poważnie gdy jechaliśmy po pierwszego ON'ka wszyscy panowie byli zarezerwowani i tak pojawiła się u nas Reza a dalej to już poleciało :)

Posted

[quote name='Mawe']Witam wieczorkiem. U mnie suczki są dla równowagi - same chłopy w domu i ja jedna, a tak to przynajmniej jakieś wsparcie :). A tak na poważnie gdy jechaliśmy po pierwszego ON'ka wszyscy panowie byli zarezerwowani i tak pojawiła się u nas Reza a dalej to już poleciało :)[/QUOTE]

Witamy,witamy..dawno Cię nie było...zazwyczaj tak jest jak pierwsza jest suczka czy piesek to kolejne też są tej samej płci..choć czasem są wyjątki:)

Posted

[quote name='Mawe']Jestem, ale tylko czytam niektóre wątki i znikam bo nadal cierpię na niedomiar czasu wolnego. Trzymaj jutro za nas kciuki mamy aż 15 rywalek.[/QUOTE]

Pewnie że będę..daj znać póżniej jak Wam poszło.
Aha i w jakiej już klasie jesteście????
kurczę dawno już Elik nie pokazywałaś dziewczyna pewnie zmieniła się,wydoroślała...postaraj się o fotki ok?

Posted

[quote name='agamewa']A jaką?:razz:[/QUOTE]
A takie płotki dla dzieci w drzwi jedne i drugie - przy cieczkach takiego zabezpieczenia by nie pokonali. Ale już wyobrażam sobie te śpiewy i dziękuję bardzo

Na 8 psów które przewijało i przewija się przez moje życie mieliśmy 2 samce. Chyba jednak wolę dziewuchy, chłopaki byli kochani, ale za bardzo charakterne to to było i za silne na moje ówczesne możliwości i umiejętności, obydwaj byli dużymi psami. A teraz jak już same dziołchy w domu to już tak zostanie póki co :p

Posted

Dzisiejsza porcja świeżutkich foteczek śpiochowych:)
[IMG]http://i51.tinypic.com/2udugl4.jpg[/IMG]
No tak spać razem nie można:eviltong:
[IMG]http://i52.tinypic.com/zmi6ma.jpg[/IMG]
A w oddali widać nogę...Weroniki:evil_lol:
[IMG]http://i56.tinypic.com/2hx4zme.jpg[/IMG]
A tu mój rozczochrany nietoperek:p
[IMG]http://i56.tinypic.com/9atvsp.jpg[/IMG]
[IMG]http://i53.tinypic.com/hx59bb.jpg[/IMG]