Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Aga, ja już Ci ostatnio pisałam, że mam wrażenie, że włosy urosły, a teraz widzę, że miałam rację :p

Mam nadzieję, że Ulci przez 2 miesiące też włosy podrosną...[/QUOTE]

Teraz to widać w porównaniu:pa i głowa złota intensywniejszego nabrała co nie???na razie algi odstawiłam,witamin też nie daję,mamy 2 tyg.przerwę...póżniej zaczynamy kolejne witaminki.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']Aga, ja już Ci ostatnio pisałam, że mam wrażenie, że włosy urosły, a teraz widzę, że miałam rację :p

Mam nadzieję, że Ulci przez 2 miesiące też włosy podrosną...[/QUOTE]

Ja też mam nadzieje, że Carmen tak ładnie włoski podrosną jeszcze przed Poznaniem ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Jak to gdzie ??? W domu !!! Rodziców gościłam ;)[/QUOTE]
Teraz już wiem,wyczytałam w galeri:)
[quote name='dagos1']Piękny ci Aguś wyrósł kawaler. Kiedy dokładnie ten wasz wielki dzień będzie??[/QUOTE]

Oj ten nasz wielki dzień jest 10 pażdziernika:)

Posted

[quote name='Viky i Ja']To już za wiele czasu nie zostało ;)[/QUOTE]

No nie zostało,odpuściłam trochę Moniemu i odzwyczaił mi się chodzić ładnie na ringówce,ale od 2 dni ostro zabraliśmy się i już jest o wiele lepiej:)wystawianie już opanował,tam gdzie go postawie to ładnie stoi...

Posted

Zobaczysz, że bedzie super :)
Ja teraz mam inny problem z Carmen ... Ostatnio zrobił sie z niej mały agresor :(
Szczeka i wścieka się na widok każdego psa i aż sie boję czy na wystawie nie będzie miała takiego odpału ...

Posted

[quote name='Viky i Ja']Zobaczysz, że bedzie super :)
Ja teraz mam inny problem z Carmen ... Ostatnio zrobił sie z niej mały agresor :(
Szczeka i wścieka się na widok każdego psa i aż sie boję czy na wystawie nie będzie miała takiego odpału ...[/QUOTE]

Mały agresor się zrobił, bo ona jest teraz bardzo nieszczęśliwa.

Posted

[quote name='dagos1']Mały agresor się zrobił, bo ona jest teraz bardzo nieszczęśliwa.[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Marzena Carmenka przechodzi bunt młodzieńczy:)[/QUOTE]

Oby tylko tak jej nie zostało bo oszaleć idzie :angryy::angryy::angryy:
Spokój jest tylko jak jesteśmy z chłopakami mojej przyjaciółki. Wtedy to oni "bronią stada" a Carmen czuje się zwolniona z tego obowiązku ;)

Posted

Z kolei u mnie Wcześniej Moni był taki cichutki,grzeczniutki ale Western go tak ładnie wyćwiczył że z tego aniołka zamienił się w niezłego diabełka!!!West coś cięty jest na babcie,nie odpuszcza jej na każdym kroku,a najbardziej polubił jej łydki......Harmoni to samo robi!To wyobrażcie sobie co się dzieje jak oboje widzą moją babcię?????.....
Do tej pory myślałam że Moni to taki spokojny pies....a widzę że dopiero teraz pokazuje swój prawdziwy charakterek!!!

Posted

Hihi biedna babcia ;)
Dobrze, że masz tylko dwa psy to wypada po jednym na łydkę ;) Gorzej jak by musiały się bić który pierwszy, albo po dwa, trzy na jednej nodze sie uwieszały :evil_lol:

Posted

Hej Aga, ale u was nadrabiania miałam od wczoraj :eviltong:
widać różnicę w włosie , nawet bardzo :p a do ziemi bliżej niż dalej już :evil_lol:
to się uwzięły maleństwa na babcię :evil_lol:

Posted

[quote name='dagos1']Ha, ha.
Już widzę tych dwóch łobuziaków uwieszonych na łydkach babci.
To babcia chyba omija was szerokim łukiem.[/QUOTE]
Oj tak.....ale babcia jak to moja babcia..niczego się nie boi :evil_lol:
[quote name='Connected']Hej Aga, ale u was nadrabiania miałam od wczoraj :eviltong:
widać różnicę w włosie , nawet bardzo :p a do ziemi bliżej niż dalej już :evil_lol:
to się uwzięły maleństwa na babcię :evil_lol:[/QUOTE]
No ja myślę że jak mu w takim tępie będą rosły te włoski to za parę miesięcy będę miała to czego chcę:eviltong:
[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)
ojejku 10 października to już nie tak daleko do tego wielkiego dnia :razz:[/QUOTE]
Oj Kasiu tak, to już nie długo;)nie mogę się już doczekać:loveu:

Posted

Dzieki za adres zobacze jeszcze u innych dziewczyn jakie tla dawaja na baner..
roznica duza wlos ladnie podrosl..pewnie tez papiloty pomogly..;)oprocz kosmetykow..
a co do lydkow to Liv tez atakuje wsio co sie rusza..:roll: jak za nami sie placze jakis pies to tylko Liv wypuszczam by go odgonila i jest spokoj..;)mala a taka waleczna..;)

Posted

Cześć dziewczyny:)
Może dam kilka foteczek oto i one

Mo Filip chyba kolejny do kolejki pomocników do wystawiania he he..
[IMG]http://i56.tinypic.com/t8n48m.jpg[/IMG]

Hmmmm..jaki dumny że mu pozwoliłam na taką zabawę..
[IMG]http://i53.tinypic.com/2afio9d.jpg[/IMG]

A tu jaki nieszczęśliwy o rety!!!!
[IMG]http://i52.tinypic.com/2coqx5t.jpg[/IMG]