*Agnieszka* Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='iwa63']Ale piękności [url]http://i54.tinypic.com/29ntqoh.jpg[/url][/QUOTE] Teraz z tej piękności już nic nie zostało,siedzi w papilotach i wygląda jak taka babuleńka:)he he:)ja go takiego tylko widzę raz na tydzień,a póżniej ewentualnie dla wspomnień mam na fotkach... [quote name='niunka04']Witamy się sobotnio;) Na grzybki się może wybieracie??[/QUOTE] Nie już nie:)tydzień temu mi starczyło takiego solidnego grzybobrania. [quote name='chrupcia'][url]http://i55.tinypic.com/2yv2y3k.jpg[/url] piękniś mały :loveu: Aga szalejesz z tymi stronami, mam ponad dwadzieścia w tył :lol: [url]http://i54.tinypic.com/29ntqoh.jpg[/url] kurczę co za szyk :loveu: pięknie się prezentuje i ten jego włos... :loveu: w końcu doszłam do tej stronki ;)[/QUOTE] Troszkę miałaś nadrabiania... [quote name='dysia-u']życze miłego weekendu u nas tak cudny dzień że musze sie nim pochwalić[/QUOTE] Buuu... a u nas zanosi się raczej na deszcz.....chociaż na dworze nie jest zimno. Quote
*Agnieszka* Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Dziewczyny dziś mnie tu nie będzie z Wami:(życzę każdej z Was fajnego i udanego weekendu..tylko nie szalejcie za bardzo:eviltong: Quote
Connected Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='agamewa']He he różnie z tym bywa:)no ale powiedzmy mam tę nadzieję. no różnie bywa, ale jak mu się coś nie spodoba , to ja już sobie z nim porozmawiam :mad: hehe [quote name='agamewa']Dziewczyny dziś mnie tu nie będzie z Wami:(życzę każdej z Was fajnego i udanego weekendu..tylko nie szalejcie za bardzo:eviltong:[/QUOTE] dzięki i wzajemnie ! :lol: ja to będę szalała pewnie leżąc przez cała sobotę w łóżku :evil_lol::shake: Quote
Kadina_Malina Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [CENTER][B][URL]http://i55.tinypic.com/8vpwmc.jpg[/URL][/B] [B][URL]http://i51.tinypic.com/15x4nlw.jpg[/URL][/B] [B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B] [B]Jakie kudłaski! Ach..! Piękności, cuda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] [B]Buziaki! I miziaki dla tych cukiereczków:multi:[/B] [/CENTER] Quote
chrupcia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Troszkę to mało powiedziane :evil_lol: Quote
Karolina. Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 No właśnie widzę że u ciebie światełko zgaszone dzisiaj ;) Bo tak to zawsze zielona lampka się świeci :evil_lol: Harmonii jest prze-pię-kny!!! :) Cześć Aga :) Quote
OCEANIA Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Witam Pani Agnieszko Wpadłam do Pani galerii- gratuluję, pieseczki bardzo zadbane, podziwiam. Proszę uściskać od Oceanii Bakarat Westerna (jestem pod jego ogromnym urokiem- domyśla się Pani dlaczego). Oceania Bakarat włąśnie została nową Championką Polski. Pozdrawiamy całą radosną gromadkę Quote
karkakarka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Hej Aga :) Jak to jest, że cię tu nie ma dziś? Quote
iwa63 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Witamy sie sobotnio Szkoda, że takie cudo można podziwiać raz w tygodniu ,ale coś za coś :) Quote
*Agnieszka* Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Karolina.']No właśnie widzę że u ciebie światełko zgaszone dzisiaj ;) Bo tak to zawsze zielona lampka się świeci :evil_lol: Harmonii jest prze-pię-kny!!! :) Cześć Aga :)[/QUOTE] Mały odwyk od dogo he he:) Cześć Karolina:) [quote name='OCEANIA']Witam Pani Agnieszko Wpadłam do Pani galerii- gratuluję, pieseczki bardzo zadbane, podziwiam. Proszę uściskać od Oceanii Bakarat Westerna (jestem pod jego ogromnym urokiem- domyśla się Pani dlaczego). Oceania Bakarat włąśnie została nową Championką Polski. Pozdrawiamy całą radosną gromadkę[/QUOTE] Witam serdecznie:)dziękuję za miłe słowa Pani Magdo:)Proszę przekazać uściski dla Oceanki-siostrzyczki Westerna,gratuluję sukcesu:)...jak maluszki zdrowo się chowają???? [quote name='karkakarka']Hej Aga :) Jak to jest, że cię tu nie ma dziś?[/QUOTE] Cześć Karina:)..dziś też mnie nie będzie... [quote name='iwa63']Witamy sie sobotnio Szkoda, że takie cudo można podziwiać raz w tygodniu ,ale coś za coś :)[/QUOTE] A my witamy już niedzielnie,no niestety tylko raz w tygodniu:(ale masz rację coś za coś... Quote
Karolina. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='agamewa']Mały odwyk od dogo he he:) Cześć Karolina:) [/QUOTE] To jak samo jak ja ;) Śliczny macie nowy bannerek :) Quote
chrupcia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Cześć Aga :multi: ale super banerek :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Karolina.']To jak samo jak ja ;) Śliczny macie nowy bannerek :)[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Cześć Aga :multi: ale super banerek :cool3:[/QUOTE] Cześć dziewczyny:) O tak nowy banerek..zbierałam się z nim zbierałam aż w końcu jest:)(mam jeszcze 4 w zanadrzu he he:) Zaraz uciekam aż do jutra:) Komp.jest u mamy a mi się tak nie chce "latać"z jednego budynku do drugiego ale jutro już wracam(mam nadzieję że komputer też???:)) Quote
Connected Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cześć Aga :multi: banerek cud miód :cool3: Quote
Pegaza Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cze Aga:) fotki piekne:) wlos ma dlugi niemozliwie.. a banerki robisz sama? chyba tez sobie musze u kogos zamowic bo ten turkus mi sie obrzydl..;) Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Connected']Cześć Aga :multi: banerek cud miód :cool3:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Cze Aga:) fotki piekne:) wlos ma dlugi niemozliwie.. a banerki robisz sama? chyba tez sobie musze u kogos zamowic bo ten turkus mi sie obrzydl..;)[/QUOTE] Cześć dziewczyny:) Daria nie podejrzewaj mnie o takie zdolności że potrafię sama robić banerki he he:evil_lol:jak byś zobaczyła mój banerek to pewnie byś padła:eviltong:zamawiam u Gabi,jak chcesz mogę podać link:) [B]Gabi[/B]chyba się nie obrazisz co??? Quote
dysia-u Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 mój syn też sie w tym podszkolił i nawet fajne mu wychodzą Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 No widzisz,można się nauczyć tylko trzeba chcieć:) Quote
*Jot* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='dysia-u']mój syn też sie w tym podszkolił i nawet fajne mu wychodzą[/QUOTE] Ulka,Twój syn super banerki robi.Daria chce nowy,może jej zrobi?? :cool3: Cześć Aga i chłopaki :multi: Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='jot11']Ulka,Twój syn super banerki robi.Daria chce nowy,może jej zrobi?? :cool3: Cześć Aga i chłopaki :multi:[/QUOTE] Cześć Jola:multi: Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Aga :)[/QUOTE] Cześć Karolina:multi: Quote
Connected Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 ja własnie chyba też niedługo będę musiała zmienić banerek , bo ten już troche przestarzały :evil_lol: Quote
megi82 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 witam wieczorną porą...szata robi wrażenie....długi piekny włos Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Connected']ja własnie chyba też niedługo będę musiała zmienić banerek , bo ten już troche przestarzały :evil_lol:[/QUOTE] Ja też zwlekałam i zwlekałam.... [quote name='megi82']witam wieczorną porą...szata robi wrażenie....długi piekny włos[/QUOTE] Witamy:)ten włos to nie ja go wyhodowałam..to nie moja zasługa....to szefostwo:eviltong: Ja hoduje Westernowi....i wyhodować coś nie mogę he he:) Quote
Recommended Posts