Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwa63']Ale piękności [url]http://i54.tinypic.com/29ntqoh.jpg[/url][/QUOTE]
Teraz z tej piękności już nic nie zostało,siedzi w papilotach i wygląda jak taka babuleńka:)he he:)ja go takiego tylko widzę raz na tydzień,a póżniej ewentualnie dla wspomnień mam na fotkach...
[quote name='niunka04']Witamy się sobotnio;) Na grzybki się może wybieracie??[/QUOTE]
Nie już nie:)tydzień temu mi starczyło takiego solidnego grzybobrania.
[quote name='chrupcia'][url]http://i55.tinypic.com/2yv2y3k.jpg[/url] piękniś mały :loveu:

Aga szalejesz z tymi stronami, mam ponad dwadzieścia w tył :lol:

[url]http://i54.tinypic.com/29ntqoh.jpg[/url] kurczę co za szyk :loveu: pięknie się prezentuje i ten jego włos... :loveu:
w końcu doszłam do tej stronki ;)[/QUOTE]
Troszkę miałaś nadrabiania...
[quote name='dysia-u']życze miłego weekendu
u nas tak cudny dzień że musze sie nim pochwalić[/QUOTE]
Buuu... a u nas zanosi się raczej na deszcz.....chociaż na dworze nie jest zimno.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']He he różnie z tym bywa:)no ale powiedzmy mam tę nadzieję.

no różnie bywa, ale jak mu się coś nie spodoba , to ja już sobie z nim porozmawiam :mad: hehe

[quote name='agamewa']Dziewczyny dziś mnie tu nie będzie z Wami:(życzę każdej z Was fajnego i udanego weekendu..tylko nie szalejcie za bardzo:eviltong:[/QUOTE]

dzięki i wzajemnie ! :lol: ja to będę szalała pewnie leżąc przez cała sobotę w łóżku :evil_lol::shake:

Posted

[CENTER][B][URL]http://i55.tinypic.com/8vpwmc.jpg[/URL][/B]
[B][URL]http://i51.tinypic.com/15x4nlw.jpg[/URL][/B]

[B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B]
[B]Jakie kudłaski! Ach..! Piękności, cuda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B]
[B]Buziaki! I miziaki dla tych cukiereczków:multi:[/B]
[/CENTER]

Posted

Witam Pani Agnieszko
Wpadłam do Pani galerii- gratuluję, pieseczki bardzo zadbane, podziwiam. Proszę uściskać od Oceanii Bakarat Westerna (jestem pod jego ogromnym urokiem- domyśla się Pani dlaczego). Oceania Bakarat włąśnie została nową Championką Polski. Pozdrawiamy całą radosną gromadkę

Posted

[quote name='Karolina.']No właśnie widzę że u ciebie światełko zgaszone dzisiaj ;) Bo tak to zawsze zielona lampka się świeci :evil_lol:

Harmonii jest prze-pię-kny!!! :)

Cześć Aga :)[/QUOTE]
Mały odwyk od dogo he he:)
Cześć Karolina:)
[quote name='OCEANIA']Witam Pani Agnieszko
Wpadłam do Pani galerii- gratuluję, pieseczki bardzo zadbane, podziwiam. Proszę uściskać od Oceanii Bakarat Westerna (jestem pod jego ogromnym urokiem- domyśla się Pani dlaczego). Oceania Bakarat włąśnie została nową Championką Polski. Pozdrawiamy całą radosną gromadkę[/QUOTE]
Witam serdecznie:)dziękuję za miłe słowa Pani Magdo:)Proszę przekazać uściski dla Oceanki-siostrzyczki Westerna,gratuluję sukcesu:)...jak maluszki zdrowo się chowają????
[quote name='karkakarka']Hej Aga :)

Jak to jest, że cię tu nie ma dziś?[/QUOTE]
Cześć Karina:)..dziś też mnie nie będzie...
[quote name='iwa63']Witamy sie sobotnio
Szkoda, że takie cudo można podziwiać raz w tygodniu ,ale coś za coś :)[/QUOTE]
A my witamy już niedzielnie,no niestety tylko raz w tygodniu:(ale masz rację coś za coś...

Posted

[quote name='Karolina.']To jak samo jak ja ;)

Śliczny macie nowy bannerek :)[/QUOTE]

[quote name='chrupcia']Cześć Aga :multi:
ale super banerek :cool3:[/QUOTE]

Cześć dziewczyny:)
O tak nowy banerek..zbierałam się z nim zbierałam aż w końcu jest:)(mam jeszcze 4 w zanadrzu he he:)
Zaraz uciekam aż do jutra:)
Komp.jest u mamy a mi się tak nie chce "latać"z jednego budynku do drugiego ale jutro już wracam(mam nadzieję że komputer też???:))

Posted

[quote name='Connected']Cześć Aga :multi:
banerek cud miód :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']Cze Aga:)
fotki piekne:) wlos ma dlugi niemozliwie..
a banerki robisz sama?
chyba tez sobie musze u kogos zamowic bo ten turkus mi sie obrzydl..;)[/QUOTE]

Cześć dziewczyny:)
Daria nie podejrzewaj mnie o takie zdolności że potrafię sama robić banerki he he:evil_lol:jak byś zobaczyła mój banerek to pewnie byś padła:eviltong:zamawiam u Gabi,jak chcesz mogę podać link:)

[B]Gabi[/B]chyba się nie obrazisz co???

Posted

[quote name='dysia-u']mój syn też sie w tym podszkolił i nawet fajne mu wychodzą[/QUOTE]

Ulka,Twój syn super banerki robi.Daria chce nowy,może jej zrobi?? :cool3:

Cześć Aga i chłopaki :multi:

Posted

[quote name='Connected']ja własnie chyba też niedługo będę musiała zmienić banerek , bo ten już troche przestarzały :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też zwlekałam i zwlekałam....
[quote name='megi82']witam wieczorną porą...szata robi wrażenie....długi piekny włos[/QUOTE]

Witamy:)ten włos to nie ja go wyhodowałam..to nie moja zasługa....to szefostwo:eviltong:
Ja hoduje Westernowi....i wyhodować coś nie mogę he he:)