Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karkakarka']ja się bardziej od niej stresowałam, moim błędem było to, że nie pochodziłam z nią po ringu wcześniej (jak Martyna radziła) i nie obwąchała sobie wszystkiego. Tak więc szła prawie cały czas z nosem przy ziemi :roll:[/QUOTE]

Ale teraz będziesz już wiedziała:)ale to ten stres i nerwy że człowiek pewnie zapomina to co miał zrobić myśląc o tym na spokojnie:)no nic następnym razem tak zrobicie:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy niedzielnie. Ze stresem trudno się wystawia, ale cóż choć ja wystawiam już jakiś czas w owczarkach a teraz też Elika to i tak zawsze jestem kłębkiem nerwów.
Aga my również będziemy w Poznaniu w sobotę to może uda nam się spotkać (choć ja jestem tak zestresowana, że to inni mnie zauważają :) )

Posted

[quote name='Mawe']Witamy niedzielnie. Ze stresem trudno się wystawia, ale cóż choć ja wystawiam już jakiś czas w owczarkach a teraz też Elika to i tak zawsze jestem kłębkiem nerwów.
Aga my również będziemy w Poznaniu w sobotę to może uda nam się spotkać (choć ja jestem tak zestresowana, że to inni mnie zauważają :) )[/QUOTE]

O fajnie że będziesz:)ja też pewnie będę zestresowane że z tego powodu nikogo nie zauważę..ale trzeba będzie się jakoś umówić.

Posted

[quote name='agamewa']O fajnie że będziesz:)ja też pewnie będę zestresowane że z tego powodu nikogo nie zauważę..ale trzeba będzie się jakoś umówić.[/QUOTE]

Aga zrób duży plakat dla dziewczyny z dg.:evil_lol: Zauważą wtady na 100 % i się spotkacie.:multi:

Posted

[quote name='jot11']Aga zrób duży plakat dla dziewczyny z dg.:evil_lol: Zauważą wtady na 100 % i się spotkacie.:multi:[/QUOTE]

Dobry pomysł hehe:)tylko ja to jestem taka cholera która ma słabą pamięć do twarzy,te,które często oglądam to nie he he:eviltong:np.Klaudię bym poznała na 100%,naszą Marzenkę od Viki i Carmenki też,no i te dziewczyny co często swoje foty wklejają:eviltong:
A i Martynę :)

Posted

[quote name='Princess_York']Jaakoś się poznamy :) . Cześć wieczorkiem . Dopiero wróciłyśmy z Bydgoszczy .. PADAM ! :lol:[/QUOTE]

Witamy:)fajnie że już wróciłyście:)i jak Wam dziś poszło dziewczyny?

Posted

[quote name='Princess_York']Tak sobie . Ocena bardzo dobra..
Podłoże było straszne :shake: Te kafelki ,Arwena czasami nie wyrabiała :lol:[/QUOTE]

Klaudia właśnie pisała o tych ślizgających kafelkach!!!...no to miałyście przez nie....powinni wykładzinę położyć.

Posted

[quote name='karkakarka']nie wiem co gorsze... mokra, nieskoszona trawa, czy kafelki :roll:

Gratulacje Marti :)[/QUOTE]

Wydaje mi się że ani to ani to!!!ale wybierając wolałabym mokrą i nieskoszoną chyba trawę:roll:

Posted

[quote name='Princess_York']Nie no jest dobrze :) . Bydogszcz to jest tak dla "rozrywki" tak jak każde inne ,ale tą traktuje tak na luzie :) . Cieszę się ze jest ta bdb bo mogłobyć gorzej :-D .[/QUOTE]

No pewnie że nie jest żle:)zawsze na pewno jakieś doświadczenia z wystawy się przywozi nowe co?

Posted

[quote name='Princess_York']No pewnie :) . A do hodowlanki jeszcze 2 ocen nam brakuje :p . ale zeby było jasne dzieciaków nie chcee narazie[/QUOTE]
Ale kiedyś pewnie tak co?.....
[quote name='megi82']witam się wiczornie,wpadłam na jakieś fotki,a tu nima.....ojć nie ładnie-2 psy to i 2 razy więcej fot powinno być[/QUOTE]
Witamy:)ostatnio nie mam jakoś weny twórczej do focenia chłopów moich.

West ma karę rzucił się dziś (nie dawno)na Moniego,tak go zacięcie gryzł że nie wiedziałam co robić???dopiero jak wydarłam się na nich to przestały !!!Siedzi teraz w transporterze..nie dobry,wściekły:mad:zadziora jedna no!!!!

Posted

Kiedyś tak bo mam takie plany jak Ty :p . Ale to jeszcze dłuugo . Chciałabym coś jeszcze z Arweną zrobić na wystawach ,ale kazdy mówi że marne szanse :( . Potem kupię drugą suczkę i po tej drugiej suczce może dzieci by były ,ale potem jak z przydomkiem ? Skoro nie mam hodowli ??? .

Posted

[quote name='agamewa']Klaudię bym poznała na 100%[/QUOTE]
Poczułam się wyróżniona ;)
Ale pewnie zobaczymy się dopiero w grudniu w Legionowie o ile uda mi się przyjechać, bo ja w Poznaniu będę w niedzielę.
[quote name='karkakarka']nie wiem co gorsze... mokra, nieskoszona trawa, czy kafelki :roll:[/QUOTE]
Osobiście wolałabym trawę :p

Posted

[quote name='agamewa']Dobry pomysł hehe:)tylko ja to jestem taka cholera która ma słabą pamięć do twarzy,te,które często oglądam to nie he he:eviltong:np.Klaudię bym poznała na 100%,naszą Marzenkę od Viki i Carmenki też,no i te dziewczyny co często swoje foty wklejają:eviltong:
A i Martynę :)[/QUOTE]

Bardzo mi miło :) Zwłaszcza, że ja też nie mam pamięci do twarzy więc "znam ten ból" ;)
My zobaczymy się dopiero w Legionowie bo ja podobnie jak Klaudia Poznań zaliczę w niedzielę ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Poczułam się wyróżniona ;)
Ale pewnie zobaczymy się dopiero w grudniu w Legionowie o ile uda mi się przyjechać, bo ja w Poznaniu będę w niedzielę.

Osobiście wolałabym trawę :p[/QUOTE]
Klaudia dużo fotek miałaś u siebie w galerii i na yorklandzie więc Ciebie poznałabym na bank:)
[quote name='Viky i Ja']Bardzo mi miło :) Zwłaszcza, że ja też nie mam pamięci do twarzy więc "znam ten ból" ;)
My zobaczymy się dopiero w Legionowie bo ja podobnie jak Klaudia Poznań zaliczę w niedzielę ;)[/QUOTE]
Szkoda że w Poznaniu nie zobaczymy się:(
[quote name='megi82']zazdrosny może?
ucałuj o odemnie w nosek i pomiziaj po brzuszku i za uszkiem,a nowicjusza ucałuj w noseczek i też wymiziaj,ale tak ukradkiem[/QUOTE]
Ok:)wymiziany i wycałowany:)
[quote name='Connected']a to 10czy kiedy ?
bo się wybieramy chyba ;)[/QUOTE]
10 pażdziernika:)to dawaj wybieraj się:)nie będę się czuła tam taka sama..:)

Posted

[quote name='agamewa']Klaudia dużo fotek miałaś u siebie w galerii i na yorklandzie więc Ciebie poznałabym na bank:)[/QUOTE]
Hehe no tak, już nie jestem anonimowa :evil_lol:
Ja też nie mam pamięci do twarzy, ale Ciebie Aga, Marzkę i Karinę chyba bym poznała ;)

Zapraszam na świeże bydgoskie fotki :p

Posted

[quote name='*kleo*']Hehe no tak, już nie jestem anonimowa :evil_lol:
Ja też nie mam pamięci do twarzy, ale Ciebie Aga, Marzkę i Karinę chyba bym poznała ;)

Zapraszam na świeże bydgoskie fotki :p[/QUOTE]
No nie już nie jesteś anonimowa hehe:)dobra lecę już do Ciebie:)