Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

acha ja mam problem między 2 rasami:roll:
yorkshire terrier lub springer spaniel angielski ale napewno będzie to dziewczynka wystawowo-agilitowa:evil_lol:

Posted

[quote name='Gucci13']acha ja mam problem między 2 rasami:roll:
yorkshire terrier lub springer spaniel angielski ale napewno będzie to dziewczynka wystawowo-agilitowa:evil_lol:[/QUOTE]

Ha ha,weż takiego i takiego i problemu nie będzie:evil_lol:

Posted

spacer z 4 psami??ale by było:lol:by mnie po asfalcie ciągły:mad:
nie no tata oszaleje z moimi psami:evil_lol: ale kiedyś to napewno tych psów troche będzie:p

Posted

[quote name='Gucci13']spacer z 4 psami??ale by było:lol:by mnie po asfalcie ciągły:mad:[/QUOTE]
Eee tam, ja z trzema daję radę ;) A może i czwarty kiedyś będzie, chyba że parami będą wtedy na spacery chodzić :)

Posted

[quote name='*kleo*']Eee tam, ja z trzema daję radę ;) A może i czwarty kiedyś będzie, chyba że parami będą wtedy na spacery chodzić :)[/QUOTE]

Ja to lubię takie gromadki a w domu jak fajnie jest?

Posted

[quote name='agamewa']Ja to lubię takie gromadki a w domu jak fajnie jest?[/QUOTE]
Jasne :) Już nawet ostatnio do mamy mówiłam, że jak chłopaki pójdą do nowych domów to smutno będzie ;)

Posted

[quote name='Gucci13']ale ja bym miała ciągniki a nie 2 yorkaski i pinczerka:evil_lol:
Bax-55kg
spaniel-20kg
2 yorki-5kg:eviltong:[/QUOTE]
Ja tam w przyszłości jedną sztukę jakąś większą też mam w planach ;)

Posted

[quote name='Gucci13']wiadomo już jaka rasa?
mi się też afgany podobają:loveu:[/QUOTE]
Ja dla siebie chętnie bym nabyła terriera irlandzkiego bądź airedale, a mojej mamie marzy się pudel królewski. Ale ja chyba przy terrierzyskach zostanę :)

Posted

[quote name='Gucci13']gusty podobne mamy:lol:
dobra ja spać ide bo na 6 trzeba wstać :placz:[/QUOTE]
[quote name='agamewa']Ja też już dziewczyny zmykam:(pa[/QUOTE]
A ja jeszcze trochę galerie pozwiedzam :)
Dobranoc dziewczyny :)

Posted

[quote name='agamewa']Teraz to już serio uciekam,ale tak ciężko jest się z tąd odkleić,zawsze coś ciekawego,zawsze coś:)
D o b r a n o c-pchły na noc,karaluchy pod poduchy....i takie tam:)dobra idę spać bo już bredzę:)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Wpadnijcie jutro:)
na kawę:)
ze śmietanką:)[/QUOTE]

Ja już jestem z kawusia ale z mleczkiem;)