Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorkomanka']Może Monik coś zjadł?[/QUOTE]

Podejrzewam że przemycił parówkę kotu,a ja mu nie daję takich smakołyków,bądż znalazł coś na ogrodzie?teraz już biega wesoły,i nic nie widać po nim że coś by mu dolegało,no po za tą biegunką..ale z łapką chyba ok już jest,zresztą wet obejrzy to postanowi co z tym zrobić,bynajmniej teraz jak się przyjrzałam to nie widzę nic na tym pazurze ani złamania,no nie wiem?

Posted

[quote name='agamewa']Dziękujemy za troskę:)dziewczyny na Was zawsze można liczyć,na słowa otuchy i w ogóle!Jak ja się cieszę że tu trafiłam,nie wyobrażam już sobie gdyby mnie tu nie było...[/QUOTE]
Hej Aguś :loveu:
Ja też sobie życia bez dogo nie wyobrażam :)

Posted

[quote name='Borówka16']Hej Aguś :loveu:
Ja też sobie życia bez dogo nie wyobrażam :)[/QUOTE]

Hej:)oj ja też nie wyobrażam!!!!bez dogo bym nie miała Monisia!!!

Kurcza post pod postem napisałam:)

Posted

[quote name='Mawe']Wraóciłam, ale jakoś brak mi czasu. Dzieci, praca, dom i zwierzaki pochłaniają cały czas i nawet do teraz nie zgrałam zdjęć z wczasów.[/QUOTE]

No niestety najgorszy to jest ten upływ czasu,tak błyskawicznie ucieka .... ale myślę że jakoś uda Ci się pogodzić jedno z drugim i będziesz tu wpadać chociaż od czasu do czasu:)jak wystawy z Elizką??wystawiasz ją jeszcze?będziesz?

Posted

[QUOTE]jak wystawy z Elizką??wystawiasz ją jeszcze?będziesz? [/QUOTE]
Tak właśnie przed chwilką wpisałam się do Wrocławia (dobrze, że mi sym przypomniał) i myślę jeszcze na 2 tu blisko nas. Miałyśmy być w Krakowie, ale niestety odwiałam dzisiaj męża do szpitala - jutro ma operację przepukliny - i to pokrzyżowało nam plany.
A kiedy Wasze wystawy?

Posted

[quote name='Mawe']Tak właśnie przed chwilką wpisałam się do Wrocławia (dobrze, że mi sym przypomniał) i myślę jeszcze na 2 tu blisko nas. Miałyśmy być w Krakowie, ale niestety odwiałam dzisiaj męża do szpitala - jutro ma operację przepukliny - i to pokrzyżowało nam plany.
A kiedy Wasze wystawy?[/QUOTE]
Nasza pierwsza wystawa będzie 10 pażdziernika w lLgionowie,póżniej międzynarodówka w Poznaniu(prawdopodobnie) i zimowa w w grudniu w Legionowie.
[quote name='Kadina_Malina']Witamy wieczorkowo :multi:[/QUOTE]
My też witamy:)
[quote name='Karolina.']Cześć Aga :)

To dobrze że z Monim już oki :)[/QUOTE]

Cześć:)kamień spadł mi z serca a tak bardzo się bałam:(

Posted

[quote name='agamewa']Nasza pierwsza wystawa będzie 10 pażdziernika w lLgionowie,póżniej międzynarodówka w Poznaniu(prawdopodobnie) i zimowa w w grudniu w Legionowie.([/QUOTE]

To "prawdopodobnie" wcale mi sie nie podoba :mad::mad::mad:
Liczę, że spotkamy się w tym roku dwa razy ;)

We Wrocławiu tez będę, ale towarzysko z moją Przyjaciółką i jej cudnym pudlem więc na pewno o yorki "zahaczę" i pokibicuję dogomaniackiej ślicznotce ;)