*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Princess_York']tak sie trzepocze i tak biega ... A do tego dochodzi ocieranie o wszystko i spadają :-D .[/QUOTE] W takim razie u Was ubranko jest koniecznością. Ale jak jej jeszcze bardziej włoski podrosną to raczej już tego problemu mieć nie będziecie(tak mi się wydaje?)bo ten sam problem miałam z Weściakiem,Harmoni jak ma już takie długaśne to nie gubi papilotków:) Quote
tigrunia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ojej ale trafiłam na śliczne fotki :multi: :loveu: Cześć Agniesia :loveu: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']W takim razie u Was ubranko jest koniecznością. Ale jak jej jeszcze bardziej włoski podrosną to raczej już tego problemu mieć nie będziecie(tak mi się wydaje?)bo ten sam problem miałam z Weściakiem,Harmoni jak ma już takie długaśne to nie gubi papilotków:)[/QUOTE] tak też myśle ,jak wlos podrośńie to będzie trzymał papiilota :) . Ale i tak ubranko nosić będzie . Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='tigrunia']Ojej ale trafiłam na śliczne fotki :multi: :loveu: Cześć Agniesia :loveu:[/QUOTE] Cześć Be,zebrałam się w końcu i porobiłam troszkę foteczek,a miałam takiego lenia..... Quote
tigrunia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ja się właśnie zbieram i zgrywam wakacje ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='tigrunia']Ja się właśnie zbieram i zgrywam wakacje ;)[/QUOTE] O to fajnie wpadnę do Ciebie na foteczki:) Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Hej Aga :loveu: Ale super te focie ogrodowe :p Moniś jakie papilotki ma :razz: A rudzielec sąsiadów boski - jak ja kocham koty :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Aga :loveu: Ale super te focie ogrodowe :p Moniś jakie papilotki ma :razz: A rudzielec sąsiadów boski - jak ja kocham koty :loveu:[/QUOTE] Dzięki,za parę dni znowu może obfocę moje maluchy:) Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']Dzięki,za parę dni znowu może obfocę moje maluchy:)[/QUOTE] Obfacaj ,obfacaj - my ich nigdy dość nie mamy :loveu: Aga , Ty byłaś dziś u mnie na fotkach ? :) Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Borówka16']Obfacaj ,obfacaj - my ich nigdy dość nie mamy :loveu: Aga , Ty byłaś dziś u mnie na fotkach ? :)[/QUOTE] Ojojoj chyba nie????juuuuuuż lecę do Ciebie!!! Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']Ojojoj chyba nie????juuuuuuż lecę do Ciebie!!![/QUOTE] To leć ,leć - bo dużo foteczek jest :loveu: Quote
*kleo* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [URL]http://i38.tinypic.com/2r41v0x.jpg[/URL] jaki kolorowy :lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='*kleo*'][URL]http://i38.tinypic.com/2r41v0x.jpg[/URL] jaki kolorowy :lol:[/QUOTE] No tak,tak troszeczkę:)dziś po tych fotkach w ogrodzie....wytarzał mi się w zdechłej ususzonej żabie....fuj! Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 O fuj . No to nie fjnie . Kiedyś u Nati coś takiego było ,tylko że Coco chciał się bawić ze zdechłym ptakiem blee . Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Biedak:)nie zrobił tego celowo po prostu jej nie zauważył,zobaczył traweczkę a kocha tarzanko to skorzystał z okazji no a tam był ten umarlak!!! Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bywa .. :) . Nie widział jej hihi . Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Princess_York']Bywa .. :) . Nie widział jej hihi .[/QUOTE] No nie....... :) Quote
chrupcia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Aga cóż mogę powiedzieć... chłopcy są przecudni :loveu: ale najbardziej jestem zakochana w Weściu :loveu: [url]http://i37.tinypic.com/5pld2u.jpg[/url] Weściowi mojemu sie coś fryzurka zburzyła, a Pani nie poprawiła :mad: ;) i ma długie włoski :loveu: nie papilotujesz go? :p [url]http://i38.tinypic.com/2r41v0x.jpg[/url] Moni wygląda jak dziewczynka, a jak profesjonalnie zapapilotowany :razz: piękniś nasz forumowy :loveu: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Obaj są śliczni ,jednak bardziej mój typ to Moniś :loveu: :) . Przystojnych masz facetów :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='chrupcia']Aga cóż mogę powiedzieć... chłopcy są przecudni :loveu: ale najbardziej jestem zakochana w Weściu :loveu: [url]http://i37.tinypic.com/5pld2u.jpg[/url] Weściowi mojemu sie coś fryzurka zburzyła, a Pani nie poprawiła :mad: ;) i ma długie włoski :loveu: nie papilotujesz go? :p [url]http://i38.tinypic.com/2r41v0x.jpg[/url] Moni wygląda jak dziewczynka, a jak profesjonalnie zapapilotowany :razz: piękniś nasz forumowy :loveu:[/QUOTE] Weściu to też moja taka pierwsza miłość ,a te pierwsze miłości są zawsze bardzo silne-najmocniejsze:)Harmonisia też kocham i ubóstwiam ale Weścia jakoś tak kocham inaczej:)on jest taki przylepka no i jesteśmy już rok,w poniedziałek minie równy roczek odkąd jest ze mną,pamiętam tą jedną chwilę to były jakieś 4 dni po jego przyjeżdzie do domku,niestety musiałam iść do szpitala(byłam w 7 miesiącu ciąży i wyszły jakieś komplikacje)-praktycznie nie zdążyliśmy się sobą zbytnio jeszcze nacieszyć,ale jakaś niewidzialna więż już powstała!!!No i szybko się ubierałam i tak rzuciłam te swoje ciuszki na fotel,Weściu dopadł do nich i wyobrażcie sobie że dopóki nie wróciłam spał na nich a o zabraniu ich nie było mowy!!!Jak mama mi o tym opowiedział to aż łza mi się w oku zakręciła bo nie spotkałam jeszcze tak silnej psiej miłości!!!! Quote
chrupcia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Weściu to unikat :loveu: on jest taki słodki, a dumny, poważny :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='chrupcia']Weściu to unikat :loveu: on jest taki słodki, a dumny, poważny :loveu:[/QUOTE] Tak nawet Pani Małgorzata to powiedziała!!że jest jeden w swoim rodzaju,że to taka gwiazda:)..ale z kolei on nie ma tej gracji podczas dynamiki co ma Moni,tej uniesionej głowy i ogonka,tego płynnego ruchu czy nawet wystawiania(żeby tak było na wystawie!!!!),różnią się chłopaki między sobą:) Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Princess_York']Obaj są śliczni ,jednak bardziej mój typ to Moniś :loveu: :) . Przystojnych masz facetów :evil_lol:[/QUOTE] A mój typ to Weścik :) Uwielbiam takie ciemniejsze yorki ;) Aga, Moniś w różu wygląda słodziutko ;) Quote
Recommended Posts