*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć Aga. Moje dziewczyny też lubią zajmować się Dakarem. Karolina moja najlepiej go czesze ale niestety teraz z tą złamaną ręką nic nie może zrobić :-([/QUOTE] Hej:)dojdzie do siebie biedula to będzie się zajmować;)ale pomoc zawsze jest co nie Aga??? Quote
Aga&Dakar Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Oj tak i tylko dlatego zdecydowałam się na psa no i niedługo będzie pewnie drugi :-) Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Oj tak i tylko dlatego zdecydowałam się na psa no i niedługo będzie pewnie drugi :-)[/QUOTE] Wow,wow,wow Aga.....super!!a masz wybraną już hodowlę???to będzie wystawowy czy po prostu kolega dla Dakarka??? Quote
chrupcia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Viky i Ja'] Ja zresztą nie lubię jak ktoś poza mną robi cokolwiek z dziewczynami ;) W końcu ja wszystko robię najlepiej :evil_lol:[/QUOTE] Również się podpisze, też tak mam :p jak robie przy Jazziu wszystko NAJ :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='chrupcia']Również się podpisze, też tak mam :p jak robie przy Jazziu wszystko NAJ :eviltong:[/QUOTE] Wydaje mi się że każdy tak ma:)ale jak ja np.widzę że Wera daję sobie radę to mogę jej powierzyć jakieś zadanko przy chłopakach:) Dziewczyny zobaczcie jaka fajna fryzurka-kurcza żebym była odważniejsza Westa bym tak obcieła zobaczcie:[IMG]http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/72/99/30/1172993073_4[/IMG] Quote
Yorkomanka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Fryzurka całkiem fajna ale ja bym D tak nie obcięła musi mieć falbankę:lol: Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Aga :) Wpadłam się przywitać :) Fryzurka ta jest bardzo łatwa do ścięcia ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='laurin']Cześć Aga :) Wpadłam się przywitać :) Fryzurka ta jest bardzo łatwa do ścięcia ;)[/QUOTE] Cześć Ania-fajnie że już wróciłaś:) Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Wpadłam dziś na moment... Jak się dzieciaczki mają? Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='laurin']Wpadłam dziś na moment... Jak się dzieciaczki mają?[/QUOTE] Damian rośnie jak na drożdzach,mając 9 miesięcy rwie się do chodzenia,martwi mnie tylko jedno że nie wyrżnął mu się żaden ząb!!!Pozostała 2 ok!!Wera pomaga przy psach-widziałaś na fotkach(troszkę wcześniej)jak Harmoniego wystawiała???:) Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 widziałam widziałam :) Sliczną masz córunię. Wiadomo że urodę po Tobie odziedziczyła. A o ząbki się nie martw, wyjdę napewno, ale możliwe że będą szły wszystkie tak na raz :( Wspólczuję tym naszym maluszkom :( Szymuś lekko znosił ząbkowanie, ale Adrianek już nie :( Niedawno skończyły mu wychodzić czwórki... Nacierpiał się biedaczek... Moje chłopaki tez tak wczas chodziły :) Na jedno dobrze, a na drugie ;) wiesz... urwanie glowy :D Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='laurin']widziałam widziałam :) Sliczną masz córunię. Wiadomo że urodę po Tobie odziedziczyła. A o ząbki się nie martw, wyjdę napewno, ale możliwe że będą szły wszystkie tak na raz :( Wspólczuję tym naszym maluszkom :( Szymuś lekko znosił ząbkowanie, ale Adrianek już nie :( Niedawno skończyły mu wychodzić czwórki... Nacierpiał się biedaczek... Moje chłopaki tez tak wczas chodziły :) Na jedno dobrze, a na drugie ;) wiesz... urwanie glowy :D[/QUOTE] Dzięki:) Boję się tego wychodzenia na raz,czytałam gdzieś kiedyś że było takie zdarzenie o wychodzeniu ząbków wszystkich na raz,dziecko umarło bo mu czaszkę rozsadziło!!!!!!!!!!!!!!okropne!!!!! Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 O Boże Aga nie gadaj TAKICH RZECZY!!!!!!!!!!!!!!!! tfu tfu no jak możesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mojemu bratu jak miał 10 miesięcy szły wszystkie na raz. Mama mówiła że cierpiał bardzo ale mama od razu była u lekarza! Dostał antybiotyk i zastrzyki ale było mu lżej bo tak nie bolało! Najgorzej jest do tego przebicia, a później już nie boli. Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='laurin']O Boże Aga nie gadaj TAKICH RZECZY!!!!!!!!!!!!!!!! tfu tfu no jak możesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mojemu bratu jak miał 10 miesięcy szły wszystkie na raz. Mama mówiła że cierpiał bardzo ale mama od razu była u lekarza! Dostał antybiotyk i zastrzyki ale było mu lżej bo tak nie bolało! Najgorzej jest do tego przebicia, a później już nie boli.[/QUOTE] Ja wiem że tfu tfu ale było takie zdarzenie!!! Dziwi mnie to od czego to zależy że zęby tak póżno wychodzą???czym to może być spowodowane??? Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 to chyba tak jakoś się samo normuje... Różnie się dzieci rozwijają... U mnie np. Szymuś miał straszny kłopot z mówieniem... wiesz takimi normalnymi słowami. Gaduła była z niego zawsze ale jakieś 3 miesiące temu dopiero zaczę mówić "po polskiemu" tak że każdy, nie tylko mama ;) go zrozumie. ma 4 latka. Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='laurin']to chyba tak jakoś się samo normuje... Różnie się dzieci rozwijają... U mnie np. Szymuś miał straszny kłopot z mówieniem... wiesz takimi normalnymi słowami. Gaduła była z niego zawsze ale jakieś 3 miesiące temu dopiero zaczę mówić "po polskiemu" tak że każdy, nie tylko mama ;) go zrozumie. ma 4 latka.[/QUOTE] No to u mnie też tak było z Filipem,teraz skończył 5 lat i już można go zrozumieć ale wcześniej,bardzo słabo mówił,z kolej Weronika jak miała 2 lata zaczęła płynnie mówić zdaniami!!!!!!!! Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Sama widzisz! Nic się nie martw :) Będzie dobrze z ząbalkami! szkoda że nie mieszkamy bliżej :) Miałybyśmy pewnie wiele wspólnych tematów ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='laurin']Sama widzisz! Nic się nie martw :) Będzie dobrze z ząbalkami! szkoda że nie mieszkamy bliżej :) Miałybyśmy pewnie wiele wspólnych tematów ;)[/QUOTE] No właśnie!!!!yorki,dzieci,ach.......szkoda:( Quote
chrupcia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [url]http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/72/99/30/1172993073_4[/url] fajna :) tylko że ja jakoś z firanką lubie chyba :p Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='chrupcia'][url]http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/72/99/30/1172993073_4[/url] fajna :) tylko że ja jakoś z firanką lubie chyba :p[/QUOTE] Ja też lubię taką firaneczkę,widziałam taką gdzieś na yorku do samej ziemi,ale ja chyba i tak i tak się nie zdecyduję,za bardzo czekałam u Westa na długi włos żeby teraz zrobić tak ciach,ciach,nie nie miałabym odwagi!!! Quote
chrupcia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agamewa']Ja też lubię taką firaneczkę,widziałam taką gdzieś na yorku do samej ziemi,ale ja chyba i tak i tak się nie zdecyduję,za bardzo czekałam u Westa na długi włos żeby teraz zrobić tak ciach,ciach,nie nie miałabym odwagi!!![/QUOTE] Ja tak nie miałam odwagi przy Jazziowych włosach, ale w końcu się zdecydowałam :p Quote
Angelika_Roser Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]tu jak zwykle dyskusja kwitnie, fajnie! pozdrawiamy[/FONT][/B]:loveu: [/CENTER] Quote
*Agnieszka* Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]tu jak zwykle dyskusja kwitnie, fajnie! pozdrawiamy[/FONT][/B]:loveu: [/CENTER][/QUOTE] Witamy i też pozdrawiamy:) Quote
*Agnieszka* Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Cześć laski:) Co tam u Was słychać?? Wyobrażcie sobie że w końcu Amber się odezwał!!!!i paczkę już nawet wysłali....po tym jak kazałam kasę zwrócić:eviltong: Quote
karkakarka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 hehe no to szybko... dobrze, że w ogóle się odezwali. Ile można czekać ;/ Quote
Recommended Posts