karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mshume']Podobno się nią interesują, jest prezentowana pacjentom ;) jest mała, jak pinczerka ok.5 kg.[/QUOTE] Oby się nia tylko żaden rozmnarzacz nie zainteresował jak taka pinczerkowata :shake: Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 W tym cały problem. Wizięłabym ją ,a le na Pchłę czekam. Maddalena, co radzisz? Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mshume']Nie no ten był przeuroczy, zagadywał mnie, francjaelegancja. A potem coś bredził, że wymusiłam pierwszeństwo czy cuś ;)[/QUOTE] No to świnia w białych rękawiczkach ;) Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wam to powiem: ciutek winy mojej w tym było ;) Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 kiedy kolejny termin? rob to prwko bo trzeba po Polsce podrozowac , schroniska zwiedzac :D Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Magda jak jutro podejdziesz to dowiedz się wszystkiego. O charakterek dokładnie wypytaj. Jesli nie będą chcieli ciachać to wyciągamy ja i szukamy DT gdzie się ją wysterylizuje. Jesli jest mała i niekłopotliwa to napewno coś znajdziemy. Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mshume']Wam to powiem: ciutek winy mojej w tym było ;)[/QUOTE] NO to następnym razem nie wymusisz pierszeństwa i juz ;) Trzeba mu było powiedzieć, że Ty się uczyłas tak jeździć zeby móc w Warszawie przetrwać :p Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 karolina. nawet ja wysciskam!!! o wszystko sie dowiem! i zrobie fotencje. Opowiem tez jak nosilo sie ja na rekach, zebyscie mi zazdroscily i mgusiem przyjechaly na gagarina :P Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kolejne podejscie 19.04. Maddalena, tylko jeźdź tam z samego rana, wiesz. Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kurde, mogłam iść o 5 nad ranem...nie spałam, pewien chwilowy domownik nie dawał mi spać. Niestety, nie było to przyjemne :D Pójdę, ale ne z samego rana! wiesz ;) Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Madallena']karolina. nawet ja wysciskam!!! o wszystko sie dowiem! i zrobie fotencje. Opowiem tez jak nosilo sie ja na rekach, zebyscie mi zazdroscily i mgusiem przyjechaly na gagarina :P[/QUOTE] No wiem, wiem, że głupia jestem żeby Cię prosić o coś co oczywiste. Ale to nie z niedowierzania w Twoje doświadczenie tylko z zaangazowania w sprawę ;) Ja juz Ci zazdroszczę, Twojej księżniczki Nany, a Ty mi jeszcze dodatkowe atrakcje chcesz zafudnować.... Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 hehe, chcesz taka Nane? :D troche ich jest :P:P Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Oj marzę o takiej Nanie. Tylko, że u mnie 43m2 i wszędzie dookoła osiedla tabliczki "Zakaz wyprowadzania psów". Jak takie zakazy łamię z kurdupelkami to nawet nikt nie zauważa ale takiego benia to ciężko przeoczyć. Może kiedyś jakiegoś na tymczas wezmę to zobacze jak sprawa wyglada w praktyce ;) Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 bardzo dobre podejscie! DT dla skundlonego, zmniejszonego benia :) I kanape od razu rozloz! Mowia, ze te psy na podworko sie nadaja! A doopa! Na kanape i do lozka ;) ( w loku krotko niestety wytrzymuje, daltego lubuje sie w mikrusach bo one wytrzymuja cala noc :P ) a wrcajac do meritum sprawy... BRAK jakiegokolwiek! Nie ma zdjec, informacji, mozemy smiecic :D Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O matko tak się wtulić na łóżku w ogromne futro w zimowa zawieruchę....Ech marzenia ;) Na razie śmiecimy i podbijamy wątek, jutro poważnie bierzemy się za malutką. Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wypozycze CI Nane jak chcesz :) na jakas sobote...wieczorem :D Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jakbyś kogos do opieki dla niej szukała to ja baaaardzo chetnie. Moje dzieci jak sama widziałaś również :) Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 rany :) jak milo ;) dziękuję! jak na razie nie potrzebuje, ale nie oznacza to, ze nie skorzystam :D (bierze KAJET i zapisuje sobie to zdanie) jak na razie ...wakacje - calkowicie dopasowuje je do zwierzakow. Jade na dzialke niedaleko Warszawy. Las, domek, woda- cud miód malina! no i ok 8 psiaków różnej wielkości ze mną :) Quote
mshume Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mała jest SŁODZIAK, widziałam na mms :) Potem Maddalena wklei zdjęcia :) Quote
Awit Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jedni mają mmsy a inni czekają i czekają w koncu pójdą spać Quote
Recommended Posts