Jump to content
Dogomania

MA JUŻ NOWY DOM !!!!Znaleziona mała sarenkowata sunia czekoladowa !!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='mshume']Podobno się nią interesują, jest prezentowana pacjentom ;) jest mała, jak pinczerka ok.5 kg.[/QUOTE]

Oby się nia tylko żaden rozmnarzacz nie zainteresował jak taka pinczerkowata :shake:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mshume']Nie no ten był przeuroczy, zagadywał mnie, francjaelegancja. A potem coś bredził, że wymusiłam pierwszeństwo czy cuś ;)[/QUOTE]

No to świnia w białych rękawiczkach ;)

Posted

Magda jak jutro podejdziesz to dowiedz się wszystkiego. O charakterek dokładnie wypytaj. Jesli nie będą chcieli ciachać to wyciągamy ja i szukamy DT gdzie się ją wysterylizuje. Jesli jest mała i niekłopotliwa to napewno coś znajdziemy.

Posted

[quote name='mshume']Wam to powiem: ciutek winy mojej w tym było ;)[/QUOTE]

NO to następnym razem nie wymusisz pierszeństwa i juz ;)
Trzeba mu było powiedzieć, że Ty się uczyłas tak jeździć zeby móc w Warszawie przetrwać :p

Posted

[quote name='Madallena']karolina. nawet ja wysciskam!!! o wszystko sie dowiem! i zrobie fotencje. Opowiem tez jak nosilo sie ja na rekach, zebyscie mi zazdroscily i mgusiem przyjechaly na gagarina :P[/QUOTE]
No wiem, wiem, że głupia jestem żeby Cię prosić o coś co oczywiste. Ale to nie z niedowierzania w Twoje doświadczenie tylko z zaangazowania w sprawę ;)
Ja juz Ci zazdroszczę, Twojej księżniczki Nany, a Ty mi jeszcze dodatkowe atrakcje chcesz zafudnować....

Posted

Oj marzę o takiej Nanie. Tylko, że u mnie 43m2 i wszędzie dookoła osiedla tabliczki "Zakaz wyprowadzania psów". Jak takie zakazy łamię z kurdupelkami to nawet nikt nie zauważa ale takiego benia to ciężko przeoczyć.
Może kiedyś jakiegoś na tymczas wezmę to zobacze jak sprawa wyglada w praktyce ;)

Posted

bardzo dobre podejscie! DT dla skundlonego, zmniejszonego benia :)
I kanape od razu rozloz! Mowia, ze te psy na podworko sie nadaja! A doopa! Na kanape i do lozka ;) ( w loku krotko niestety wytrzymuje, daltego lubuje sie w mikrusach bo one wytrzymuja cala noc :P )

a wrcajac do meritum sprawy... BRAK jakiegokolwiek! Nie ma zdjec, informacji, mozemy smiecic :D

Posted

rany :) jak milo ;) dziękuję!

jak na razie nie potrzebuje, ale nie oznacza to, ze nie skorzystam :D (bierze KAJET i zapisuje sobie to zdanie)
jak na razie ...wakacje - calkowicie dopasowuje je do zwierzakow. Jade na dzialke niedaleko Warszawy. Las, domek, woda- cud miód malina! no i ok 8 psiaków różnej wielkości ze mną :)