elinka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Przyznam, że do odłożenia adopcji pieska na dalszy termin to troszeczkę ja przekonałam tę Panią. Myślę, że dla pieska, który trafi do tego domku będzie tak lepiej. :roll: Quote
mikoada Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dobro pieska najważniejsze. Widocznie tak musiało być... Quote
m0niska Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Elinko, Gapa już jest u nas. więcej na wątku Gapiszcza :) Quote
Monika.D Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Skoro uznałaś, że tak będzie lepiej dla pieska to pewnie tak jest... Quote
malami Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Rufi pojechał z Magdą na długi weekend z dużą ilością psów i chyba z dzieciakami. Bedzie ćwiczyć przywołanie i podawanie łapy.:multi: Quote
m0niska Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 I jak przystojniak nasz Rufi, jakieś widoki na domek?? gdybym miała jeszcze jeden pokój więcej od razu bym Go zabrała... cały czas myślę o Tym przystojniaku więcej nie ma dnia żebym myślami nie przebiegła wokół Jego 4 łapek... Quote
Atomowka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Widoki na domek póki co marne niestety. To na prawdę super psiak, kochany przytulak a nikt się nim nie interesuje bo ludzie tylko na wygląd niestety patrzą.:-( Ale ja wiem i mocno w to wierzę, że gdzieś jest ten najwspanialszy domek dla niego tylko jeszcze ten domek nie dopatrzył się Rufciaka .Teraz Rufi jest na wycieczce z Magdą, pewnie pilnie się uczy nowych sztuczek, mały diabełek :evil_lol: Quote
elinka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Atomówko, a co z tym drugim domkiem w spadku po Mice, który zainteresował się Rufim? Chodzi mi o tę Panią, która była już na spotkaniu z psiakiem. Czy się rozmyśliła? :roll: chodzi o domek nr7 z wątku "25" Quote
Atomowka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No Pani z synkiem poznała Rufiego osobiście. Oczywiście tak jak przypuszczałyśmy Rufi był bardzo grzeczny, Pani się spodobał ale powiedziała, że musi to przegadać z mężem i ma się odezwać. Niestety nie odezwała się póki co, ale może jeszcze zadzwoni. Czekamy Quote
elinka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Mam nadzieję, że Pani zagląda tutaj na wątek Rufiego, ale w razie czego wysłałam do niej e-maila z zapytaniem, jaką decyzję podjęła w sprawie adopcji chłopaka? :roll: Quote
malami Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Elinko, Napisałam wczoraj popołudniu do Pani z przypomnieniem i czekamy. Quote
Atomowka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja mam nadzieje, że Pani po prostu bardzo poważnie podchodzi do adopcji i dlatego to tyle trwa. Marta jak Rufi sprawuje się na wyjeździe? Rozmawiałaś z Magda? Quote
malami Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Tez mam taką nadzieję, że to poważna decyzja i trzeba ją podjąć spokojnie i rozważnie. Muszę do Magdy napisać lub zadzwonić, też jestem bardzo ciekawa jakie postępy zrobił. Odezwę się jeszcze dziś wieczorem. Quote
imagine Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Sorry, że się nie rozpiszę, ale melduję, że łapę podajemy już profesjonalnie :D Super psiak z tego Rufciaka jest, naprawdę. Ja to dużą nadzieję mam na ten dom, bo byłby dla młodego świetny. Z wyjazdu to powiem jeszcze, że bardzo fajnie się Rufi odnalazł w samochodzie, trochę się obawiałam jak to będzie-jechałam z nim pierwszy raz(poza jedną przejażdżką do parku, ale wtedy był w bagażniku kombiaka) w dodatku z trzema innymi psami w samochodzie. Był bardzo grzeczny i mogę powiedzieć,że zdecydowanie jest pasażerem, który woli miejsce przy oknie :D Zdjęcia z podawania łapiszona: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
malami Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 O jak pięknie:multi::loveu:. A był grzeczny na wyjeździe, tak ogólnie? Quote
imagine Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No of course :D Tylko się ciągle nie zakropliliśmy, bo tam było oczko wodne odwiedzane przez Rufciaka kilka razy dziennie ;) Ale przeglądałam go i na szczęście nie znalazłam żadnych kleszczy. Był z ami 5-cio miesięczny labek, z którym się Rufi wygłupiał do upadłego :D Na spacerkach ładnie się pilnował, z ludźmi(a było nas 20 osób) też bez problemu-niezależnie czy mieli 2 lata, 10, 20, czy trochę więcej ;) Quote
Atomowka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Marta co to za pytanie czy był grzeczny? Przecież Rufi jest zawsze grzeczny! Nie ma co dziewczyny, niesamowicie inteligentny i pojętny jest ten "nasz wspólny" psiak. Marta nie na razie cisza w meilach ? Nic Pani nie pisała? Quote
elinka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 U mnie dwa dni temu było info, że odczytano e-maila na komputerze tej Pani, ale żadnej odpowiedzi do tej pory nie otrzymałam. Quote
malami Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 U mnie na mailach też cisza. Dzwoniłam niestety nikt nie odbierał, nagrałam się na poczte, wieczorem napisałam sms i cisza.:shake: Quote
imagine Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Uwaga, uwaga ! Zapraszamy do obejrzenia filmiku z dzisiejszego spaceru :D http://www.youtube.com/watch?v=NQbaS0eRjmU Quote
Recommended Posts