Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ zdjęcie Recusia które Wam wkleiłyśmy wcześniej jest bardzo niewyraźne postanowiłam się troszkę poprawić. To nasz kochany Recuszek:

[IMG]http://i46.tinypic.com/20u5w79.jpg[/IMG]

Posted

Iwonko daj znać czy będziecie przed czy po mszy. Byłoby chyba lepiej po żebyście mogli bezstresowo chwilę posiedzieć ;)
Nie mogę do Ciebie wysłać pw bo masz zapchaną skrzynkę

Posted

Chciałam z całego serduszka podziękować [B]Iwonce[/B] która mnie odwiedziła w sobotę z mężem.
Dziękuję za żywność, upominki dla dzieciaczków, rowerek dla Nicolki, żelazko, czajnik i odkurzacz...
I co równie ważne- wsparcie emocjonalne
Bardzo dużo radości nam sprawiliście, jesteśmy nieopisanie wdzięczni i szczęśliwi :D
Nicolka ma już za sobą pierwszy spacre na rowerku- super sprawa, nie wiem kto się bardziej cieszył my czy dziecko... ;)
Jesteście wspaniałymi, przesympatycznymi ludźmi, zapraszamy przy każdej okazji w odwiedziny :)

Dziękujemy Wam!

Posted

Dostałam paczuchę od Agi wnioskuję że to [B]agusiazet[/B] ;)

Kochana ubranka są rewelacyjne!! Zakochałam się w kilku- szczególnie w bluzeczce letniej która ma z tyłu kokardkę,
kompleciku sztruksowym i w kozaczkach- mam nadzieję że już w tą zimę będzie w nich chodzić- są piękne!!
Jestem szczęśliwa :) Nicolka będzie niezłą laską w to lato ;)
Jeszcze raz bardzo dziękuję
I jeszcze jedno Łobuzico- jestem Kasia, nie pani ;)

Pozdrawiam bardzo serdecznie

Posted

Tak, powiem Ci że wczoraj byliśmy nad rzeczką na spacerze, woda głębsza niż zawsze, a brudna...
Wszędzie naokoło rzeczki są "jeziorka" i trawa rośnie w wodzie... Straszne to jest...

Dziekuję jeszcze raz :)
Jak dojdzie jedzonko dla kotka to dam Ci zaraz znać- chyba że już będę miała net odcięty...
Pozdrawiam!

Posted

Kurczę, czy ta paczka doszła? Dzwoniłam wczoraj do fimy wysyłającej i powiedzieli, że powinna być we wtorek (przesunęli z poniedziałku, żeby produkty żywnościowe nie leżały w firmie kurierskiej przez weekend).
Martwię się już, tyle czasu idzie.

Posted

Kasiu, wybacz, jedzenia dla kota nie będzie, skończyła mi się kasa na polskim koncie. Popatrzę, co serwują kotom w Anglii i -jeśli będzie na moją kieszeń - postaram się wysłać!

Posted

Kasiu, zakupiłam jakieś angielskie kocie jedzenie i dzisiaj je wyślę w kopercie bąbelkowej. Mam nadzieję, że szybko dojdzie i będzie smakować:) Ja to w ogóle nie znam się na kocich smakach, nawet nigdy nie miałam kota, choć nasza najmłodsza pociecha jest miłośniczką kotów i bardzo chciałaby własnego. Ale Sonuś - nasz pies - wnosi zdecydowane weto!:)

Posted

[B]Mysza 1[/B]
[B]Beka[/B]
Przepraszam, że teraz dopiero piszę ale nie miałam dostępu do internetu :(
Paki doszły we wtorek.
Jestem przeogromnie wdzięczna, paczka zdecydowanie przeszła moje wyobrażenie...
nie spodziewałam się- ba nawet nie marzyłam o takiej pomocy...
Byłam tak szczęśliwa że aż się popłakałam.

Dziękuję Wam kochane z całego serduszka

[B]Agusiazet[/B]
Bardzo Ci dziękuję, przesyłka z Anglii jest bardzo droga... :(
Jak dostanę to zaraz dam znać.
Pozdrawiam cieplutko i nadmienię jeszcze tylko że Nicolka pięknie wygląda w tych ubrankach ;)

Posted

Iwonko nie było nikogo z fundacji :(
Mieli przyjść już jakiś czas temu po tej pierwszej wizycie i nic...
Mam nadzieję, że na dniach do nas zawitają bo bardzo potrzebujemy wsparcia.
W każdym razie dzięki za info :)

Pozdrawiamy

Posted

Dziewczyny czy ma któraś niepotrzebną kuwetę dla kotka lub obróżkę i sprawną smycz dla Psiaka??
Bardzo są nam potrzebne...

Serdecznie dziękuję Wam za pomoc jaką otrzymaliśmy :loveu:

Posted

Psina ma jedzenie- nie chce jeść :(
Starość go dopadła? Zaczynam się już niepokoić bo ma jeszcze 1/3 karmy tej od Ciebie...
Do tego ma jakieś chyba uczulenie - ma strupy na grzbiecie, drapie się :(
Luna je jak zwariowana- zawsze jej mało dlatego z jedzeniem dla niej już kiepsko.
Może wiesz czy powinno się jakoś "ukrócić" jej dostęp do karmy?
Jest niesamowicie żarłoczna, może to przez fakt iż jest wysterylizowana?
Podobno kocury wykastrowane tak jedzą ale kotki też?
Jeśli jest głodna chodzi za mną i miauczy żałośnie - i oczywiście dostaje o co prosi.
Potrafi zjeść ok 200-250g suchej karmy dziennie- czy to nie przesada?
Dostaje porcję jedzenia 4-5 razy dziennie. Jak nie mam dla niej karmy.... lepiej nie mówić... ;)

Posted

udaje że nie jadła?
Spryciara :D

Moja też kombinuje ale najbardziej jej smakowała karma którą dostała do Agusi,
zajadała się niesamowicie-tego nie zapomnę ;)
innymi też nie pogardzi i wcina jak szalona jej utrzymanie jest dla nas najcięższe- ma szczęście że ją tak kochamy :D