Brawurka84 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 to dobrze,że maluszkowi juz lepiej :-) Czyli na czym stanęło dziewczyny?Aniu,u Ciebie maluszek zostaje jeszcze tak?a do mnie przyjeżdża za jakiś czas czarny tak? Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Nie , jest tak jak miało być , maluch jedzie do Ciebie , a czarnuszek zaraz do mnie przychodzi :) Wiecie co jest najfajniejsze ?? To , że on mi się w domu załatwił może ze 3 razy , a tak załatwia się pięknie na dworku:) Quote
Brawurka84 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Aaa,czyli on nie jest w sumie chory i może podróżować :-) A Ty masz Aniu swój ogródek czy jak?czy on już na chwilkę to może wychodzić sobie na dworek?Bo szczepień jeszcze nie miał żadnych prawda? Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 mam swoje podwórko :) maluch ma tylko trochę węzły chłonne powiększone , ale to nie problem. Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Maluchy już oba u mnie , rozrabiają i są prze kochane :) Czarny ( Blaky) zostaje u mnie na DT :) Quote
Brawurka84 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ładnie mnie dziewczyny urządziłyście ;-) mój niemąż zakochał się w małym jak w dziecku... i nie chce go oddać... ;-) Pozniej wstawię fotki,bo nasza sunia też malucha od razu zaakceptowała,i mają sporo fotek razem jak sobie śpią itp. :-) Quote
Majki1510 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Brawurka84 napisał(a):ładnie mnie dziewczyny urządziłyście ;-) mój niemąż zakochał się w małym jak w dziecku... i nie chce go oddać... ;-) Pozniej wstawię fotki,bo nasza sunia też malucha od razu zaakceptowała,i mają sporo fotek razem jak sobie śpią itp. :-) cała przyjemność po naszej stronie ;) Przecież mówiłyśmy, że tak będzie:evil_lol: Zdziwiłabym się, gdyby było odwrotnie. Czekamy na foty. Trzymać się tam cieplutko. :loveu: Quote
Brawurka84 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Dziewczyny,a jego rodzice to jakiej są wielkości?Tak do kolan sięgają czy jak? Quote
Tymonka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Rodzice są do kolan , Majki1510 ma w podpisie banerek tatusia ( PORTOSA) , a ja tym czasem proszę o jakąkolwiek pomoc : http://www.dogomania.pl/threads/183526-Sunia-wyrzucona-z-auta-jest-w-strasznym-stanie-BA-agam-o-pomoc-dla-niej Quote
Brawurka84 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Oto i mały Bonkers ze starszą siostrą :multi: Quote
Brawurka84 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ech,cóż,raczej nie zostanie...ale kto wie ;-) my po prostu nie planowaliśmy drugiego psa...jest bardzo grzeczny,udaje mu się czasem trafić na pieluchę ;-) a jak zostaje sam nawet na parę godzin z nasza suczką to nic nie gryzie itp.powiem tak-jesli trafi się jakiś dobry domek dla niego to do niego pojedzie Quote
Brawurka84 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dziewczyny...w życiu nie widziałam grzeczniejszego szczeniaka..zostaje sam w domu na parę godzin(bo akurat teraz różnie pracujemy)i się czasami schodzi nawet i 7 godzin.Ma do dyspozycji całe trzy pokoje.Załatwia się pod naszą nieobecność tylko na pieluszki,nic nie jest pogryzione itp. :-) a jak wracamy to od razu zasypia przy stopach...może mu się po prostu u nas podoba?ech Quote
NiJaSe Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 hehe one chyba wszystkie takie dobrze ulozone :) Acha Iti teraz nazywa sie Tofik :) i tez jest grzeczniutki jak aniolek :) Quote
Tymonka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 To tylko mi się diabeł wcielony trafił ??? Jak zwykle , Bleki prawie lata po domu , psom spokoju nie daje , gryzie wszystko i szczy gdzie popadnie:mad::mad::mad: , ale i tak jest najukochańszy:eviltong::p Quote
Brawurka84 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Moje Drogie..Bonkers ma się super..wydrukowałam jego plakaty u siebie w pracy,ma takie profesjonalne i nic..zero odzewu...Póki co rośnie wzwyż :-) I wybieramy się na szczepienie-i proszę o pomoc..chociaż może 10,20 zł..żeby zrobić składkę?jak nie dacie rady to rozumiem,my dajemy 20 zł na niego.Jak się nie uzbiera to coś pokombinujemy.Ja już nie pamiętam ile pierwsze szczepienie kosztuje,ale chyba około 40 zł o ile się nie mylę. Quote
Tymonka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Brawurka84 napisał(a):Moje Drogie..Bonkers ma się super..wydrukowałam jego plakaty u siebie w pracy,ma takie profesjonalne i nic..zero odzewu...Póki co rośnie wzwyż :-) I wybieramy się na szczepienie-i proszę o pomoc..chociaż może 10,20 zł..żeby zrobić składkę?jak nie dacie rady to rozumiem,my dajemy 20 zł na niego.Jak się nie uzbiera to coś pokombinujemy.Ja już nie pamiętam ile pierwsze szczepienie kosztuje,ale chyba około 40 zł o ile się nie mylę. Zaraz damw tytule ,że zbieramy , mi się wydaje , że pierwsze to koło 20 zł kosztuje . Quote
Brawurka84 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 własnie dzwoniłam-kosztuje 35 zł.Ale to zalezy pewnie od wagi malucha,to może będzie taniej.Nio i od razu przy lecznicy powieszę ogloszenie.Ogłoszenia też wiszą w centrum Warszawy :-) Quote
NiJaSe Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 na gumtree trzeba wrzucic ogloszenie , dobry odzew stamtad jest zazwyczaj Quote
Brawurka84 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 maluszek jest na gumtree od tygodnia i nic,echh.Nie uwierzycie,ale waży 4 kg i rośnie w górę :-) Quote
Brawurka84 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dziewczyny,mam pytanko..dziś byliśmy u weta na szczepieniu i na ogólnych oględzinach.Kolejne szczepienie za 3 tygodnie dopiero,a za 2 tygodnie odrobaczenie.I mam taką oto wątpliwość...czy maluch serio nie może w ogóle wychodzić na dworek aż do 2 tygodni po drugim szczepieniu?chodzi mi głównie o nosówkę,bo nasza sunia i tak wychodzi na dwór i mają ze sobą non stop kontakt..tak samo nasze buty itp.może by mógł jakoś wcześniej wychodzić na dworek,tylko z zakazem kontaktu z innymi psami?co o tym myślicie? Quote
Brawurka84 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Uwaga-Bonkers jest od piątku w nowym domku :-) a my go codziennie odwiedzamy.Czuje sie super,siusia tylko na podkład i ogolnie jest oczkiem w głowie.została też podpisana umowa adopcyjna wraz z obowiązkiem kastracji jak podrośnie.więc wszystko zakończyło się jak widac super dla maluszków z budy :-) Quote
NiJaSe Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Brawurka gratulejszyn :):) a maluchowi i jego nowej rodzinie życzymy samych radości :):):) Quote
Majki1510 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Brawurka84']Uwaga-Bonkers jest od piątku w nowym domku :-) a my go codziennie odwiedzamy.Czuje sie super,siusia tylko na podkład i ogolnie jest oczkiem w głowie.została też podpisana umowa adopcyjna wraz z obowiązkiem kastracji jak podrośnie.więc wszystko zakończyło się jak widac super dla maluszków z budy :-)[/QUOTE] Super - świetna wiadomość. Czyli może chcesz ostatniego?? Quote
Recommended Posts