Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maya&Alex,

Nabytek to foxterrier szorstkowlosy w dodatku nie moj. Na razie bede przychodzic tylko z nim, gdyz Raisa na wystawie wyrwala sobie caly paznokiec i niestety nie moze biegac. :-?

Posted

ale ja Ciebie nie widzialam ??:( bo bylam i szukalam :P ja mam jeszcze takie pytanko czy szkolenie to tam tez jest razem z agility ?? i to w tej samej cenie ?? ja sie chyba pojawie w sobote albo niedziele o 11:30 :)

Posted

mnie tez w sobote nie bedzie [img]http://www.dogomania.pl/modules/PNphpBB2/images/smiles/bigcry.gif[/img] bo rana sie otworzyla psiak ja rozlizal i znow sie mecze by ja wygoic eh juz myslalam ze w sobote a tu nastepny tydzien z bani :(

Posted

Nie byłam wczoraj, bo musiałam coś załatwić. W przyszły wtorek o 13.00 mamy pokazy z okazji Dnia Dziecka na stadionie Tęcza.
A tak na maryginesie - na moją stronę dodałam kilka (dość kiepskich, bo robionych w pochmurny dzień) zdjęć moich trenujących psiaków. Zerknij sobie: galeria/agility

Posted

No i chyba kolejne pokazy nam przepadna. :-?
Ale lepiej poczekac te kilka dni az odrosnie, bo potem na zawodach w Pecicach bedziemy miec niemila niespodzianke.

Posted

hehe Maya a gdzie jest ten stadion?? :) ja bede w sobote bo chyba najpierw bedziemy musieli troche na szkolenie pochodzic :) a mozna i na szkolenie i na agility razem ?? nie wiesz??:) pozdrawiam

Posted

suuuper zdjecia juz sie nie moge doczekac az wkoncu zaczniemy :) a jak przyjezdzasz w tygodniu to duzo osob jest ?? :) ostatnio jak bylam to Ten Pan tez trenowal skoki z tym psiakiem wabil sie chyba cos na f ale nie pamietam :P

• 2 weeks later...