ana666 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mania została znaleziona w kartonie w bloku w Rogoznie, została poinformowana straż miejska i tak trafiła pod opieke TOZ i do mnie z racji tego ze nie mamy kociarni. Koteczka ma koło 7 miesiecy. Z poczatku bardzo sie bała, teraz podchodzi do kazdego i domaga sie pieszczot :) uwielbia byc w poblizu człowieka, potrafi korzystac z kuwety, w domu bardzo grzeczna, pieknie umaszczona-cała biała, ogonek czarny i kwałek uszka:). Prosze o pomoc w szukaniu domu i ogłaszaniu kici. Kotka jest juz wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Jest pod opieka TOZ Oborniki Wlkp.-zostanie wydana po podpisaniu umowy adopcyjnej. Narazie takie foty: 7.04 Mania została adoptowana niestety ze wzgledu na trudna sytuacje rodzinna nie moze zostac w swoim domku ;( mam czas do końca maja zeby znalezc jej nowy dom. Bardzo proszę o pomoc. 25.05 mania znalazł swój dom na zawsze :multi: Quote
ana666 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 dzis bede robić kici ogłoszenia. czy ktoś mógłby zrobić jej allegro? Quote
ana666 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Ogłoszenia kotki: allegro Alegradka.pl e-oferty.com.pl Adopcje.org Ofertka.pl Ojej.pl Morusek.pl Kupiepsa.pl e-zwierzak.pl petsy.pl gumtree.pl petworld.pl przygarnijzwierzaka.pl koty.pl miau.pl nasipupile.pl cafeanimal.pl animalia.pl Tia wielkie dzieki :Rose: Quote
zeberka4 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 u mnie na allegro 2 osoby obserwuja kicie jak tam w realu? ktoś sie zgłaszał? Quote
ana666 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 dostałam kilka maili, odpisałam na wszystkie ale na razie zadnej odpowiedzi nie mam... Quote
ana666 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Zeberko- wielkie podziekowania, dzieki Twojemu allegro Mania ma suuper domek w Poznaniu :) Własnie przed chwila tam pojachała, młoda dziewczyna ja zaadoptowała, bedzie w mieszkaniu, nie ma innych zwierzatek mania bedzie jedynym pupilem - widac ze bedzie kochana i Pani Małgosia bedzie o nia dbac :) Quote
Tola^^ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To dobrze że Mania znalazła taki wspaniały domek! Na pewno będzie tam szczęśliwa! :) Quote
ana666 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Niestety Mania nie moze dłuzej zostac w swoim domku, rozmawiałam z jej włascicielką, jest jej bardzo przykro i to nie jest od niej zalezne(nie chce tu pisac czemu kicia nie moze zostac u niej dłuzej bo to przykra sprawa) Mania moze być u niej do końca maja, potem musze ja zabrac od niej. Prosze o pomoc w ogłoszeniach i szukaniu domu Quote
Tola^^ Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Biedna Mania :( Przykro że nie może zostać w DS :( A już miało być dobrze... Quote
ana666 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 W poniedziałek Mania doi mnie przyjezdza. Nadal szukamy jej DS :( to jest tekst do ogłoszeń jakby któs mógł pomóc: [FONT=Times New Roman]Mania to około 8 miesięczna koteczka.[/FONT] [FONT=Times New Roman]W marcu została znaleziona w kartonie na klatce w jednym z bloków, trafiła do domu tymczasowego gdzie okazało się ze jest domową koteczka, uwielbiającą przytulanie i przebywanie z człowiekiem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na początku kwietnia znalazł się super domek dla kotki, nowa Pani po nią przyjechała i Mania pojechała myśleliśmy ze po nowe życie, niestety po kilku tygodniach wróciła do domu tymczasowego, z powodów rodzinnych nowa właścicielka Mani została zmuszona ja oddać.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz kotka znów szuka domu-takiego na zawsze, który już jej nie zawiedzie i nie odda.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mania potrafi korzystać z kuwety, nie sprawia problemów, jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana, do oddania po podpisaniu umowy adopcyjnej.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt:[/FONT] [FONT=Times New Roman]661 941 076[/FONT] [FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] Quote
Tia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Tu kilka ogłoszeń zrobiłam malutkiej:) Alegradka.pl e-oferty.com.pl Adopcje.org Ofertka.pl Ojej.pl Morusek.pl Kupiepsa.pl e-zwierzak.pl petsy.pl gumtree.pl petworld.pl Quote
ana666 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Tia dziękuje :Rose: Juz wklejam do pierwszego postu Quote
Tia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5235373_mania_8_miesieczna_koteczka.html Tu jeszcze link do alegradki:) Quote
Tia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dziś dostałam e-mail od pana który chce adoptować kotkę, podałam mu twój e-mail i numer telefonu. Mam nadzieję, że się do Ciebie odezwie:) Quote
ana666 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Dzieki Tia, ale mam super wiadomosc- kotka ma domek :) jest u zPani która ma juz od naszego TOZ dwa kotki takz e bardzo dobrze trafiła. Dzieki za pomoc w oogłoszeniach, mozna je wycogfac a jak Pan sie odezwie to pokaze inne kotki;) Quote
Tola^^ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cudownie że Maniusia ma dom u tak wspaniałej Pani! :loveu: Quote
Tia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ana666 napisał(a):Dzieki Tia, ale mam super wiadomosc- kotka ma domek :) jest u zPani która ma juz od naszego TOZ dwa kotki takz e bardzo dobrze trafiła. Dzieki za pomoc w oogłoszeniach, mozna je wycogfac a jak Pan sie odezwie to pokaze inne kotki;) No to cudownie:loveu: I w dodatku tak szybko, oby miała wspaniale w nowym domku:D Quote
Recommended Posts