Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mania została znaleziona w kartonie w bloku w Rogoznie, została poinformowana straż miejska i tak trafiła pod opieke TOZ i do mnie z racji tego ze nie mamy kociarni.
Koteczka ma koło 7 miesiecy. Z poczatku bardzo sie bała, teraz podchodzi do kazdego i domaga sie pieszczot :)
uwielbia byc w poblizu człowieka, potrafi korzystac z kuwety, w domu bardzo grzeczna, pieknie umaszczona-cała biała, ogonek czarny i kwałek uszka:).
Prosze o pomoc w szukaniu domu i ogłaszaniu kici.
Kotka jest juz wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona.
Jest pod opieka TOZ Oborniki Wlkp.-zostanie wydana po podpisaniu umowy adopcyjnej.

Narazie takie foty:

7.04 Mania została adoptowana niestety ze wzgledu na trudna sytuacje rodzinna nie moze zostac w swoim domku ;( mam czas do końca maja zeby znalezc jej nowy dom. Bardzo proszę o pomoc.
25.05 mania znalazł swój dom na zawsze :multi:

Posted

Zeberko- wielkie podziekowania, dzieki Twojemu allegro Mania ma suuper domek w Poznaniu :)
Własnie przed chwila tam pojachała, młoda dziewczyna ja zaadoptowała, bedzie w mieszkaniu, nie ma innych zwierzatek mania bedzie jedynym pupilem - widac ze bedzie kochana i Pani Małgosia bedzie o nia dbac :)

• 1 month later...
Posted

Niestety Mania nie moze dłuzej zostac w swoim domku, rozmawiałam z jej włascicielką, jest jej bardzo przykro i to nie jest od niej zalezne(nie chce tu pisac czemu kicia nie moze zostac u niej dłuzej bo to przykra sprawa) Mania moze być u niej do końca maja, potem musze ja zabrac od niej.
Prosze o pomoc w ogłoszeniach i szukaniu domu

Posted

W poniedziałek Mania doi mnie przyjezdza. Nadal szukamy jej DS :(
to jest tekst do ogłoszeń jakby któs mógł pomóc:
[FONT=Times New Roman]Mania to około 8 miesięczna koteczka.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W marcu została znaleziona w kartonie na klatce w jednym z bloków, trafiła do domu tymczasowego gdzie okazało się ze jest domową koteczka, uwielbiającą przytulanie i przebywanie z człowiekiem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na początku kwietnia znalazł się super domek dla kotki, nowa Pani po nią przyjechała i Mania pojechała myśleliśmy ze po nowe życie, niestety po kilku tygodniach wróciła do domu tymczasowego, z powodów rodzinnych nowa właścicielka Mani została zmuszona ja oddać.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Teraz kotka znów szuka domu-takiego na zawsze, który już jej nie zawiedzie i nie odda.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mania potrafi korzystać z kuwety, nie sprawia problemów, jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana, do oddania po podpisaniu umowy adopcyjnej.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]661 941 076[/FONT]
[FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]

Posted

Dziś dostałam e-mail od pana który chce adoptować kotkę, podałam mu twój e-mail i numer telefonu.
Mam nadzieję, że się do Ciebie odezwie:)

Posted

Dzieki Tia, ale mam super wiadomosc- kotka ma domek :) jest u zPani która ma juz od naszego TOZ dwa kotki takz e bardzo dobrze trafiła.
Dzieki za pomoc w oogłoszeniach, mozna je wycogfac a jak Pan sie odezwie to pokaze inne kotki;)

Posted

ana666 napisał(a):
Dzieki Tia, ale mam super wiadomosc- kotka ma domek :) jest u zPani która ma juz od naszego TOZ dwa kotki takz e bardzo dobrze trafiła.
Dzieki za pomoc w oogłoszeniach, mozna je wycogfac a jak Pan sie odezwie to pokaze inne kotki;)

No to cudownie:loveu:
I w dodatku tak szybko, oby miała wspaniale w nowym domku:D