Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Szukam towarzystwa do zabaw dla moich psów, najlepiej na Polach Mokotowskich?

Mam amstafkę - Kobo, ma 10 lat, ale nie należy do agresywnych psów.

I kundelkę - Ruda, ma 11 lat, lubi warknąć na innego psa, ale jest mocna tylko w gębie :D

Od miesiąca mieszkam na Starej Ochocie, ludzie nie chcą przekonać się, że Kobo jest łagodna.

Wszyscy przed nami uciekają i jeszcze te debilne komentarze... :shake:

A najbardziej na tym cierpią moje psy, które uwielbiają kontakty z innymi psami.

Wcale nie mamy złych zamiarów - chcę tylko żeby moje pieski miały się z kim bawić i tyle.

Myślę, że Pola Mokotowskie są najlepszym miejscem na spotkania, bo tylko ten teren jeszcze w miarę zdążyłam zwiedzić.

Bywam też z moimi psami na Skwerku Sue Ryder - to też może być dobre miejsce.

Tam gdzie przedtem mieszkałam wszyscy znali moje psy a one miały dużo kompanów do zabaw i nikt przed nami nie uciekał.

Teraz moim psom tego brakuje...:placz:

• 2 months later...
Posted

Współczuję:/.Ludize są debilami.Jak można oceniać psa po rasie?;/Eh....A psy ze sobą się nie bawią?Proponuje wyjść bez psów i zaczepić jakiegoś właściciela i pogadać o tym,ze Twoje psy chcą się tyko pobawić.Ale nie gwarantuję,ze pomoże.
A widzisz ja mam na odwrót;P.Mam 3 psy z czego jeden jest duży i agresywny,a wszyscy do mnie podchodzą z psami lub psy podbiegają i się muszę naszarpać...