BillieJean Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 witajcie jestem na forum od jakiegos już czasu mieszkam na tysiącleciu w katowicach. mam kundelka, ma 6 miesięcy, okropny z niego rozrabiaka:evil_lol::evil_lol:, z miłą chęcią spotkalibysmy się na spacerek z innymi psiurami, których jest bardzo dużo na naszym osiedlu ale jakos ich nie wiadac czekam na odp..... Quote
anellk.lk Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 to ja się piszę :) tylko, że moje bydle waży około 35 kg, ma 10 miesięcy i do delikatnych nie należy :) nadajemy się? jesteśmy w parku codziennie między 8.30 a 10.... Quote
BillieJean Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 hej no jasne że się nadajecie :) moj waży około 20 kg wiec myślę, że się dogadają. piszesz ze Twoje bydle do delikatnych nie należy :) a mój psiur czasami mi się wydaje, że jest niezniszczalny hihihi dlaczego tak wcześnie jesteście w parku? może troche poźniejsza godzinka?? moglibyśmy się spotkac nawet jutro tj. w niedziele.......... ?? Quote
Recommended Posts