Mada:) Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ja tak troszkę na inny temat. Niedługo odbędzie się Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Katowicach. Co prawda, nie wystawiam psów, ni tez nie planuję rasowca posiadać, ale chciałabym pojawić się na wystawie jako widz. Problem w tym, iż nie mam pojęcia w jakich godzinach można wstąpić na wystawę? Pisałam do organizatorów, jednak nie odpowiadali. Ile kosztuje bilet wstępu? Interesuje mnie piątek oraz niedziela. Quote
Różyczka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [FONT=Times New Roman]Polecam obejrzeć stronę katowickiego oddziału są tam wszystkie informacje [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.zkwp.katowice.pl/cacib2010.htm[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]PROGRAM WYSTAWY Piątek, Sobota i Niedziela [/FONT] [FONT=Times New Roman]7:30 - 10:00 Przyjmowanie psów - możesz przyjść przed 10:00[/FONT] [FONT=Times New Roman]10:00 Otwarcie wystawy& Ocenianie psów w ringach (na stronie podany jest plan sędziowania, tzn, gdzie będą wystawiane poszczególne rasy oraz mapka z rozkładem ringów)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Początek konkurencji finałowych - godz. 16:00[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Cena biletów:[/FONT] [FONT=Times New Roman]normalny – 12 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]ulgowy – 6 zł[/FONT] Quote
Recommended Posts