Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']A co tu taka cisza?:crazyeye:
dziewczyny odezwac mi sie migiem!!![/QUOTE]

Cześć Daria, lenimy się, ale się poprawimy.
W środę jedziemy na rwanie zębów, przy okazji muszę spytać o ten łupież, bo w tej chwili jest masakra, po Vulpesie jeszcze się pogorszyło.

Posted

Tak, ale ona na prawdę mało je suchej karmy. Mamy Royala Ultra Sensible, ale innej nie chwyci wcale.
Wiem, że to może być z jedzenia, z kosmetyków. Weźmiemy zeskrobiny, żeby inne rzeczy wykluczyć i będziemy kombinować.

Posted

[quote name='dagos1']Tak, ale ona na prawdę mało je suchej karmy. Mamy Royala Ultra Sensible, ale innej nie chwyci wcale.
Wiem, że to może być z jedzenia, z kosmetyków. Weźmiemy zeskrobiny, żeby inne rzeczy wykluczyć i będziemy kombinować.[/QUOTE]

Dobry pomysł,wtedy jakiś lek dostaniecie i będzie ok.

Posted

Cześć Daria. No 2 kły na dole i na górze 3 przednie zęby - siekacze, to na pewno a co tam jeszcze jest trudno wyczuć, bo potwór sobie nie daje w zęby zaglądać. No i będziemy pytać o sterylkę, już raczej na 100% podjęłam decyzję.

Posted

Cześć Dorki :) przyszłam zobaczyć czy fotki są, ale nie ma... :eviltong:
to Jazz młodszy od Dorki i miał wcześniej yrywane zęby, wet powiedziała że nie ma na co czekać.
Jazz też nie chce zębów pokazywać i musze go zmuszać do pokazania zębów, wzięcia witamin i mycia...

Posted

Cześć dziewczyny :multi:
Jak już ze skórą się coś zaczyna dziać to masakra :shake: Ja z Buff już walczę ponad rok :shake: Nie zazdroszczę. Skrobana była już 3 razy no i jakoś lekarstwa nie ma :mad: Co jedno zaleczymy zaraz coś nowego wyskakuje :mad: Już nie wspominam ile kasy na to poszło :shake:

Posted

Właśnie tego się boję, że może się to tak latwo nie skończyć.

Co zaobserwowałam - zbiegło się to z ostawieniem Omeganu, gdzieś tak ok. 3 tygodni po zaczęły sie problemy, no i z cieczką - dostała cieczkę i zaczął się łupież.

Właśnie się ubieram i jedziemy do weta.