Glutofia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Zenuś jest bratem Zygmunta. Już nie boi się człowieka. Jeszcze nie bardzo kojarzy o co chodzi ze smyczą ale domek tymczasowy nad tym pracuje. Mieszka w domu tymczasowym w Mysłowicach razem z dożką i dwoma kotami Szukamy domu!! kontakt w sprawie adopcji: 722394983 Quote
halbina Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 słodziak z tym oczkiem... czy to krzyżówka z huskym?... hi hi Quote
Glutofia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 heheheheeh ciekawe czy jak wylinieje to zgubi ten długi włos.. www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.pineska.pl www.morusek.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.e-anonse.org Quote
Glutofia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Piesek dość zalękniony jak na razie. Sądzę ze to kwestia czasu Nie kuma jak sie go woła nie wie ze ma przyjść jeszcze nie do konca ufa ale to się zmieni! Ładnie już chodzi na smyczy, wie co znaczy "fe!", wyzera chrupki kotu. Quote
sylwusiatko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 WITAM!!!Wyslalam email na temat tego pstrokatego psiaka...CHCE GO ADOPTOWAC!!! Jestem zakochana wiecie co to jest milosc od pierwszego wejzenia??????moj maz stwierdzil ze oszalalam caly dzien przegladam stronki na ktorych jest Zenus! szukalam boksera do adopcji ale gdy ujrzalam ta pstrokata urocza mordke wiedzialam ze Zenus zostanie moim malenstwem...mam taka nadzieje POZDRAWIAM GLUTOFIA I CZEKAM NA EMAIL Quote
sylwusiatko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Glutofia']Zenuś jest bratem Zygmunta. Już nie boi się człowieka. Jeszcze nie bardzo kojarzy o co chodzi ze smyczą ale domek tymczasowy nad tym pracuje. Mieszka w domu tymczasowym w Mysłowicach razem z dożką i dwoma kotami Szukamy domu!! kontakt w sprawie adopcji: 722394983 JEST CUDOWNY Quote
sylwusiatko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 OJOJ cos narobilam chcialam zkopiowac zdjecia przepraszam Quote
Glutofia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Sylwusiątko jak tam alergia syna? Przeszła już?? To fajnie, mam nadzieje ze piesek który pechowo trafi pod twój dach nie "odejdzie" tak jak kotki.. NIe kłopocz się z dzwonieniem do mnie.. W celu odświeżenia pamięci przytoczę ogłoszenia wszak pamięć ludzka zawodną jest: ODDAM W DOBRE RECE DWA SLICZNE KOTKI.KOCURKA TAJGUSIA I KOTKE PIXULE.MAJA 8 MIES.RODZENSTWO.SA WESOLE I GRZECZNE NAUCZONE CZYSTOSCI PO STERYLIZACJI I KASTRACJI.WYCHOWANE Z DZIECMI NIE AGRESYWNE.GWARANTUJE ZADOWOLENIE BEDA WSPANIALYMI TOWARZYSZAMI ZABAW.MUSZE ODDAC KOTKI BO MOJ MALY SYNUS MA UCZULENIE.BARDZO PROSZE O POMOC W ODNALEZIENIU IM DOBREGO DOMU. Jak to jest ze jedne zwierzęta oddajesz rzekomo z powodu alergii a chcesz następne?? Jak to się ma do zapewnień ze dzieci alergii nie mają? Nie wspomnę juz o tym ze jest to szczenię doga niemieckiego po traumatycznych przejściach..ciebie nie interesował pies tylko jego :"słodka mordka" Szczęśliwie jutro jedzie do odpowiedzialnego dobrego domu amen Quote
Glutofia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Zenka zaszczepiliśmy i zawieźlismy do nowego domu. Rodzina bardzo fajna, bardzo przeżywają utratę poprzedniego psa. Mieli boksera- nie doga coś mi się pośmigało. Wraz z Zenkiem w domu wyszło słońce Myślę ze będzie dobrze. Pani się bardzo cieszy ze oprócz ludzkiej rodziny będzie miała dla kogo gotować. W domu dwoje nastolatków na moje oko 19 i 15 lat. Zenek czuł się u nich dobrze aczkolwiek nadal jest wylękniony i nie ma w nim niczego ze szczenięcej radości. Mam nadzieję ze w kochającym domu ten stan szybko ulegnie zmianie. Quote
Recommended Posts