Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zenuś jest bratem Zygmunta. Już nie boi się człowieka. Jeszcze nie bardzo kojarzy o co chodzi ze smyczą ale domek tymczasowy nad tym pracuje.
Mieszka w domu tymczasowym w Mysłowicach razem z dożką i dwoma kotami
Szukamy domu!!
kontakt w sprawie adopcji: 722394983

Posted

Piesek dość zalękniony jak na razie. Sądzę ze to kwestia czasu
Nie kuma jak sie go woła nie wie ze ma przyjść jeszcze nie do konca ufa ale to się zmieni! Ładnie już chodzi na smyczy, wie co znaczy "fe!", wyzera chrupki kotu.

Posted

WITAM!!!Wyslalam email na temat tego pstrokatego psiaka...CHCE GO ADOPTOWAC!!! Jestem zakochana wiecie co to jest milosc od pierwszego wejzenia??????moj maz stwierdzil ze oszalalam caly dzien przegladam stronki na ktorych jest Zenus! szukalam boksera do adopcji ale gdy ujrzalam ta pstrokata urocza mordke wiedzialam ze Zenus zostanie moim malenstwem...mam taka nadzieje POZDRAWIAM GLUTOFIA I CZEKAM NA EMAIL

Posted

[quote name='Glutofia']Zenuś jest bratem Zygmunta. Już nie boi się człowieka. Jeszcze nie bardzo kojarzy o co chodzi ze smyczą ale domek tymczasowy nad tym pracuje.
Mieszka w domu tymczasowym w Mysłowicach razem z dożką i dwoma kotami
Szukamy domu!!
kontakt w sprawie adopcji: 722394983

JEST CUDOWNY

Posted

Sylwusiątko jak tam alergia syna? Przeszła już?? To fajnie, mam nadzieje ze piesek który pechowo trafi pod twój dach nie "odejdzie" tak jak kotki..
NIe kłopocz się z dzwonieniem do mnie..
W celu odświeżenia pamięci przytoczę ogłoszenia wszak pamięć ludzka zawodną jest:
ODDAM W DOBRE RECE DWA SLICZNE KOTKI.KOCURKA TAJGUSIA I KOTKE PIXULE.MAJA 8
MIES.RODZENSTWO.SA WESOLE I GRZECZNE NAUCZONE CZYSTOSCI PO STERYLIZACJI I
KASTRACJI.WYCHOWANE Z DZIECMI NIE AGRESYWNE.GWARANTUJE ZADOWOLENIE BEDA
WSPANIALYMI TOWARZYSZAMI ZABAW.MUSZE ODDAC KOTKI BO MOJ MALY SYNUS MA
UCZULENIE.BARDZO PROSZE O POMOC W ODNALEZIENIU IM DOBREGO DOMU.

Jak to jest ze jedne zwierzęta oddajesz rzekomo z powodu alergii a chcesz następne??

Jak to się ma do zapewnień ze dzieci alergii nie mają? Nie wspomnę juz o tym ze jest to szczenię doga niemieckiego po traumatycznych przejściach..ciebie nie interesował pies tylko jego :"słodka mordka"

Szczęśliwie jutro jedzie do odpowiedzialnego dobrego domu
amen

Posted

Zenka zaszczepiliśmy i zawieźlismy do nowego domu. Rodzina bardzo fajna, bardzo przeżywają utratę poprzedniego psa. Mieli boksera- nie doga coś mi się pośmigało. Wraz z Zenkiem w domu wyszło słońce
Myślę ze będzie dobrze. Pani się bardzo cieszy ze oprócz ludzkiej rodziny będzie miała dla kogo gotować. W domu dwoje nastolatków na moje oko 19 i 15 lat. Zenek czuł się u nich dobrze aczkolwiek nadal jest wylękniony i nie ma w nim niczego ze szczenięcej radości.
Mam nadzieję ze w kochającym domu ten stan szybko ulegnie zmianie.