jusstyna85 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 SZCZENIAK pilnie poszukuje DT/DS Na dniach zostanie odwieziony do Schroniska :( Został znaleziony,ale ta osoba nie może /nie chce go dłużej trzymać... Wiem tylko tyle...fotki zaraz,bo dogo wariuje... Znajduje sie w Tychach Kontakt z tą Panią ma Justa&zwierzaki 507 300 768 tak wygląda: /..';.'''; Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Justyna 85 dzięki za założenie mu wątku :):):) Kilkanascie dni temu ktoś pozostawił 5 szczeniąt w lesie w kartonie na pastwę losu , czyli na PEWNĄ ŚMIERĆ :( , Dla 4 dom już mamy ale jest jeszcze jeden mały chłopak który PILNIE SZUKA DOMKU , tam już dłużej nie może zostać .... Błagam o pomoc w znalezieniu mi domku , błagam o ogłoszenia . Quote
jusstyna85 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Justyna 85 dzięki za założenie mu wątku :):):) Kilkanascie dni temu ktoś pozostawił 5 szczeniąt w lesie w kartonie na pastwę losu , czyli na PEWNĄ ŚMIERĆ :( , Dla 4 dom już mamy ale jest jeszcze jeden mały chłopak który PILNIE SZUKA DOMKU , tam już dłużej nie może zostać .... Błagam o pomoc w znalezieniu mi domku , błagam o ogłoszenia .[/QUOTE] podnosze...... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Bardzo proszę o pomoc, co z nim będzie :(:(:( Quote
Caragh Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zapisuje i podrzucam! :( A czy wiadomo ile dokladnie ma czasu maluch?? Quote
jusstyna85 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Nie wierze,że nikt z Tychów nie ma czasu :( przecież to chwilka... czy ktoś ma watek ogólny Tyskiego Schroniska? Quote
jusstyna85 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Caragh']A to ten maluch juz w schronie jest?? :O[/QUOTE] podobno jeszcze nie... Quote
Caragh Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 No to z nieciepliwoscia czekam na wiesci o maluchu :( A Justyno85, jakies fotki mozna prosic?? :D Quote
jusstyna85 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 szczeniak ma podobno dom...prawdy sie juz nie dowiemy :( Quote
Caragh Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 jusstyna85 napisał(a):szczeniak ma podobno dom...prawdy sie juz nie dowiemy :( Nie wiem co powiedziec... Quote
Recommended Posts